asztrológia Valentin-nap horoszkóp valentin2017 ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár párkapcsolatban, akár szingliként köszönt rád a szerelmesek ünnepe, egyben biztos lehetsz: számos érdekes meglepetést tartogathat számodra a Valentin-nap. Horoszkópod elárulja, mi vár rád február 14-én.

Kos

ELKÖTELEZETT: Bár nem tartozol a romantikus jegyűek közé, azért ez az ünnep még neked is mond valamit. Idén megpróbáltad elhessegetni a gondolatát annak, hogy valami különleges légyottra szólítsd fel a partneredet, ám végül mégis beadod a derekadat, és különleges körülmények közt teremtesz szuper hangulatot magatoknak. Rugaszkodj el a földtől, bérelj magatoknak egy szobát valamelyik kastélyszállóban, és minden adott az örömünnephez.

PÁRKERESŐ: Ne maradj otthon, és ne nézd a négy falat szomorú tekintettel. Felesleges azon rágódni, miért nincs valakid, inkább adj teret egy partnerkereső bulinak, és meglásd, nagy meglepetés érhet. Igyekezz nyitni a világ felé, Vénusz most segítségedre siethet, főleg, ha szokatlan időben bukkansz fel egy teljesen ismeretlen helyen. Valentin-napon épp a bátorság hozhat váratlan fordulatot. Ha nyitott vagy az egyéjszakás kalandokra, ma biztos gyorsan a horgodra akadhat valaki.

Bika

ELKÖTELEZETT: nem adod alább egy különleges napnál, vagy legalább egy esténél. Fontosnak tartod a szerelem ünnepét, és meg akarod lepni kedvesedet valamivel, amire sokáig emlékezhet. Teremts intim, bensőséges hangulatot, és egyáltalán ne áruld el neki, mire készülsz valójában. A csodás csemegén és a szexi ruhán kívül egy különleges bájital lehet a hangulat legtitkosabb fokozója. Taktikázz ügyesen, kapcsold ki a telefonokat, és tudatosítsd vele, hogy most csak ő van, te vagy, és a szerelem, semmi más.

PÁRKERESŐ: igen, ez az a nap, aminek másvalakivel együtt kellene eltelnie, ugyanakkor jó az esély arra, hogy eszedbe sem jut önmarcangolásba kezdeni. Nincs is ilyesmire szükség, inkább menj moziba, találkozz a barátaiddal, vagy sétálj egyet valamelyik múzeumban - ki tudja, a sors akár az utadba is sodorhat valakit. Nem szükséges egy bulihoz csatlakozni csupán azért, hogy bármi áron párra lelj. Olyasmit tégy, ami maximális lelki nyugalmat biztosít.

Ikrek

ELKÖTELEZETT: romantika? Könnyedség? Szerelem? Ugyan már! Legyintesz is párszor, mert a te meggyőződésed az, hogy vagy mindennap szeretni kell a másikat, vagy sehogy. Ebben tulajdonképpen maximálisan igazad van, ám miért ne lehetne mégis ez a nap igazán extrém és formabontó? Nem kell meglepetés, inkább előzetes egyeztetés! Kérdezd meg kedvesedet, mire vágyik, mit enne és inna, hol sétálna veled, és kész ötletkavalkáddal fog előrukkolni.

PÁRKERESŐ: jó ideje keresed már az intellektuálisan hozzád illő partnert? Ne keresd tovább, hamarosan érkezik, addig is itt a Valentin-nap, ami ne frusztráljon! Menj fitneszterembe, csípd ki magad, és akár még a horgodra is akadhat valaki. A sport remek túlélőeszköz egy ilyen naphoz. Légy magaddal nagylelkű, szerezz be olyasmit, amire régóta vágysz. Éld meg a napot, mosolyogj sokat, és ne pásztázd a rózsaszín szívecskékkel díszített helyeket, tárgyakat.

Rák

ELKÖTELEZETT: romantikával fűszerezett napra vágysz? Teremtsd meg ehhez a szükséges alapokat, és kedvesed is biztosan meglep valamivel. A két terv esti egyesítése garantáltan örömteli pillanatokat hoz nektek. Amennyiben valaki vagy valami napközben elrontaná a hangulatodat, egyet tehetsz. Irtó gyorsan lelépsz a munkahelyedről, vagy épp a suliból, és otthon, társad mellett keresel vigaszt. Ő mindenben a segítségedre lesz, boldoggá és elégedetté fog tenni téged.

PÁRKERESŐ: kissé nyűgös, kedvetlen pillanatokat is megélhetsz, hisz az, amire jó ideje vágysz, még mindig nincs itt melletted, veled. Ez a szerelem. Ami késik, biztosan nem múlik, ugyanakkor nem sodortathatod magad az árral. Vedd kezedbe az irányítást, hívj meg magadhoz pár barátot, és mindenki állítson össze kívánságlistát az áhított partnerről. Gyújtsatok gyertyát, meditáljatok, relaxáljatok. Ez az este teljen a csend és a béke jegyében, a jövő tervezgetésével.

