horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Életre szóló szerelem alakulhat ki két Halak jegyű között. Romantikus és nagyon mély kapcsolat lesz, ahol két ember között eltűnik a határ: ők külön mindig csak két fél-embernek érzik majd magukat. Ha két Halak találkozik, ott nem kell érzelmeket visszafogni, nem kell bizalmatlannak lenni a másikkal szemben, hiszen mindketten arra vágynak, hogy szerethessenek, hogy felolvadjanak a másikban. Nagyon szeretnek kettesben lenni, főleg, míg tombol a szenvedély, kerülik mások társaságát. Egy külön kis világot alakítanak ki maguknak, ahol titkos nyelven beszélnek egymással, és ha társaságban vannak, akkor is titkos nyelven érintkeznek egymással. Sokszor elhanyagolják a gyakorlati élet teendőit, csak hogy egymással lehessenek, de tulajdonképpen ők nem is ebben a világban élnek, hanem az ő kis fantáziavilágukban, ami nagyon gazdag és nagyon izgalmas. Ha valamiért muszáj távol lenniük egymástól, akkor is mindig a másikra gondolnak, és biztos, hogy levelek, telefonok, e-mailek, sms-ek garmadát küldözgetik egymásnak, amíg végre foghatják a másik kezét. Nagyon ragaszkodnak társukhoz, és kiállnak egymásért bármilyen helyzetben.

Szex

Testi szerelmük is teljesen az érzelmeiken alapszik, a gyengédség, az odafigyelés, a szeretet, és persze a hatalmas fantázia soha nem hiányzik belőle.

Barátság

Nagyon jól kijönnek egymással a mindennapokban. Mindketten víz jegyűek, ezért barátságukban az érzelmek dominálnak. Két Halak jegyű ember hamar megérzi egymáson a másik sebezhetőségét és érzékenységét, ezért hamar kialakul köztük az egymás iránti bizalom és segítségnyújtási szándék. A Halak segíteni is szeret, és sokszor rászorul a segítségre, ezért nagyon szoros barátságokat szokott kialakítani. Mindketten szubjektívan szemlélik az életet, az érzelmeiken keresztül, ezért nagyon is jól át tudják élni a másik sérelmeit, és együtt tudnak örülni a másik sikerének. Életre szóló barátságot köthetnek, akik bármit hajlandóak megtenni a másikért, és akik jóban-rosszban, mindig számíthatnak egymásra.

Munka

Hasonlóságuk miatt hamar ráhangolódnak egymásra, ezért a munkában is nagyon hamar alkalmazkodnak egymás munkamódszeréhez. A Halak nagyon kreatív és fantáziadús jegy, tele van különleges ötletekkel, és ezt egy másik Halak képes értékelni, és önzetlenül örülni a másik sikerének.

Tanács

Nem szabad túlságosan elveszni a másikban, vigyázniuk kell arra, hogy megőrizzék identitásukat. Ugyanis, ha történik valami váratlan dolog, ami miatt el kell szakadniuk egymástól, akkor a hatalmas függés miatt össze is roppanhatnak és teljesen elhagyhatják magukat ezek az emberek. És persze vigyázni kell arra, hogy a külvilággal is törődjenek, ne csak egymással, különben egy idő múlva csak azt veszik észre, hogy nincs körülöttük senki, mert ők sem törődtek senkivel egymáson kívül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.