Hétvégi horoszkóp (május 7-8.) – Merj nyitni mások felé!

asztrológia május hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkövetkező pár napban szinte kivétel nélkül minden csillagjegy életében fontos szerepet fognak kapni az emberi kapcsolatok. Engedd magadhoz közelebb azokat, akik meg akarnak ismerni – nem fogod megbánni! 

Ha úgy véled, hogy egy számodra fontos ember nem szán rád annyi időt, mint amennyit igényelnél, azt tedd szóvá! Lehet, hogy észre sem veszi igényedet, de mivel némán hallgatsz, nem is tud róla. A lelki békéd helyreállításához szükség van arra, hogy ápold emberi kapcsolataidat, de a te feladatod, hogy mihamarabb kezdeményezd ezt, ne várj csodára. A kezedben van az irányítás, Kos vagy, tele tűzzel, hát létezik akadály, amit ne tudnál átugrani? Oldd meg a problémát, ha úgy érzed, van!

Ugye nem jutott eszedbe olyasmi, hogy dolgozz a hétvégén? A munka legfeljebb annyiban teljesedhet ki, hogy selejtezel otthon, kimosod a függönyöket, vagy elmész egy lakberendezési boltba, és szerzel pár szép kiegészítőt, ami feldobja a hangulatot. A valódi munka tabu hétfő reggelig! Addig a pihenésé, a nyugalomé, a harmóniáé a főszerep. Szeretteid is vágynak rád, a veled való közösen eltölthető órákra, programokra. Ne bőszíts fel senkit azzal, hogy nemet mondasz egy meghívásra. Neked is jót fog tenni, ha társaságba mész.

Szombat délelőtt intézd el a kötelezettségeidet, bevásárlást, házimunkákat, és persze tégy eleget az ígéreteidnek: hívd fel, vagy szaladj el azokhoz, akik várnak rád. Mikor találkoztál a hozzád igazán közelállókkal utoljára? Nehogy valaki megsértődjön, mert úgy érzi, mellőzöd a társaságát. Ha pedig már minden kötelezettségeden túl vagy, akkor jöhetsz te, a te szombat estéd, a te bulid, a te szórakozásod. Milyen terveid vannak? Csinálj valami bolondságot, olyasmit, amit sok év múlva is fel lehet emlegetni örömmel. Vasárnap lustálkodj bátran!

Ha összejövetelt tervezel, ne hagyj ki senkit a sorból, mert sértődés lehet a vége némi figyelmetlenségnek. Mindenkire egyformán ügyelj, sokan fogják most igényelni a társaságodat, a veled való beszélgetést, pár jó tippedet. Az emberi kapcsolataid ezen a hétvégén fókuszba kerülnek, nemcsak te adhatsz másoknak, hanem kapsz is. Szeretetet, mosolyt, örömöt, - ez mindent megér. Emellett ne feledkezz meg magadról, hisz a pihenés kijár, sokat dolgoztál a héten. A hétfőd nehéz lesz, ezért a vasárnapot békében töltsd.

A szombati napot leginkább az otthoni feladataid töltik ki, de szinte élvezni fogod, ahogy szépül a lakás, tisztábbak lesznek az ablakok, vagy felvehetsz végre valamit, amit most találsz meg a szekrény vagy a fiók legalján. Sok kellemes pillanatban lesz részed, ami csak a tiéd, ami mosolyt csal az arcodra. Ám igyekezned kell, mert este programod van, igaz? Tiéd a szabadság pályája, repülhetsz kedvedre, csináld bátran azt, amire vágysz. S ha vasárnap is szeretnél menni valamerre, tedd meg bátran, hisz maradt meg benned tartalék, akár egy túrához is!

Szombaton valami felbosszanthat, akár egy kisebb vita is kialakulhat, de ne bánd! Ugyanis épp ez a szituáció lesz az, ami felnyitja a szemed, s meg fogsz érteni valamit, ami eddig zavaros volt számodra. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, fogadd be az új híreket, mert azok sorban a te javadat fogják szolgálni. Hidd el, lesz okod később az örömre. Szerencsére már szombat kora délutánra lenyugszanak a kedélyek, s vasárnap mindenki visszatalál a béke szigetére.

