Hétvégi horoszkóp (szeptember 19-20.) – Légy őszinte magadhoz!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a felismerések hétvégéje. Ahhoz, hogy rálépj a fejlődés útjára, változtatnod kell. Figyelj a megérzéseidre, mert azok megsúgják, merre érdemes elindulnod!

Egy kellemetlen hír érkezhet hozzád, s könnyen lehet, hogy ez átmenetileg elkedvetlenít. Nem baj, ha kissé lehangolttá válsz, és ne félj attól se, hogy hirtelen nem tudod, mit kellene válaszolni bizonyos kérdésekre, vagy hogyan kellene cselekedni a válaszutak előtt. Szerencsére Merkúr és a Hold közös összefogással képesek lesznek erővel feltölteni vasárnap reggelre, így ha átmenetileg le is merülnek a tartalékaid, egy láthatatlan erő segítségével megújulsz, és ismét az életvidám oldaladat fogod mutatni másoknak. A környezetedben élők a segítségedre sietnek, ha erre szükséged van, merj kérni, kérdezni!

Meglepően sok felismerésben lesz részed az előtted álló hétvégén, tisztán látsz bonyolult ügyekkel kapcsolatban. Most egyetlen igazán fontos feladatod van a pihenésen túl: figyeld a körülötted zajló eseményeket, ne utasítsd vissza senki közeledését, és próbáld megérteni, hogy mi és miért történik. Rengeteg új tapasztalatra tehetsz szert, sokat okulhatsz akár mások hibájából is. Ne félj beleugrani az ismeretlenbe! Eleinte úgy fogod érezni, bár ne tudtál volna bizonyos dolgokról, aztán persze fény derül majd arra, hogy mégis érdemes volt velük foglalkozni és elmélyedni bennük.

Ezen a hétvégén nem egy, hanem akár több ember is komoly követelményeket támaszthat veled szemben, és nem minden esetben lesz ínyedre az, hogy mások igényeit szolgáld ki. Szeretteid, barátaid vágyait mérlegelned kell! Vajon ők mennyit tesznek érted és a kapcsolatotokért? Ha sokat, akkor ideje viszonoznod a figyelmességeiket, és igyekezz a támaszukká lenni, segíteni őket mindenben. Ha pedig úgy véled, már mindent megtettél értük, akkor jöhetsz te és saját álmaid megvalósítása. Ne feledd: ha kellően diplomatikus vagy, biztosan mindenkivel megtalálod a közös hangot.

Ez a hétvége egy kicsit mozgalmasabbra sikerül, mint tervezted. Egy régóta húzódó, meglehetősen bonyolult ügy végére tehetsz most pontot, ha nemcsak pihenéssel akarod tölteni a hétvégédet, hanem szembenézel az egyértelmű tényekkel. A tisztázásra feltétlenül időt kell szánnod, ez leginkább a te érdeked, és később jöhet a megnyugvás érzése! Ha sikerül a másik féllel egyezségre jutnod, az sokat segít abban, hogy a lelkiismereted tiszta lehessen. Ezután pedig jöhetnek a kedvenc programok, s fel tudsz végre szabadulni a nyomás alól. Jól teszed, ha alszol, pihensz, lógatod a lábad, vagy szórakozni mész.

Talán elfeledkeztél valamely ígéretedről? A hétvégén erre garantáltan fény derül, a kérdés az, miként tudod a helyzetet jól kezelni. Talán mindent pótolhatsz a következő két napon! Fuss úgy neki a hétvégének, hogy picit magadba merülsz, s megtervezed alaposan a programjaidat. Ha eszedbe jut még egy-két tennivaló, azokra is szánj időt, mert szerencsére energiából nem lesz hiány, a Hold feltölt, s bőven lesz tartalékod. Ahhoz, hogy a lelkiismereted tiszta maradhasson, , teljesíts minden kérést ezen a hétvégén! Hidd el, hogy pikk-pakk lerendezed minden függőben lévő ügyedet.

Ezen a hétvégén legyél önző, és bátran helyezd középpontba a saját vágyaidat és érdekeidet! Olykor-olykor megengedheted magadnak azt a luxust, hogy nem mások, hanem elsősorban a saját álmaidat tartod szem előtt. Ne hagyj túl sok teret mások akaratának, csak a saját elképzeléseid után menj, bulizz, randizz, sportolj, vagy fedezz fel egy új helyet! Arra készülj fel, hogy lesz, akinek nem tetszik a hozzáállásod, az égiek mégis azt tanácsolják, ne foglalkozz velük. Alkalmanként szélsőséges leszel, hisz rég nem volt módod arra, hogy túlzásokba ess, heves légy, vehemens, vagy épp romantikus és szenvedélyes. Engedj meg most magadnak mindent!

