asztrológia kígyó éve kínai asztrológia Nagy Melinda asztrológus csillagjóslás horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két olvasónk is, Hortenzia és Líz is arra voltak kíváncsiak, hogy mit hozhat nekik mint Kígyó szülötteknek a Víz-Kígyó éve. A Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértője, Nagy Melinda igazította őket útba a kínai asztrológiában.

Kérdezz a Life.hu szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni.

"Tisztelt Nagy Melinda!

Én 1953. május 2-án születtem a Kígyó évében. Szeretném tudni, hogy mi vár rám ebben évben.
Válaszát is előre köszönöm!

Tisztelettel: Hortenzia"
"Kedves Melinda!

1953. július 20-án születtem a Kígyó évében. Szeretném megtudni, hogy mi vár rám ebben az évben. Valóban a Kígyó a gonosz megtestesítője?

Köszönöm válaszod: Líz"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Hogy mi várhat a Víz-Kígyó évében a Kígyó év szülötteire?

Több Kígyó jelű Life.hu olvasó is érdeklődött, mi várhat még rájuk az idei Víz-Kígyó évében. Általában elmondható, hogy a Kígyó év szülötteit idén kifejezetten tenyerén hordozza a szerencse. Attól függően, hogy a Kígyó évében, hónapjában (ez a május), illetőleg a Kígyó órában (délelőtt 9 és 11 óra között) született valaki, az élete valamilyen területén biztosan számíthat egy szerencsés fordulatra, olyan jelentőségű pozitív változásra, ami a következő 12 évet jelentősen megváltoztathatja.


Két kedves kérdező-olvasónk is a Kígyó évében született. Hortenzia kérdése arra vontkozott, hogy mire számíthat az idei évben:

Kedves Hortenzia!

Valószínűleg előtérbe kerülnek a pénzügyek és az anyagi kérdések. Mivel te is a Kígyó évében születtél, szerencsés fordulatokra, sikeres végkifejletre számíthatsz.

Kérj segítséget bátran ismerősöktől, esetleg kollégáktól, mert köztük van valaki, aki valóban tud neked segíteni. Felmerülhet idén a költözés, vagy esetleg egy nagyobb utazás gondolata is. Ha így van, az energiák maximálisan támogatják majd mindkét ötletet, ezért ha van ilyesfajta terved, ne habozz. A 61. születésnapoddal új energetikai időszak kezdődik az életedben, amikortól is egyre nagyobb szerepet kapnak majd az emberek, ismerősök és barátok. Köss egyre több barátságot és használd fel ezt a remek időszakot bármilyen tevékenységre, ahol kamatoztatni tudod kapcsolatteremtő képességedet, megnyerő stílusodat.

Üdvözlettel,
Nagy Melinda


Kedves Líz!

Te is a Kígyó évében születtél, így elmondhatom, hogy ugyanolyan szerencsés fordulatokra, esetleg nagyobb utazásra vagy költözésre számíthatsz, mint az előző kérdező.

Emellett felhívnám a figyelmedet arra, hogy olyan időszakaszban van jelenleg az életed, ahol a versenyhelyzet, rivalizálás megjelenhet. Ez lehet anyagi vagy párkapcsolati értelemben is. Ha találkozol ilyennel, tedd fel a kérdést, vajon tényleg szükséged van-e még az érintett dologra, kapcsolatra. Nem arról van csak szó, hogy olyasmihez ragaszkodsz, amihez már rég nem kéne és nem szolgálja tovább a személyes fejlődésedet? Ha így van, nyugodt szívvel lépj tovább és ne menj bele kicsinyes versengésekbe!

Természetesen a Kígyó nem a gonosz megtestesítője, sokkal inkább - ahogyan a keleti kultúrákban is tartják - a megújulásé, a bölcsességé és a lassú, megfontolt előrehaladásé.

Nagyon sok sikert kívánok!
Szeretettel,
Nagy Melinda

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Részeges apa - te miért nem bízol a férfiakban?http://www.life.hu/szeress/20130603-miert-nem-bizunk-a-ferfiakban-s-kallai-szilvia-az-omyno.htmlHomályosan látsz? Így kezeld a toxoplasmát!http://www.life.hu/gyogyulj/20130530-benke-rita-a-toxoplasma-fertozesrol-a-lifehu-termeszetgyogyasz-reflexologus-akupresszor.htmlÍgy fogyaszd le a párodat!http://www.life.hu/ez-zsir/20130530-fogyni-szeretne-a-parom-nagy-amarilla-a-lifehu-gyogytornasz-aerobikoktato.htmlSzemélyre szóló karrier-előrejelzést kaphatszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130529-nagy-melinda-a-lifehu-szakertoje-asztrologus-asztrozofus-valaszol-az-olvasoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.