Oroszlán

ELKÖTELEZETT: ha valaki, hát te ma jó eséllyel túlzásokba esel, bevásárolsz, készülődsz, főzöl, sütsz, szexi alsóneműt húzol magadra - kell ennél több a társadnak? Igen! Az, hogy 100 százalékig rá figyelj, odaadó légy, és ez nem a finom ételen múlik. Az őszinte szeretet és a megértő figyelem kombinációjára vágyik Nagy Ő-d, hát add ezt meg neki. Vehetsz neki bármit, valójában a tested, a lelked és a szíved kell. Aztán persze biztosan meglepődsz, hogy ő sem jön üres kézzel haza.

PÁRKERESŐ: válassz magadnak a szokásostól eltérő programot, ami totálisan eltereli a figyelmedet a Valentin-napról. Például beszerezhetsz pár Hitchcock-filmet, hívj meg néhány barátnődet, és koktélozzatok kedvetekre. Egy szó se essék szerelemről, exekről, bánatról. Legyen az a szabály, hogy tilos a szomorúság, kötelező a mosoly és a jókedv. Akár egy kisebb farsangi mulatságot is tarthattok, a fantáziátokra bízva magatokat.

Szűz

ELKÖTELEZETT: felejtsd el ma azt, hogy kérdőre vonj, kritizálj, erőteljesen véleményt formálj - és ez nemcsak a kedvesedre, hanem az összes emberre igaz, akivel találkozol. A Valentin-nap eredetileg a szeretetet szimbolizálta, légy ma egy angyalka, akivel jó beszélgetni, ebédelni, megbeszélni az aktuális feladatokat. Ha ez alapján cselekszel, akkor haza is úgy mész majd, hogy mosolyogsz, és árasztod magadból a pozitív energiát. Kedvesed ezért biztosan odalesz.

PÁRKERESŐ: tudvalévő, hogy fáradt vagy, és egyébként is idegesít ez a sok színes lufi, meg összebújó emberpár az utcán, éttermekben, mindenhol... Épp ezért tégy olyasmit, amit eddig talán sosem. Önkénteskedj! Mások megsegítése különösen szép gesztus, viszont csak akkor érdemes belevágnod, ha tényleg őszintén tudsz figyelni az adott feladatra. És Te képes vagy erre! Idősek otthonában, kutyamenhelyen, gyermekotthonban igazán nagy szükség van szeretetre. Szűzként tobzódsz ebben, és lehet, hogy hosszú távon elköteleződsz valahol.

Mérleg

ELKÖTELEZETT: komolyan megleped még saját magadat is, hisz úgy viselkedsz, mint egy pajkos kisgyermek, aki még sosem látott hóesést. Repkedsz, fantáziálsz, meglepetést akarsz okozni kedvesednek, vásárolgatsz, nézelődsz, és a sikered garantált. Ugyanakkor tudd, hogy a legtöbb, amit adhatsz a másiknak, az az idő. Ez az, ami mindig rohan, sosem áll meg, úgyhogy öleld ma át sokszor, mondd el, hogy szereted, és tegyél fel neki egy kérdést, amit még sosem kérdeztél: „Hogy szeretnéd, hogy szeresselek?"

PÁRKERESŐ: tudod mit? Add át magad az élet sodrásának, és menj el egy vakrandira, vagy olyan partira, amit kifejezetten szingliknek szerveznek. Rád fér végre a változatosság. Új embereket kell megismerned. És az a nap, sőt, az egész hét kedvez a szerelem bevonzásának, úgyhogy tedd meg a lehető legtöbbet önmagadért és a boldogabb jövőért. Ha az előzőeket a hátad közepére sem kívánod, akkor egyszerűen ünnepeld meg a szabadságodat, a függetlenségedet, hisz ebben a létformában is vannak szép és örömteli dolgok.

Skorpió

ELKÖTELEZETT: nos, kijelenthetjük, hogy te egy dologra fogsz ma koncentrálni, és ez a szerelem megélése, a szexualitás csúcsra juttatása, az élmények számának maximálisra növelése. Bármit megteszel azért, hogy a kívánságlistád összes pontja mellé pipa kerülhessen, és persze fog is! Szenvedéllyel fűtött éned egyértelműen tudtára adja mindenkinek, hogy tiéd a világ, neked kedveznek a csillagok, és nincs olyan gát, ami a terveid megvalósítását megakadályozná.

PÁRKERESŐ: meglepően érzelmes napod lesz, olyan emberekkel is kedves tudsz lenni, akik nem sokat törődtek eddig veled, vagy épp törtek már borsot az orrod alá. Ám most végtelen türelemmel várod az embereket, hogy hozzád forduljanak gondjaikkal, elűzöd a szomorúságot, gyógyírt kínálsz a kedvetlenségre, motiválod azt, aki elakadt. Valentin-napon ez a legtöbb, amit megtehetsz másokért, és bizony önmagadért is. Szeresd az embereket, mert aki szeret, az szeretve lesz.

