asztrológia csillagjegy hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrekre ráoszthatják a békebíró szerepét, a Skorpióknál eljött az ideje az eddig elmaradt nagy beszélgetéseknek, a Bakok pedig figyeljenek oda, hogyan tálalják a mondanivalójukat a hétvégén. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra.

Kos

Ezen a hétvégén figyelj arra, hogy ne dolgozz otthon, és ne is ígérkezz el ebben a témában senkinek. Emellett az a viselkedésforma, amit a hivatalos, munkahelyi közegben alkalmazol, még véletlenül se egyezzen meg otthoni stílusoddal. Ne érvényesítsd irányítói képességedet szeretteid körében, hanem engedd, hogy mindenki kedve szerint töltse az idejét. Szeretteid nem az alattvalóid, hanem egyenrangú társaid, nem kell mindig mindennek úgy lennie, ahogy te kívánod. Megérdemlik családtagjaid azt, hogy egy kicsit most te kényeztesd őket! A vasárnapot szánd erre, a munkával kapcsolatos kérdések maradjanak jövő hétre.

Bika

Könnyen megtörténhet, hogy kimaradsz egy családi vagy baráti összejövetelből, ugyanakkor ismerd be azt, ha netán ez a te hibád. Légy teljesen őszinte önmagadhoz, és vallj színt! Bizony az utóbbi hetekben szinte csak a munkáddal és szakmai vagy tanulmányi lehetőségeiddel törődtél, így mindenkit kissé távolabb tartottál magadtól a szükségesnél, ezért nem jutott el hozzád a hír egy találkozóról. Szombat délelőtt nézz utána, miről maradnál le, és kérj bebocsátást a társaságba! Örömmel fogadnak majd, vasárnap pedig lógathatod a lábadat kedvedre.

Ikrek

Egy családi vagy szűk baráti körhöz kapcsolódó bonyodalomban kérik a segítségedet, sőt, akár a békebíró szerepét is rád osztanák ki. Egyértelmű állást kell foglalnod? Csak óvatosan, akkor is, ha tudod, kinek van igaza. Normális érzés, amennyiben nem lesz kedvedre való ez a feladat. Kifejezetten kényes lehet a téma, ám józan ítélőképességed és frappáns humorod remek iránymutató lesz mindenkinek. Vágj bele bátran, és teremts békét szeretteid körében. Képes vagy levegős jegyedhez illően a legrosszabbnak tűnő helyzetből is a legjobbat kihozni.

Rák

A szombati napodat komoly lendülettel kezded, meglepően sok apró-cseprő tennivalót kell elintézned, ám ha aktív leszel, akkor délután kényelmesen, rohanás nélkül érsz végére mindennek. Este vagy vasárnap egy érdekes, egyben mély beszélgetésben lehet részed. Jó, ha nem futamodsz meg ez elől. Hallgasd meg a másik felet, és légy te is nyílt, így a kommunikáció során meglepő információkhoz juthatsz, amelyek később nagy hasznodra lehetnek. Bátran adj hangot véleményednek, ugyanakkor a másik fél indokait, érveit se engedd el a füled mellett. Vasárnap pihend ki a hét fáradalmait.

Oroszlán

Remek napok elé nézel, sokkal jobban alakul a hétvégéd, mint várod, főleg akkor, ha spontán leszel, és rábólintasz a váratlan meghívásokra. Mozdulj ki a négy fal közül, ne ülj otthon. Jelentősen megnő az esélyed az ismerkedésre, és még egy tartós barátság alapjait is leteheted. Menj a szabadba, hívj magaddal olyanokat, akiket szeretsz, és töltsd ezt a hétvégét olyan tevékenységekkel, amelyek aktívak, és mégsem fárasztanak le. A házimunka most kerüljön háttérbe, emellett ráérsz vasárnap este átgondolni a következő heti menetrendet.

Szűz

Zárd be egy aprócska dobozba az iroda kulcsát, és felejtsd el a munkát! Hétfő reggelig kerüld el messzire azon kötelezettségeket, amelyek nem a szeretteidhez kötődnek. Nem igaz, hogy nem telhet el nap úgy, hogy ne dolgoznál. A következő két napnak mindenképpen másról kell szólnia. Szabadíts fel a gondolataidat a hétköznapok terhei alól, mégiscsak pihenőnapok vannak, és szükséged van feltöltődésre. Ez csakis rajtad múlik, felesleges kifogásokat keresned. Szeretteid ezen a hétvégén kifejezetten rosszul viselik, ha ismét nélkülözniük kell téged. Igazuk van, hiszen ez a te döntésed, és csak rajtad múlik.

