horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szenvedélyes és hangos szerelmet élhetnek át sok szakítással és kibéküléssel. Két tűz jegyű élvezi a konfliktust, már csak azért is, mert utána átélhetik a kibékülés katarzisát. Ha két szerelmes Kost azon kapunk, hogy vázákat csapkodnak a földhöz, vagy televízió repül ki a harmadik emeleti ablakból, és közben a harmadik utcában is hallani az ordibálásukat, ha látványos pakolási jelenetet rendeznek, az még közel sem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak: indulataik erősek, de gyors lefolyásúak. Két Kosnál nem ritka a szerelem első látásra, kapcsolatuk intenzív, nagy lánggal égő, ám ez a tüzesség sokszor a tartósság rovására megy. Sokszor a Kosok csak hódítani akarnak, és amint megszerezte a kiszemelt "áldozatot", máris egy következő hódítási célpont után szimatol. Érzelmi igényük nem túlságosan erős, kapcsolatukban sokkal inkább szerepe van a testiségnek, mintsem az érzelmeknek. Nem igazán hűséges típus, szereti a kalandokat, de érzelmileg nem bonyolódik bele ezekbe a kapcsolatokba. Ha kiderülnek a félrelépések, képesek megbocsátani egymásnak.

Szex

Soha nem unják meg, sokat és sokszor szeretkeznek, ötleteknek és újításoknak soha nem lehet vége. Gyors, viharos szeretkezések jellemzőek.

Barátság

A Kos a tűz elemhez tartozik, és heves temperamentumából adódóan remekül kijön a többi tüzes jeggyel. Legkevésbé talán két Kos vonzza egymást: mindketten hihetetlenül akaratosak és forrófejűek. Nem törődnek egymással, csak a saját céljukkal. Ha két ugyanolyan nemű Kos találkoztik, akkor értékelik egymás tettrekészségét. Barátok esetén mindkettő akaratos, és "naivan" önző, Rivalizálás, folytonos verseny lesz közöttük: ki a gyorsabb, a jobb, az okosabb. Mindketten vezéregyéniségek, két Kos kapcsolatát a folyamatos dominanciaharc jellemzi. A tűz jegyekre nagyon jellemző a forró, parázs vita, a veszekedések állandósága, nagyon indulatosak, de jó tulajdonságuk, hogy nem tudnak sokáig haragudni. Nincsenek köztük sértődések, mindent azonnal tisztáznak, és ha mindezt durván és keresetlenül teszik is, az őszinteségük dicséretre méltó. Két Kos szeret egymással sportolni járni, barátokként sem tudnak egy helyben maradni, állandó mozgásban vannak.

Munka

A Kos munkában is magányos típus, szeret mindent maga csinálni. Karrierista, mindenkit szeret legyőzni, ő akar lenni mindenben az első. A Kos főnök következetes, keménykezű, sokszor szigorú, a maximumot várja el a beosztottjától, és szeret irányítani. Ám, ha a beosztott ugyancsak Kos, aki ki nem állhatja, hogyha irányítják, akkor itt ugyancsak dominanciaharcok lesznek.

Tanács

Ha mindketten makacsok lesznek és egyikük sem enged, akkor hamar szakítás lehet a vége. Legyenek türelemmel egymáshoz. Ha pedig hosszú távú kapcsolatot szeretnének, akkor meg kell egyezni, kinek, miben van döntő szava, ki hol gyakorolhatja a főnöki posztot. Állandó dominanciaharcban élni ugyanis idegőrlő és kapcsolatromboló lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.