Kifejezetten jó lehetőségeket tartogat számodra ez a hétvége, legyen szó pihenésről, vagy épp bulizásról. Jó lesz, minden a kedved szerint alakul, sokan fogják az idejüket a te társaságodban tölteni, eszmecseréket akarnak veled folytatni, mindenki érzi, hogy okos gondolataiddal csakis támogatója lehetsz az embereknek. Könnyed leszel, feszültségektől és problémáktól mentes. Mindenkivel megértő leszel, még olyan személyekkel is megtalálod a közös hangot, akikkel eddig soha. Ha valakivel régebb óta feszült a kapcsolatod, most gyorsan és hatékonyan tudod rendezni.

Ezen a hétvégén meglepő fordulatokra számíthatsz, például érdekes találkozásokban lehet részed. Akár akarod, akár nem, most az anyagiak kapnak kiemelt szerepet, át kell gondolnod számos dolgot, de bármiben is kelljen döntened, jól fogsz tudni választani, sőt, még segítőkre is lelsz. Ha el kell engedned valamit, hát tedd meg! Ha adásvétel előtt állsz, a szerződéskötéshez kiválóak ezek a napok, vagy legalább a szóbeli megállapodást meg tudod ejteni. Hitelfelvétel esetén is a legjobb döntést hozod meg, most semmiben nem hibázol, és vesztenivalód sem lesz. Új pénzforrásokat fedezhetsz fel, de akár döntést hozhatsz egy új vállalkozás indításával, vagy más jellegű befektetéssel kapcsolatban. Sok sikert!

Rólad elmondható, hogy nehezen viseled az egyedüllétet, ám ezen a hétvégén tudatosan keresed a magány lehetőségét, mert gondolkodni szeretnél, tisztázni önmagaddal a vágyaidat, és tervezni a jövődet. Ez remek irányvonal, ugyanis Szaturnusz kedvez az önmagadhoz való őszinteségnek, ebből fakadóan pedig akár a bocsánatkérésnek, a kedveskedésnek, a jó cselekedetek megejtésének. Amikor mások felé fordulsz, az adakozás, a szeretet fakadjon belőled. A jövő formálása mellett azt is tudod, hogy rengeteg apróságot kell otthon elrendezned, ide tartozik a takarítás, mosás, vasalás, és hogy a lakást szépen felszabadítsd a por terhe alól.

Egész hétvégén felfokozott állapotban leszel. Végül is nem csinálsz mást, mint hozod magaddal az elmúlt napok lendületét. Egyfolytában tüsténkedsz, folyamatosan formálod a környezetedet, ápolod az emberek lelkét, főzöl valami finomat, és összességében jól érzed magad. Minden javaslatra van neked is egy jó ötleted, és alapvető szempont lesz, hogy másoknak lelki támaszt nyújts, segíts a bajban, irányt mutass, ha kérik ezt tőled. Sok furcsa érzés kering a fejedben, melyek szép lassan érdekes tervekké formálódnak. Amit viszont feltétlenül kerülj el, az az, hogy túlzottan megbízol másokban, főleg idegenekben ne bízz.

Anyagi jellegű terhek nyomják a vállad? Akkor ezekre most érkezhet egy formabontó megoldási javaslat. Ne mondj nemet semmire, még akkor se, ha első hallásra túl kockázatosnak tűnik a lehetőség. Ha pénzügyeid jó mederben haladnak, akkor lehet, hogy egyszerűen csak dönteni kellene egy nagyobb befektetésről, pénzkiadásról. Kétségek gyötörnek? Messze nem olyan nagy gond, mint amilyennek látszik, csupán egyszer kellene leülnöd, s alaposan utánaszámolni a dolgoknak. Ezen a hétvégén az égi konstellációk kiválóak, kedveznek a hosszú távú döntésekhez. Ne kérj másoktól tanácsot, mert azzal csak ismét elbizonytalanodhatsz. Önmagadra figyelj!

Meglepő intenzitással indulnak meg különféle változások az életedben. Eleinte csodálkozni fogsz, hogy mindezt hétvégén tapasztalod, és kapkodnod kell a fejed, hogy követni tudd az eseményeket, de érdemes hagynod magad sodortatni az árral, mert csupa olyan dolgot fogsz tapasztalni, amelyek elengedéssel, lezárással kapcsolatosak. Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek, s mihamarabb meg tudj újulni, a terheidet pedig le tudd rakni. Az égiek szeretnének rávenni arra, hogy ami mostanában csak nyűg volt számodra, azt hagyd magad mögött, és keress új utakat, ismeretlen lehetőségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.