Hétvégi horoszkóp (március 5-6.) – A Hold segít az elengedésben

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újholdat megelőző hétvégén érdemes böjtölni, tértisztításba, szelektálásba kezdeni: örömteli pillanatokat hozhat a testi-lelki megtisztulás.

Remek lesz az előtted álló hétvége, sokkalta jobban alakul, mint azt remélted. Mozdulj ki a négy fal közül, ne zárkózz be, ott semmi esélyed ismerkedni, és nincs is kire mosolyogni. Helyette menj a szabadba, hívj el olyan embereket, akiket szeretsz, és töltsd ezt a két napot olyan tevékenységekkel, amelyek aktívak ugyan, de mégis feltöltenek és kikapcsolnak. A munka most kerüljön a háttérbe, ráérsz majd hétfőn, korán reggel megtervezni a következő heti menetrendet.

Próbáld meg a munkával kapcsolatos gondolataidat jó messzire űzni! Hétfőig ne is kerüljön szóba! Nem igaz az, hogy nem telhet el nap munka nélkül. Szabadítsd fel a gondolataidat a hétköznapok terhei alól, hiszen mégiscsak hétvége van. Ez csakis rajtad múlik! Szeretteid ezen a hétvégén nagyon rosszul fogják viselni, ha nélkülözniük kell téged. Ha a szombat menthetetlen a munkavégzés vagy a házimunka alól, akkor legalább a vasárnapod legyen teljesen szabad!

Önts tiszta vizet a pohárba mihamarabb, főleg olyan ügyekkel összefüggésben, amelyek régóta zavarják a lelki békédet. Rossz tanácsadó a harag, főleg akkor, ha szeretteidről vagy a közeli barátaidról van szó! Legyen bátorságod felhozni a kételyekre okot adó témákat, másképp nem fognak ezek a dolgok megoldódni. A Jupiter és a Merkúr segíti a félreértések rendezését, a viták elkerülését. Fontos lenne, hogy kimozdulj otthonról. Nem muszáj messzire menned: tegyél egy hosszú sétát a környéken, vagy találkozz valamelyik régen látott szeretteddel!

Szombat reggel kissé ingerültté válhatsz, ha megtudod, mi minden vár rád a hétvégén. Jó hír, hogy ez az állapot biztosan nem lesz tartós, mert a Vénusz gyorsan lenyugtat. Ne csodálkozz azon, ha szeretteid mindenféle programokba akarnak bevonni, egyszerűen csak igénylik a társaságodat. Ha nem szóltál időben, hogy felhajtás helyett pihenésre lenne szükséged, honnan tudnák, mire vágysz? Lehet, hogy jogos az igényük arra, hogy velük töltsd az időd? Üljetek le, és mindenki mondja el a bánatát vagy a sérelmét. Találjatok olyan arany középutat, ami mindenkinek megfelelő.

Az év eddigi részében alig adódott lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra, ám ez a hétvége teljes mértékben a te kedved szerint fog telni. Itt a lehetőség, hogy programok helyett egyszerűen a csendet vagy az otthoni békét válaszd. Ám a sors mégis közbeszól, így inkább csak szombaton lesz alkalmad magaddal és otthonoddal törődni, mert vasárnapra vagy meghívást kapsz, amire nehéz lesz nemet mondani, vagy váratlan vendégek toppanhatnak be, akiket bár szívesen látsz, felborítják pár órára az életedet. A hétvégét nyugtával dicséred, és ez a lényeg!

Némi feszültség üti fel a fejét szűk környezetedben, ha nem figyelsz oda a különféle jelekre, szavakra, emberek érzelmeire. Ne menj el amellett, hogy valakinek rosszkedve van, netán a problémáit akarná veled megosztani. Fogadd őt tárt karokkal, hallgasd meg, hisz ez számodra is dicséret, hogy veled akarja megosztani a búját. Mivel az elmúlt napokban erősen túlterhelted magad, fáradt vagy, így nem csoda, ha ingerülten reagálsz kérdésekre, kérésekre. Ám ha tudatosan odafigyelsz, akkor ezeket a konfliktusokat el tudod kerülni. Tégy meg mindent a szeretteidért!

