Heti horoszkóp (július 4–10.) – Vegyél vissza az elvárásokból, légy magaddal türelmesebb!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét jelszavai legyenek a nyugalom és a béke: ne siettess semmit, ne rohanj fejjel a falnak, és igyekezz minden helyzetben megőrizni a hidegvéred. Fogd fel mindezt egy leckének! A Life.hu heti horoszkópjából kiderül, mire számíts a következő napokban.

Kos létedre nem jellemző, hogy hezitálnál, most viszont csak alapos átgondoltsággal és ügyes mérlegeléssel tudod lehetőségeidet igazán jól kiaknázni. A hét első fele számos kockázatot rejt, de azért nem árt a magad javára fordítani a lehetőségeket. Húzz hasznot mindenből, de persze ne lépd át az etikusság határait. Ezekben a napokban sokat tehetsz a sikeresebb, szebb, csillogóbb jövőért, rajtad múlik, hogy kis vagy nagy lépésekre szánod el magad. Fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükség, nem kapkodhatsz, nem siethetsz el semmit, ugyanakkor nem várakoztathatsz senkit hosszan egy válasszal. Találd meg az arany középutat!

Nyugalom, türelem, béke - ezek kombinációja lesz a titkos segítőd az előtted álló napokban. Vezéreljék lépteidet, maradj megfontolt, döntéseid során ne hagyatkozz türelmetlenségre, akarnokságra, s leginkább ne másokra! Ugyanakkor ha lehet, ne törd a fejed jelentős változtatásokon, ne rohanj fejjel a falnak! A heti konstellációk kevésbé kedveznek a nagy fordulatoknak, nincs még itt az ideje új vállalkozás megkezdésének, költözésnek vagy munkahelyváltásnak. Légy kellően türelmes, egyben elnéző önmagaddal és környezeteddel szemben is, ha hibát vétenének. Maradj mértéktartó és visszafogott.

Hétfőtől egészen csütörtökig számos kellemetlen, egyben türelmetlenségre okot adó ügy bonyolítja az életedet. Alkalmanként azt érezheted, hogy elborít a munka, szinte saját magaddal sem tudsz lépést tartani. Túl sok kötelezettség és elvárás tornyosul előtted, sőt ennek akár fizikai jelei is lehetnek, például fáradtság és nyűgösség formájában. Nem csoda, ha szerda magasságában akár a türelmedet is elveszítheted. Elképzelhető, hogy önmagadnak állítottál fel túl magas elvárásokat? Ideje lenne ráébredned, hogy a gátakat saját magadnak emelted, s ezeket most le kell rombolni. A Merkúr és a Mars segít neked ebben, a Vénusz pedig az érzelmi szálakat fogja kibogozni a hétvégére.

Nincs benned túl sok életkedv, a munka lehetősége sem vonz, de tekintsd magad szerencsésnek, mert most senki nem fogja az előbbieket a szemedre vetni, ugyanis sokan járnak hasonló cipőben. Fizikai és szellemi kapacitásod alacsony, elfáradtál mostanság, ezért ezen a héten kisebb-nagyobb bakikat véthetsz, a különféle hiányosságokat pedig nem feltétlenül veszed észre. Kialakulhatnak körülötted váratlan, s egyben kellemetlen viták, adódnak pillanatok, amikor nem is érted, mi történik. Szerencsére a napok múlásával lecsendesedik ez a helyzet. Már pénteket fog mutatni a naptár, mire minden rendben lesz a fejedben. Ugyanakkor ez a hét rámutat arra, hogy te is törékeny vagy.

Jókedvű vagy? Kicsattansz az energiától? Ez jó hír, ne adj lejjebb az igényeidből! Összességében remek volt a hétvégéd, így tele vagy egész héten erővel, sőt még frappáns ötletekkel is, ez pedig automatikusan cselekvésre ösztönöz. Ezt a hatást a bolygók, és leginkább a Jupiter komoly aktivitásának köszönheted, hát használd ki, ami most megadatik számodra! Szerencsére tetterőben és energiában a hét előrehaladtával sem fogsz hiányt szenvedni, sőt folyamatosan képes leszel magadat inspirálni. Minden feladatot végre tudsz hajtani időben, de fontos lenne azokra a dolgokra is gondolnod, amelyek már régóta függőben vannak.

Egészen váratlanul fordul számodra a kocka jó irányba, különösen pénzügyek terén hozhatnak meglepetést ezek a napok, hát hagyd magad inspirálni! Bátran vágj bele valamilyen befektetésbe, még akkor is, ha félsz a kockázatoktól. A Jupiter hathatós segítségével fontos változások történnek, lendületbe jössz, felível a karriered, egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában is megtörténhet a csoda. Ha vállalkozásod van, megcsíphetsz egy komoly megbízást. Ne utasíts vissza semmilyen ajánlatot, sokáig nem lesz ennyire kedvező lehetőséged a gyökeres és pozitív változtatásra!

