Megható karácsonyi képeslap a nagyszülőknek: így készítsétek el együtt

karácsony nagyszülő képeslap saját készítésű gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is szebb ajándék a nagyszülőknek, mint az unoka saját keze által készített, girbegurba betűivel díszített karácsonyi képeslap – megmutatjuk, hogy készíthetitek el egyszerűen!

A képeslapok megalkotásához elsősorban A4-es méretű, színes kartonpapírra lesz szükséged, melyet félbehajtva máris kialakíthatjátok a képeslap formáját. Az első lapra vághattok ablakot, vagy díszíthetitek matricákkal, rajzzal, nyomdával, különböző masnikkal, papírból kivágott díszekkel. A belső oldalra jöhet a szöveg, amit írni tudó gyerekek megalkothatnak maguk is, kisebbeknek pedig segíthetsz azzal, ha fogod a kezüket, vagy megkéred őket, hogy rajzoljanak valami szépet a nagyiéknak. Bónuszként mindenképp mellékelj egy friss fényképet is a két lap közé, s persze ne szabj határt a gyerkőc fantáziájának, ha díszítésről van szó – felhasználhattok karácsonyfadíszeket, gyöngyöket, gombokat, vagy a gyerek festékes kézlenyomatát is.

Forrás: Thinkstock
Pénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.htmlÍgy díszít karácsonyfát a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20131202-alessandra-ambrosio-brazil-szupermodell-karacsonyfat-diszit-instagram-foto.htmlMegvan a legundokabb karácsonyi ajándékhttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-a-harvey-nichols-londoni-aruhaz-durva-karacsonyi-otlettel-allt-elo-iden.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.