Jöhet a mindent elsöprő szerelem! – Májusi szexhoroszkóp

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp szexhoroszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Kosok és az Ikrek 18-a után járjanak nyitott szemmel, a Mérlegek új vizekre evezhetnek, a Bakokban pedig fellobban a szenvedély. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok erre a varázslatos hónapra!

Páros: Az égi energiák alaposan feltüzelnek, vágysz a szenvedély megélésére, a szex mindennapos témád lesz, csakhogy könnyen megtörténhet, hogy eltévedsz, és valaki másnál keresed a boldogságot, nem otthon. Döntsd el mihamarabb, merre mész tovább!

Páratlan: Élvezd a flörtöket, az ismerkedést, a kellemes érintéseket, de ne aggódj amiatt, hogy úgy érzed, semmilyen áttörést nem érsz el. 18-ától fordul a kocka, és még az első pillantásra kevésbé vonzó embereknek is hagyod, hogy közel kerüljenek hozzád. Jól teszed, mert lehet, hogy épp egy ilyen férfiban találod meg a lelki társad!

Páros: Izgalmakkal teli hónap lesz a május, s bár sokszor érzed, hogy a csúcs- és a mélypont között ingadozol, mindkettőben találni fogsz olyat, ami maradandó élményt hagy. A zsúfolt mindennapokban felbukkanhat egy harmadik, aki másképp akar hozzád közeledni, mint eddig bárki. Rajtad áll a folytatás!

Páratlan: Mozgalmasság, változatosság, vonzás és taszítás – ezek mind egyszerre jellemzik majd a mindennapjaidat. Alkalmanként azt sem tudod, merre menj, kivel randizz, mire mondj igent, beleugorj-e az ismeretlenbe. Hagyd, hogy a sors végre kegyes legyen hozzád!

Páros: Harmóniára törekszel, mégis ingadoznak az érzelmeid? Ez nem csoda, hiszen csak akkor tudsz szívügyek terén békét teremteni, ha kimondod, mit szeretnél, mi a vágyad, és persze meghallgatod a másik felet is. Adj, hogy kaphass. Érezz, hogy érezzenek, szeress, hogy szeressenek!

Páratlan: Izgalmas találkozások sokaságát rejti ez a hónap, mondj hát igent mindenre, és ne félj változtatni az eddigi elvárásokon. Sok izgalmas és vonzó emberrel találkozol, de 18-áig szinte mindenki csalódást okoz. Aztán jön valaki, aki elsőre megbabonáz. Légy résen!

Páros: Az elmúlt hónapok könnyedsége után most össze kell kapnod magad, mert kedvesed több figyelmet és szeretetet igényel. Lesd a reakcióit, elégítsd ki az igényeit. Figyeld kéréseit, találd ki a gondolatait, és teljesítsd is azokat! Csak így remélheted azt, hogy ő is maximálisan rád hangolódik.

Páratlan: Meglepően sok randi lehetőség adódik, kedvedre válogathatsz, de azért légy reális! Ne a külső döntsön, és ne is kötelezd el magad túl hamar. Adj esélyt mindenkinek, így kapsz teljes képet. Ne ítélj elsőre, és hidd el, rálelsz valakiben a keresett értékekre!

Páros: Tudd, hogy sokkal jobban oda kell figyelned kedvesedre, ha meg akarod őt tartani. Ne légy felületes, ha kapsz, akkor adj is! Viták bontakozhatnak ki köztetek, ha a saját igényeidet tolod előtérbe. Szexet, szerelmet, odaadást vársz tőle? Add meg neki őszintén ugyanezt!

Páratlan: Május első felében nem, de később látványosan izzik körülötted a levegő, sok férfit magadhoz vonzol, talán többet is a kelleténél. Megtörténhet, hogy mindenkiben potenciális lehetőséget látsz, és mindenbe bele is kóstolsz. Csak óvatosan és okosan, akkor nem lesz baj!

Páros: Május a titkos szerelmek ideje, amikor fontos változások történnek körülötted és a lelkedben is. Tudod és érzed, hogy mik ezek, de vigyázz, átlépsz-e határokat, megbántod-e a kedvesedet. Könnyen kialakulnak háromszögek, s ha valamelyikbe belemerülsz, abból nagy szerelem lehet!

Páratlan: Május elején bizonytalanság gyötör: a munkára vagy a szerelemre fókuszálj? Eleinte inkább a szellemi fejlődésbe fekteted az energiáidat, ám aztán jön valaki, aki lerombolja a téged körülvevő magas falakat.