Nagyon figyelj a külvilágban történő folyamatokra, az emberekre, mondandójukra, a különféle impulzusokra, a láthatatlan jelekre, az apró megjegyzésekre, mert semmi sem történik véletlenül. Emellett ösztönös megérzéseidre se legyints, ezek összességükben nagyon sokat segíthetnek abban, hogy könnyebben boldogulj a hétköznapok során. Lényeges, hogy komoly figyelmet szentelj a munkádnak vagy akár a tanulmányaidnak, ez utóbbinak akkor is, ha nyár van. Légy aprólékos, és szánj időt azokra az emberekre, akik segítségedre lehetnek nehézségeid megoldásában. Több kedvező helyzet adódik a napokban, ezek a későbbiekben hasznodra válnak.

Ha teheted, és még nem volt rá idén nyáron módod, hát sürgősen menj szabadságra, legalább egy-két napot vegyél ki, ha egy hosszabb pihenésre most nincs is lehetőséged. Ellenkező esetben munkád vagy tanulmányaid terén váratlan problémákkal kerülhetsz szembe, hisz fáradt vagy, és összekuszálhatsz dolgokat. A figyelmetlenség megakadályozhat abban, hogy elvégezd mindennapi feladataidat. A heti konstellációk úton-útfélen gátakat emelnek eléd, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd el a jövő hétre. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, és nem halogathatod a tennivalóidat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben lévőktől.

Nem sok kedved van dolgozni, hisz odakint süt a nap, bent pedig legfeljebb a légkondi adhat némi megkönnyebbülést a meleggel szemben. Inkább pihennél, és lógatnád a lábad? Biztosan megengedheted ezt magadnak? Ha nem, akkor vedd sorba a tennivalóidat, hisz akad belőlük igen sok, ezek terhe pedig alaposan nyomja a vállad. Ahogy közeledik a nyár dereka, még több lesz belőlük. Szerencsére a feszített munkatempó előnyödre válik, képes leszel elkerülni a felületességet, légy alapos, és figyelj oda az apró részletekre is. Önmagadra is szánj elegendő időt, és a hétvégét a maximális kikapcsolódásnak szenteld.

Nagyszerű napok várnak rád, merész ötleteid most zöld lámpát kaphatnak, bár nem számítottál rá, hogy épp ezen a héten jöhet valami sorsfordító helyzet, és mégis megtörténhet a csoda! Kapj az alkalmon, örülj annak, hogy szabad utat kapsz, és egy terved elindulhat a megvalósítás útján, hosszú és türelmes várakozás után. Ugyanakkor maradj a realitás talaján, s fogadd el azt, hogy külső segítségre is szükséged lehet, kérj tanácsot barátaidtól, családodtól, szakmai bizalmasodtól. Jóval nagyobb sikerekre és eredményekre számíthatsz, mint azt elképzeled, ám ennek érdekében nem szabad, hogy magával ragadjon a lendület.

Ez a hét kiváló idő a vakációra, pihenésre, munka esetén is keress módot a kikapcsolódásra. Napjaid biztosan aktívan telnek, és nagyszerű élményekkel gazdagodsz. Ha viszont a munka áll továbbra is első helyen a hétköznapokban, akkor tudd, hogy nemcsak a karrier, hanem életed több területén is nagyszerű lehetőségeket kapsz a változtatásra, fejlődésre. Közben ne feledd, hogy csakis rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod a felbukkanó lehetőségeket. Régi terveid egyike is végre szabad utat kap, személyes vonzerőd, pozitív energiád pedig hozzásegít ahhoz, hogy mindenkit a magad oldalára állíts, és elismeréseket zsebelj be.

Már rég vártál erre a hétre, a kellemes körülményekre. Egy olyan dolog történik meg veled, amiről szinte már le is mondtál, de mint tudjuk, ami késik, még nem biztos, hogy múlik is. Anyagiak terén kedvező fordulat adódik már a hét elején, így használj ki minden lehetőséget, és ha kell, hát elégedj meg a kevéssel is - ugyanis ebből akár több is lehet! Márpedig ne feledd, hogy sok kicsi sokra megy! Családi és baráti kapcsolataid jelentős része renoválásra szorul, ezért elkerülhetetlen, hogy több időt és odafigyelést szentelj nekik. Új ismeretségekre is jó kilátás nyílik, melyek hosszú távon karrieredet segíthetik elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.