asztrológia ezoterika Valentin nap szexhoroszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen más esemény segíthetné elő a forró egymásra találást, ha nem a Valentin-nap? Érhetik azonban különös, érzéki meglepetések a csillagjegyek szülötteit. Új utak, új érintések, új partner? A Life.hu 2015-ös Valentin-napi horoszkópjából kiderül, mi vár rád.

Neked van talán a legkönnyebb dolgod, Kos nőként ugyanis szinte mindent lendületből, lelkesedésből csinálsz. A hódítás a kenyered. Nem téblábolsz soha félénken a kiszemelt körül, hanem kerekperec megmondod, mi van. Valentin-napon azonban lehet, éppen azzal leped meg a párodat, ha ennél egy kicsit rafináltabban közeledsz hozzá. Dobj össze egy remek vágykeltő vacsorát, szerezz be néhány vadító kelléket és sündörögj kicsit a kedves körül. Úgy csábíts, hogy közben őt kényezteted. Ne vegyél el semmit ezen a napon: legyél te az, aki ad.

Partnered imád veled megmártózni az erotikában. Nem csoda, hiszen ahogy az élet más területén is, a jó szexet is megalapozod. Most azonban éppen a spontaneitás lehet fegyver a kezedben. Csak semmi előkészület, nem kell szexi ruha, se nagy szavak. Félre az önfegyelemmel. Ugyan kit érdekel, ha korábban érkezik haza az anyósod? Rátok reccsen, hogy ne ölelkezzetek?

Itt az idő, hogy ismét egy új arcodat mutasd meg a párodnak. Ikrek jegyűként ez nem okoz nehézséget számodra, hiszen lételemed a megújulás, az új terepek felkutatása, a kísérletezés. Lehet, hogy A szürke ötven árnyalata neked íródott? Ha bilincset nem is vetsz be (bár lehet, éppen erre támad kedved), egy puha kendő ezen a napon biztosan a párod szemére kerül.

Lassan és körültekintően jársz el a szexben is, te aztán soha nem kapkodod el az erotikát. Jól jön ez a szokásod Valentin-napon is, főleg akkor, ha új partnered van, aki bizonyítani szeretne. A lassú, érzéki előjáték, amit te irányítasz óriási segítség lehet neki. Te meg mindenképp jól jársz, hiszen a ráérős kényeztetés kölcsönös lesz.

Szexuális hódításaid látszólag a leigázásról szólnak. De tényleg így van ez? Ha igen, akkor olyan partnereket választottál eddig, akik szeretnek alárendelt szerepben játszani. Mi van akkor, ha ezúttal megtréfál a Valentin-nap, és te leszel az, akit könyörtelen erővel maga alá gyűr valaki, akire már régóta vágyódsz? Valószínűleg ezen a napon a szex olyan oldalát ismered meg, amitől féltél ugyan, de szívesen kipróbáltad volna. Jó, ha tudod, most nem te leszel a vadász.

Szendeséged a múlté: rafinált csábítóvá érleltek az évek, és minél több érzéki élményt kapsz a sorstól, annál inkább vágyódsz arra, amit eddig nem tapasztalhattál meg. Ezen a napon azonban megajándékozhat a sors: különös erotikus titokról lebbenti fel a fátylat. Ám vigyázz, ha ezt az élményt nem állandó partnereddel éled át, akkor abba a kapcsolatod is belebukhat.

Szeretsz játszani az erotikában. Itt egy kicsit adsz, ott elhiteted, hogy adni fogsz, mástól meg könnyű szívvel ellopsz valamit. Ennek ellenére imádnak a férfiak, izgalmas, huncut, belevaló nőnek látnak, akinek már a közelében lenni is élmény. Talán azért, mert a könnyedség csak látszat: pontosan addig mész el egy-egy „áldozatnál”, ameddig lehet, amit annak érzékisége megenged. Valentin-napon azonban előfordulhat, hogy borul a mérleg és olyan partnerrel hoz össze a sors, aki megmutatja a szex valódi erejét. Jelenlegi erotikus tapasztalataid nem biztos, hogy elegendő súlynak bizonyulnak majd a mérleg másik serpenyőjében. Borulhat minden, amit eddig hittél a szexről.

Csípős kommunikációd, szókimondásod valóságos ajzószer a másik nem számára. Imádják, ahogy beszélsz a szexről. Azok közé tartozol, akik akár szavakkal is könnyedén a csúcsra tudják juttatni a másikat. Kommunikációs gátlástalanságod azonban csődöt mondhat akkor, ha a partnered új eszközt vet be. Valentin-napon kiderülhet, mennyire vagy bátor, bevállalós és érett a szexben.

Kalandozásaid során bebizonyosodott, hogy a szexben magabiztos, merész és újító személyiség vagy. Számodra nem kihívás az új hódítás, de kihívás lehet az állandó partnerrel való erotika. Mindig attól rettegtél, hogy csupán egy ember lesz, akivel áldozhatsz az erotika oltárán, és ez neked kevés lesz, unalmas, egyhangú. Valentin-napon azonban olyan élményt élhettek át kedveseddel, ami ráébreszthet végre: nem feltétlenül új partnerre, hanem szerelmes partnerre, figyelemre és fantáziára van szükség a tökéletes szexhez.

Kipróbáltál ezt, kipróbáltál azt a szexben, valahogy mégsem éreztél rá az erotika fűszeres ízére. Jó, ha tudod, nem veled volt a baj. A sors eddig nem kényeztetett el jó partnerekkel. Nem véletlenül, más feladatok elvégzésére kellett koncentrálnod. Most azonban új kapukat nyitnak előtted a csillagok. Megértél a jó szexre, magabiztosságod, nőiességed és vágyaid bevonzották azt a partnert, aki nem tanítód akar lenni, hanem társad a felfedező úton. Valentin-nap remek startkő lehet az induláshoz.

Úgy áradsz a szexben, mint egy óriási folyó, képes vagy mindent odaadni, és mindent befogadni, amivel kínál a sors. Az igazi mélységet azonban eddig még nem érted el, valami mindig hiányzott ahhoz, hogy elégedett legyél. Valentin-napon feltárul a titok, megtudhatod, mi az az apróság, ami, ha nyitott vagy rá, teljes szexuális látásmódodat megváltoztatja majd.

Kiszámíthatónak és kicsit talán lomhának is talált a párod az erotikában. Ugyanazokat a köröket futottátok talán? Valentin-napon lehetőségetek nyílik arra, hogy az erotika spirituális mélységeit ismerjétek meg, más oldalról. Nagy a valószínűsége, hogy a szex segítségével találtok egymás felé egy olyan ösvényt, aminek eddig a létezéséről sem tudtatok. Egy életen át tartó kötődést építhet köztetek a megdöbbentő, gyönyörű élmény.

Kínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útrólhttp://www.life.hu/horoszkop/20141231-kinai-horoszkop-2015-kecske-eve.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.HoroszkópThinkstockTízmilliószoros napok 2015-benhttp://www.life.hu/horoszkop/20141229-tizmillioszoros-napok-2015.htmlMindent a vonzás törvénye határoz meg. A létet, a lélegzést, az univerzum rendjét, az egyén és a társadalom haladási irányát. HoroszkópThinkstockMilyen ember vagy? Születésed órája eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20141217-szuletesi-idopont-ora-befolyasolja-eletunket-jellemunket.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy az asztrológiában fontos jelentősége van annak, melyik hónap hányadik napján születtünk, hiszen ez nagymértékben meghatározza a sorsunkat.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.