Páros: A változás szele megérint, s meglehet, hogy hátat fordítasz a jelenleginek, s új vizekre evezel. Mindezt képes vagy időhúzás nélkül véghezvinni. Ha viszont maradsz, akkor is van mit megoldani, javítani, formálni, szebbé tenni, hát cselekedj!

Páratlan: Légy spontán és befogadó! Most az sem baj, ha egy régi szerelmet próbálsz felmelegíteni! Semmit ne tervezz meg előre, csak élj a mának. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, a sors megmutatja a fényt az alagút végén. Jöhet a mindent elsöprő szerelem!

Páros: Szívügyeid jó irányba haladnak, nagy döntésekre szánhatod el magad, összeköltözés, házasság, gyermekvállalás egyaránt szóba jöhet. Ha végleg lehorgonyzol jelenlegi kedvesed mellett, akkor egy hosszú távú kapcsolat alapjait teszed le. Ha pedig kimondod, hogy itt a vég, akkor extra gyorsan tovább is lépsz.

Páratlan: Bárkit az ujjad köré tudsz csavarni, de kérdés, hogy a hódításaid számát akarod-e gyarapítani, vagy a horgonyt végre leereszteni? Bármit is tégy vagy mondj, arra pozitív válasz érkezik az ellenkező nemtől. Egy szép szerelem is kibontakozhat, jó eséllyel egy földies jeggyel.

Páros: Ne ijedj meg attól, hogy napról napra nő benned a szenvedély! Ereszd szabadjára a fantáziádat és a vágyaidat, és hagyd, hogy szerelmed a kedvedben járjon! Lehet, hogy eleinte a tempódat nem tudja tartani, ezért néha lassíts le, és várd be őt is!

Páratlan: Régóta kiszemeltél valakit, de nem jött válasz? Akkor itt az ideje, hogy lépéseket tégy a sikerért! Ha nem próbálod meg, akkor nem adod meg az esélyt magadnak. Viszont ne lepődj meg, ha a vonzerőd miatt nem ott érsz célba, ahol eredetileg tervezted...

Páros: Vénusz folyamatosan feltüzel, és arra sarkall, hogy minden nap rajongva szeresd a kedvesedet. Tartsd életben a szenvedélyt, és figyeld meg, a viszonzás sem marad el. Észre fogja venni, hogy jó irányba haladnak a dolgok, rég látott már téged ennyire vehemensnek és rámenősnek.

Páratlan: Ideje kimozdulni a négy fal közül, és a régi baráti társaság sem kínál most neked alternatívát. Meg kell fordítanod a dolgokat, és még akkor is neked kell megtenned az első lépést a másik nem irányába, ha egyébként konzervatív vagy, és szereted, ha udvarolnak neked. Nem kell erőlködnöd, csak mutasd meg magad!

Páros: Szeretnéd feldobni a mindennapokat? Vess be otthon új praktikákat, és dobd fel a szerelmi életedet. Ellaposodás ellen csak a szenvedély lehet valódi orvosság! Próbálkozásaid célt érnek, kedvesed vevő lesz mindenre, sőt, még meg is lep valamivel.

Páratlan: Május elején előtérbe helyezheted a munkádat, de később adj teret a szerelemnek, a flörtöknek, randiknak, és észre fogod venni, hogy egyre kapósabb leszel, és többen is kopogtatnak szíved ajtaján. Ember legyen a talpán, aki képes a csáberődnek ellen állni.

Páros: Jelentős időt kell eltöltened kedveseddel ahhoz, hogy el tudd dönteni, tényleg tartósan vele akarsz-e maradni, vagy sem. Légy hű önmagadhoz, és merd kimondani, amit érzel. A mellékvágányokat felejtsd el, bár vonzó lehet egy titkos találka, inkább mérlegelj, vajon megéri-e a kockázatot?

Páratlan: Szingliként senki sem tilthatja meg neked, hogy több vasat tarts a tűzbe, ám később rájössz, hogy ez hosszú távon nagyon kimerítő. Nem találod az igazit? 15-e után fordul a kocka, és egy csendes, vonzó férfi képében besétálhat életedbe a Nagy Ő.

Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/ez-zsir/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlNem haladsz a fogyókúráddal? Meg sem moccan a mérleg mutatója? Csillagjegyed megmondja, hogyan fogyhatsz le leggyorsabban!Ez Zsír!--Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.