Mérleg

Önts tiszta vizet a pohárba úgy, hogy bátran vállalod a véleményedet. Még szombaton tégy lépéseket minden olyan témával összefüggésben, ami egy ideje kételyeket ébreszt benned! Kellemetlen tanácsadó a harag, különösen akkor, ha szeretteidről vagy közeli barátaidról van szó. Vasárnap délelőtt egy régi félreértés kerülhet ismét felszínre, ami kihatással lesz rád és hangulatodra, ha nem rendezed időben. Képes vagy békét teremteni magadban, és másokban is. Eljött az idő, hogy végre nyugodtan tisztázzátok a dolgokat, ehhez Jupiter ad majd hátszelet.

Skorpió

Már pénteken is érezted az előszelét némi feszültségnek, s szombat reggelre kifejezetten ingerültté válhatsz, főleg, ha megtudod, mi minden vár rád a hétvégén, és mennyire nehéz lesz bármire nemet mondani. Ne csodálkozz azon, ha szeretteid mindenféle programokba vonnak be, hiszen szeretnének időt tölteni veled. Ha nem szólsz időben, hogy pihenésre lenne szükséged, akkor vállalnod kell, amit eléd tárnak, hisz honnan tudnák, mi az elképzelésed? Mostanában kevesebbet kommunikáltok, ideje van tehát a nagy beszélgetéseknek. Találjatok arany középutat, ami mindenkinek megfelel.

Nyilas

Végre itt a hétvége, nagyon jól fog jönni ez a két békés nap neked. Minden körülmény adott ahhoz, hogy kipihend az elmúlt időszak feszültséggel teli pillanatait. Ám úgy alakulhat, hogy csak szombaton lesz alkalmad magaddal és felhalmozódott, magán jellegű ügyeid intézésével foglalkozni, de ne bánd, mert cserébe vasárnap jó programra van kilátás. Még az is megtörténhet, hogy váratlan vendégek toppanhatnak be, akiket bár szívesen látsz, de felborítják a lelki békédet. Viszont jusson eszedbe, milyen unalmasan teltek volna ezek az órák, ha nem jönnek.

Bak

Érezhető feszültség alakulhat ki a családodban vagy szűk baráti körödben, ha nem figyelsz eléggé a kommunikációdra szombaton. Mivel az elmúlt napokban igencsak túlterhelted magadat, muszáj lesz kikapcsolódnod. Ismerd be végre, hogy fáradt vagy! Ez oka annak is, hogy alkalmanként ingerültebben reagálhatsz kérdésekre, kérésekre, ami persze felkorbácsolja az indulatokat körülötted. Igyekezz ezt tudatosan kiküszöbölni, hisz képes vagy erre. Tégy meg mindent szeretteidért, hiszen ők is igyekeznek a kedvedben járni.

Vízöntő

Szombaton sok dolgod akad, ám szelektálj okosan! Ne halogasd a takarítást, bevásárlást, vagy ha van, akkor egy átlagos hétvégén is rendezhető hivatalos ügyek bonyolítását. Fontos, hogy ne legyenek félbemaradt dolgaid, mert ezek örökösen elterelik a gondolataidat. Egy vasárnapi program során rátalálhatsz valakire, aki szinte azonnal a barátoddá, lelki társaddá válik, s hasonlóan tekint az életre, mint te. Meglepő gyorsasággal találhattok egymásra, annyira, hogy szinte megszűnik körülöttetek minden, és észre sem veszed majd az idő múlását.

Halak

Figyelj oda szombaton mindenre, ami anyagiakkal függ össze, különösen igaz ez most a kiadásokra. Bevásárlás során, vagy a kirakatok nézegetése közben ne hagyd, hogy magukkal rántsanak felesleges dolgok, tárgyak, és vásárlásra ösztönözzenek, mert ezen a hétvégén többet költhetsz, mint amennyit megengedhetsz magadnak, vagy meglehet, hogy ugyan nem okoz gondot a többletkiadás, de gyorsan rájössz, teljesen felesleges volt. Ennek később láthatod kárát, még akkor is, ha úgy érzed, nem lesz gond az adott szituációból. Józan ítélőképességed segít, és időben felébreszt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.