horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük, tüzes jegyek lévén szenvedélyes, a külvilág számára szolgál némi hang- és vizuális élménnyel. Kos és Nyilas soha nem értenek egyet, folyton vitatkoznak, folyton össze- és szétköltöznek, különböző bútorok röpködnek az emeleti ablakból, és mindig valami nagy útra készülődnek. Nyugalmas időszak a szomszédok számára csakis az lehet, ha épp nincsenek otthon, szerencséjükre ez nemritkán előfordul. Ugyanis mindketten szeretnek utazni, világot felfedezni, új kultúrákat megismerni. A Nyilas bohém, játékos énje néha a Kos idegeire megy, a Nyilas pedig nem érti, a Kos miért nem értékeli a humorát.
Szerelmük nagyon hamar kialakul, hiszen mindketten gyorsak és dinamikusak, nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is hamar reagálnak az őket érő ingerekre. Egyikük sem túlságosan érzékeny típus, de talán éppen ezért lehet tartós a kapcsolatuk: nem várnak el ragaszkodást a másiktól, és nem is akarnak a másikra támaszkodni. Nagyon önállóak és szabad szelleműek, nem ritka náluk a félrelépés sem. Azonban, ha kiderül a turpisság, hamar kibékülnek, és nem valószínű, hogy emiatt felbomlik a kapcsolatuk. Mindketten szeretik a változatosságot, a bulikat, képesek kiélvezni az élet adta lehetőségeket.

Szex

Nagyon jól összeillenek az ágyban, sok, szenvedélyes szeretkezés övezi kapcsolatukat. Ezen a területen is szeretik a változatos körülményeket.

Barátság

Kos és Nyilas - majdnem tökéletes páros. Mindketten tűz elemhez tartoznak, ami azért fontos, mert hasonló temperamentummal és világlátással rendelkeznek, ez pedig a jó barátság alapja. Mindketten dinamikusak, kalandvágyók, rugalmasak, szeretik a változatosságot. A Kos fellépése nyers, és sokszor morózus. A Nyilas barátságos, nyílt, emberszerető, humoros: óhatatlanul a társaság kedvence lesz előbb-utóbb. A Kosnak imponál a Nyilas népszerűsége, viszont egy idő után úgy érzi: túlságosan sokat beszél és ráadásul rettenetesen fárasztja állandó poénbombáival. A Nyilas is rokonszenvez a Kos őszinte, egyenes modorával, még akkor is, ha néha túlzott szókimondásával megsérti. A Nyilas jó természetéhez hozzátartozik a gyors felejtés és a megbocsátás képessége. Barátságuk hosszan tartó lesz, a széles látókörű Nyilas és a dinamikus Kos bármilyen aktív tevékenységben kiegészítik egymást.

Munka

Nagyon jól kijönnek a munka területén is. A Nyilas lelkesedését a Kos mindig szívesen veszi. Ha a Kos a főnök, akkor egyértelmű utasításokkal látja el a Nyilast, de elég szabadságot ad neki, hogy kibontakoztassa a kreativitását. Ha a Nyilas a főnök, akkor a Kos úgyszintén önállóságot és szabad akaratot kap feladatai végrehajtásában. Nagy terveket hajthatnak végre ők ketten, általában el is érik, amit kitűztek célul.

Tanács

Törekedjenek a változatosságra, utazzanak együtt sokat, keressenek új kalandokat. Fontos, hogy pezsegjen az élet körülöttük, és akkor nincs arra idő, hogy megunják a másikat. Jót tenne a Nyilas önértékelésének, ha a Kos többet dícsérné különleges ötleteit, a Nyilasnak pedig tudomásul kell venni, hogy a Kos nem mindig vevő a gyerekes játékokra.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.