Légy nyitott a csillagok adományára, a tisztulásra - Asztrológiai előrejelzés 2015-re

Forrás: Thinkstock -
asztrológia jegyek ezoterika csillagjegy horoszkóp előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz könnyű év 2015, ám az biztos, hogy terhek hullhatnak végre le a vállunkról, ha okosan és tervezetten futunk neki az új esztendőnek. A tisztán látás ideje ez, rengeteg olyan esemény fog történni, ami megmutatja, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.

Az esztendő kiemelkedő inspirátora továbbra is a Szaturnusz, mely 2014. december 23-ig tartózkodik a Skorpióban, majd jegyet vált, és megpróbál helyet találni magának a Nyilasban.
- Szaturnusz a Nyilasban: 2015. június 14-ig
- Visszatérés a Skorpióba: 2015. szeptember 18-ig
- Végleges székfoglalás a Nyilasban

Forrás: Thinkstock

Ne kövesd el újra ugyanazt a hibát!

2015. január 8. és 2015. április 3. között a már Nyilasban tartózkodó Szaturnusz és a Halakban tündöklő Neptunusz fontos hatása (kvadrát) aktiválódik, napi szinten érezhető módon. (A jelzett időintervallum előtti és utáni pár hétben is már fokozódik a helyzet, de itt csúcsosodik ki igazán). A hatalmas Neptunusz egy rég elfeledett, homályba veszett minőséget jelképez, ami az ősi kultúrákban mind alapvető volt. Ez pedig az egység megtestesülése, annak érzete, hogy összetartozunk. Ez pedig nem „csinált”, hanem természetes állapot: testünkből, lelkünkből és szellemünkből eredően bennünk van. Nem kitörölhető, nem legyártható, nem megvásárolható. Ám ott van a túloldal, a Nyilas csillagjegy, mely egy alacsonyabb szinten kivetítést, egyértelmű és látványos képmutatást jelez. Mit jelent ez?

Azt, hogy általában elkövetjük mindannyian ugyanazt a nagy hibát! Többnek, nagyobbnak, szebbnek, erősebbnek és bizony okosabbnak mutatjuk magunkat, mint amilyenek vagyunk. Nagy lufikat fújunk, de nincs benne semmi. Elfelejtjük a régi mondást, miszerint: a kevesebb néha több. Szaturnusz nem lesz túl kegyes, mert mindenkinek ki fogja durrantani a lufiját, és mégis lehet belőle egyéni és kollektív hasznunk. Az önmagunkhoz és a régi, egység állapotához való visszatérés lehetőségét kapjuk meg ezzel.

Feladat: elfogadni, hogy az egyszerűség sokkal több, mint a bonyolultság. A kevés több lehet, mint a sok.

A szeretet és a tisztelet érték, a pénz csak eszköz

Azok, akik továbbra is görcsösen ragaszkodnak a nagy dolgokhoz, pórul járhatnak. Ám amint megtörténik a tisztulás, a megértés, az elfogadás, akkor magasba emelkedünk. Aki kilóg a sorból, az lemarad. Aki most nem érti meg, hogy a változás elkerülhetetlen, talán sosem fog jelen helyzetéből kimozdulni.

Jupiter, a nagy szerencse bolygója 2015. augusztus 11-ig az Oroszlán jegyében tartózkodik, s elsősorban az Oroszlánokat, Nyilasokat és Kosokat támogatja, de nem hagyja cserben az Ikrek és a Mérleg jegy szülötteit sem. Sok örömteli pillanat telíti meg a nyár derekáig tartó időszakot, érdemes többet alkotni, művészeti ágakat elemezni, közösségbe menni, és bőkezűbbnek lenni. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy amekkorát lehet növekedni, akkorát lehet esni is.

Forrás: Thinkstock

Ami jön, fogadjátok. Ami megy, engedjétek!

A 2015-ös esztendő maximálisan kedvez az állhatatosságnak, a szorgalomnak és az összetartás erejének. Az egyéni átalakulási folyamatok, a megtisztulás, az új és igazságosság melletti elköteleződés meghozza jutalmát mindenkinek, aki szembe mer nézni a saját hibáival, hiányosságaival. A szellemi fejlődés elvitathatatlan része az új esztendőnek, csak merd elhinni, van még mit tanulni, és képes is vagy befogadni az új információkat.

Ha netán azt érzed, hogy neked „jó úgy, ahogy van”, akkor csupán elhalasztod az átalakulási folyamatokat, de nem kerülheted el azokat. A késés nagy veszteségeket hozhat, az ellenállás több erőt vesz ki belőled, mint az alkalmazkodás. Ne maradj rossz munkahelyen, szeretet nélküli kapcsolatban, és ne tűrd el az olyan szituációt, ahol mások dönthetnek helyetted.

Verj újra gyökeret

Képzeld el azt, hogy fa vagy… egy rugalmas, alkalmazkodó, határozott élőlény. De vannak saját terveid, akaratod, ambíciód, és képes vagy utat törni magadnak. Te alakítod a közvetlen környezetedet, ugyanakkor képes vagy szimbiózisban élni a téged körülvevő világgal.

Ha új gyökeret szeretnél ereszteni, akkor ahhoz határozott, konkrét és jól megfogalmazott tervekre lesz szükséged. Túl kell lépned a régi berögzöttségeiden, a korlátokon, mert csak így tudsz szabadon, a saját elképzeléseid szerint élni. Létkérdés, hogy felelősségteljes döntéseket hozz. Létkérdés, hogy bevállald: változtatni akarsz. Létkérdés, hogy felvállald, ami a szívedben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.