Nyilas

ELKÖTELEZETT: mindent vagy semmit! Ez a mottód, és ettől nem tágítasz. Vagy egy szokásos, rutinnal teli napod lesz, vagy kifordítod a világot a négy sarkából. A szélsőségesség nem kenyered, ám most kiszámíthatatlan, hogy milyen lábbal kelsz fel, és merre indulsz útnak. Kedvesed is csak toporog, fogalma sincs, hogy tegyen kedvedre, mivel okozna örömöt számodra. Add tudtára, mire vágysz, és hidd el, szeret annyira, hogy pontosan a Te elképzeléseid szerint járjon a kedvedben, kielégítve minden vágyadat.

PÁRKERESŐ: Valentin-napon te vagy az egyetlen, akinek semmilyen terve sincsen, leginkább talán bebújnál egy pihe-puha takaró alá, egy forró csokival teli bögre társaságában, és boldogan végignéznéd a Casablanca című filmet. Mindegy, csak teljen el ez a nap, és ne kelljen arra gondolnod, miért hagyott el, és miért nem jön már végre valaki, aki szeret. Még szerencse, hogy mindezt nem bánattal a szívedben teszed, hanem tudsz mosolyogni, és elhinni azt, hogy hamarosan a te fejed felett is kisüt a nap.

Bak

ELKÖTELEZETT: engedd szabadon azt a Bakot, aki szeret szeretni, figyelni, őszinte lenni, ölelgetni, bújni, csókolni, és egyáltalán élni, létezni. Engedd végre szabadon a csodás énedet, aki bármit megtesz azért, hogy kedvese semmiben ne szenvedjen hiányt. Ha nyíltan és őszintén teret adsz érzelmeidnek, azért kedvesed nagyon hálás lesz, és odaadó figyelemmel, kedvességgel, szenvedéllyel válaszol. Ez az a pillanat, ami sok Bak életét megváltoztathatja. Ideje az összeköltözésnek, lánykérésnek, gyermekáldásnak, egy nagy lépés megtételének.

PÁRKERESŐ: még véletlenül sem áll szándékunkban arra célozni, mit nem csináltál jól, és miért vagy szingli. Pontosan ez az időszak hozta meg neked a nagyfokú szellemi fejlődést, hisz tudtál önmagadra figyelni, tanulni, megérteni, hogy mi és miért történik. Épp ez az, ami hamarosan óriási változást hoz az életedbe, ezért a 2017-es Valentin-napot ünnepeld meg egy hatalmas bulival, légy a szintén szingli barátnőkkel, mert jövőre erre már nem lesz módod.

Vízöntő

ELKÖTELEZETT: kissé furcsa igényekkel állsz elő, mert kevésbé a szenvedély az, ami után vágyakozol, sokkal inkább a mély és őszinte eszmecserék kezdeményezője leszel, és bizony nemcsak kedvesed esetében, hanem más emberekkel is. Szeretni akarsz mindenkit, de csakis őszintén, épp ezért le akarsz tudni pár felebarátságot, hogy csak az igazikra koncentrálhass. Azért a partneredet ne teszteld, ő odavan érted, és ezt a szerelem ünnepén teljes mértékben be is fogja bizonyítani.

PÁRKERESŐ: a boldogság nem lesz most az arcodra írva, hisz azt tervezted, ezt a napot nem töltöd egyedül. Azért mégiscsak érdemes lesz némi mosolyt az arcodra erőltetni, hisz ez elkerülhetetlenül optimistábbá tesz majd. Kifejezetten ajánlott, hogy menj társaságba, lépj be egy jógacsoportba, ezoterikus klubba, iratkozz fel egy online tanfolyamra, vagy kapcsolódj olyan fórumhoz, amelynek a témája érdekel. Máris nem vagy egyedül, és ki tudja, mi sül ki ezekből a lehetőségekből.

Halak

ELKÖTELEZETT: a szerelem ünnepén pont arra vágysz, mint más napokon. Szerelemre. Nagyban. Szerelemre felfokozottan, szenvedélyesen, csúcsra járatva. A kicsivel nem éred be, és ha mindezt partnered nem akarja nyújtani neked, akkor könnyen lehet, hogy kiadod az útját. Nem akarsz félgőzzel működő kapcsolatban élni, neked mindenből száz százalék kell, és ebben bizony igazad van. Ideje új terveket szőni, jövőképet alkotni, és ha ez nagyon nem megy, akkor átgondolni a hogyan tovább kérdését.

PÁRKERESŐ: a veszteségben épp az a jó, hogy ott az esély az újrakezdésre. Szerencsére jól vagy, így nem zavar, hogy mások összebújva andalognak, te épp az egyedüllétben leszel képes valami egészen újat felfedezni. Például benevezhetnél egy kulináris túrára, adj teret az ízek élvezetének, és könnyen lehet, hogy a társaság magában rejti a flört lehetőségét. Minden más esetben érdemes a családi kapcsolataidra időt szánni, akár egy személyes látogatással meglepni a nagyit, vagy felhívni a távol élő szülőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.