Kérdezd Deáki Tímeát, az Omyno Gondolkodás Központ párterapeutáját, aki hetero- és homoszexuális párkapcsolati problémák megoldásában segít.

Az Omyno Gondolkodás Központról

Az Omyno Központban tanfolyamokat, egyéni foglalkozásokat, konzultációkat, tréningeket és rendszeres gyakorlásokat tartunk. Sokan azért járnak ide, mert úgy érzik, az életük célja valami más, mint ami felé eddig haladtak. Mások azért, mert úgy gondolják, több bennük a lehetőség, mint amennyit ki tudnak használni. Ha valaki végre rájön, hogy pénzügyi, párkapcsolati, családi, de akár testsúly- vagy bármilyen más problémáin rajta kívül senki más nem tud segíteni, akkor már csak egy hely kell, ahol fel tudja magát készíteni a változtatásra. Az Omyno Gondolkodás Központ egy ilyen "edzőterem".

Az Omyno Gondolkodás Központ minden új világszemléletű önismereti rendszer előtt - legyen az akár már kipróbált, akár kísérleti stádiumban lévő - nyitva áll. A nevét is egy ilyen rendszerről kapta. Ugyanakkor elzárkózunk a vallási és egyéb dogmáktól, nem ígérünk boldogságot, csak megértést és azon keresztül boldogulást; és különösen elzárkózunk minden olyan ezoterikus/spirituális tanítástól, amely befektetett munka nélkül, azonnali beteljesülést, sikert ígér, vagy megvásárolható tárgyakon keresztül szebb jövőt árul.

Az Omyno Gondolkodás Központ elérhetőségei:

Honlap: http://www.omynokozpont.hu/
Telefon: +36 30 99 30 543
Email: omyno@omyno.hu