Szombatra rengeteg intéznivalót sorakoztattál fel, hát ne halogasd a takarítást, bevásárlást, mosást, sőt a régen látott rokonokra is szakíts elegendő időt. Fontos, hogy ne hagyj félbe dolgokat vasárnapra, mert az elterelheti a gondolataidat. Egy társasági program alkalmával összehoz az élet valaki olyannal, akivel meglepő gyorsasággal találjátok meg a közös hangot, és akinek a tiédhez hasonló az értékrendje. Néhány perc alatt egymásra találhattok, annyira, hogy szinte megszűnik körülöttetek minden, és észre sem veszitek az idő múlását.

Figyelj oda most mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, befektetésekkel függ össze, és ne legyints csak azért, mert hétvége van. Például a bevásárlásnál, kirakatnézegetésnél ne engedj a csábításnak, mert ezen a hétvégén többet költhetsz, mint amennyit megengedhetsz magadnak, vagy beleeshetsz abba a hibába, hogy felesleges többletkiadásba vered magad. Ennek később láthatod majd a kárát, még akkor is, ha úgy érzed, nem lesz gond belőle. Józan ítélőképességed segít, és időben felébreszt, figyelj a belső hangodra!

Ezen a hétvégén ne dolgozz otthon, és a háztartási munkákat is csökkentsd a minimumra. A lényeg a szabadság és a pihenés szavakon legyen. A hivatalos helyeken megszokott komoly oldaladat dobd sutba, otthon légy felszabadult, jókedvű, mosolygós. Ne érvényesítsd irányítói képességedet szeretteid körében, ne bánj úgy velük, mintha gyerekek lennének. Bánj velük egyenrangúan, így a konfliktusokat is elkerülöd. Sőt inkább tartsd szem előtt azt, milyen sokszor türelmesek veled a családtagjaid, így megérdemelnék, hogy egy kicsit kényeztesd őket!

Légy őszinte, és ismerd be, hogy az elmúlt időben elsősorban a munkáddal és szakmai vagy tanulmányi előmeneteleddel foglalkoztál, így mindenkit távolabb tartottál magadtól a kelleténél. Így lehet, hogy most nem jut el hozzád a hír egy találkozóról, amit később persze a szívedre veszel. Szombat délelőtt kezdj el kutatni az után, miről maradnál le, és kérj bebocsátást a társaságba! Örömmel fognak fogadni, hidd el! Vasárnapra megnyugodhatsz, hisz kiderül, senki nem orrol rád.

Egy meglehetősen összetett, egyben igen bonyolultnak tűnő vitában kell majd állást foglalnod, legalábbis erre kérhetnek meg téged a hétvégén. Nem lesz kedvedre való ez a feladat, sőt kifejezetten kényes a téma. Ugyanakkor józan ítélőképességed segítségével megmented magad a kellemetlen szituációtól, sőt még a békétlen feleket is a harmónia pártjára állítod. Ha túl vagy ezen az ügyön, akkor állítsd magadat a középpontba, és csinálj olyan programot, ami a te igényeidet elégíti ki.

A szombati napodat kezdd lendületesen, járj a végére számos apró-cseprő dolognak, így a délutánod már kényelmesen, rohanás nélkül telhet, kedved szerint. Este vagy vasárnap egy érdekes és mély beszélgetésben lesz részed, amely során igen érdekes információkhoz juthatsz olyan emberekről, akiket jól ismersz. Ne törj pálcát felettük, és ne adj hangot a véleményednek! Csendben tedd a helyére magadban ezt a dolgot, és ne bonyolódj bele egy lehetetlen helyzetbe, esetleg pletykálkodásba. Legutolsósorban az sem rossz döntés, ha meghallgatod a másik felet, mert csak így lehetsz objektív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.