Ismerd be, hogy fáradt vagy. A feladatokkal teli, leterhelő hetedet egy nagyszerű szombat és egy pihentető vasárnap követi. Sokat fogsz tevékenykedni, jönni-menni, kommunikálni, magánügyeket intézni, és okos dolgokat kitalálni. Nagyon kreatív leszel, mindenre találsz megoldást, de a legmeglepőbb az lesz, hogy Mérleg létedre egy pillanatig sem vacillálsz, s aki tudod mondani, hogy igen, vagy nem. Vasárnap lógasd a lábad. Ez nem kérés, hanem parancs!

Szombat reggel jó, ha alapos tervet készítesz az egész hétvégére. Össze kell kapnod magad, ha mindazt, amit terveztél, tényleg véghez akarod vinni. Házimunkák, a rokonok felkeresése vagy a barátokkal való összejövetel. Akár egyik, akár mind, de összességében alaposan el fogsz fáradni. Ugyanakkor élvezni fogod ezt a hétvégét, mert rossz dolgok nem érnek, legfeljebb lesz egy-két órányi üresjárat vasárnap, ami viszont a semmittevésnek kedvez. Egész héten erre a pihenőidőre vágytál, s most meg is kapod. Ha valaki téged néz a mentőangyalának, hát hallgasd meg, és mutass neki irányt!

A szombati nap maximálisan a pihenésé legyen, és ne keress kifogásokat ellene! Természetesen lehetnek elmaradt otthoni ügyeid, vagy rég halogatott rokonlátogatások, amelyek időszerűek, de azt is el kell fogadnod, hogy a jó eredményekhez lazításra van szükség! Ez a két nap kedvez a minőségi kikapcsolódásnak, vasárnapra keress magadnak olyasmit, ami nemcsak testileg, hanem szellemileg is felfrissít. Jól fogod érezni magad bármilyen társasági eseményen, és számos kiváló élménnyel gyarapodhatsz, úgyhogy mozdulj ki a négy fal közül!

Úgy tűnhet, az előtted álló hétvége kissé egyhangú lesz, de ezt egyáltalán ne bánd. Az otthonoddal való foglalatoskodás most örömmel tölt el, s nem feltétlenül vágysz hangos, zajos, társasági eseményre. Semmi érdekfeszítő nem történik körülötted, viszont ez a két nap kedvez a tervezésnek, beszélgetéseknek, üzleti ügyek átgondolásának, de a cselekvés ráér hétfőn. Ha vállalkozást indítanál mostanság, tedd le az alapjait! A különféle emberi kapcsolataidban is összhangra lelsz. Ha viszont mégis belevágnál az éjszakába, légy tudatos, és kerüld a túlzásokat!

Szeretnél elmélyülni meglévő emberi kapcsolataidban, esetleg javítani is őket? Beszélgetésre, megértésre, figyelemre vágysz? Ezen a hétvégén biztosan megkapod, csak kezdeményezned kell. Ha vannak zűrös kapcsolataid, ott nem lesz zökkenőmentes a rendezés, de szerencsére szinte minden asztrológiai jegy képviselője nyitott lesz törekvéseid befogadására. No és a bulival mi lesz? Ugye nem ragadsz otthon kifogást keresve? Öltözz fel, és élvezd a meleg estéket, hisz már van benne részünk!

Talán nem lesz hibátlan a hétvégéd, hisz az elmúlt időszakban sok mindent halogattál, most pedig ezek a feladatok egyszerre szakadnak a nyakadba. A különféle dolgok szinte szünet nélkül követik egymást, és el kell végezned mindent. Takarítás, mosás, vasalás - sebaj, képes vagy felturbózni magad, összeszedni az akaratodat, s nekilátni a házimunka ellátásának - igaz? A Plútó kissé csipkelődővé tesz, de akad, aki egyenesen élvezi, hogy téged ilyen felturbózott hangulatban lát. Vasárnapra minden visszatalál a normál kerékvágásba, és valami új dolog fogan meg a fejedben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.