asztrológia december havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák mindennapjait izgalmas állásokkal bolondítják meg a bolygók decemberben. A Mérlegeket a csillagok arra inspirálják, hogy szánjanak időt régi ügyeik lezárására még az újesztendő beköszönte előtt. A Nyilasokat pedig a december első napjait uraló bolygóállások erővel és energiával töltik fel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

December eleje gyorsan tovaszökik, mire észbe kapsz, már karácsony lesz. Ugyanakkor a hónap középső harmadában váratlan nehézséggel kell számolnod, és nem dughatod a fejedet a homokba. Meglehet, hogy alaptalan pletykáknak leszel kitéve, melyek nagyon elkeseríthetnek. Közvetlen környezetedben néhányan olyasmiket suttoghatnak a hátad mögött, amikre rácsodálkozol, és nem örülsz majd, amikor hallod. Jusson eszedbe, hogy van egy erősséged, méghozzá az, hogy jól tudsz kommunikálni. Használd ezt ki, és hozd helyre a dolgaidat, így a mások által létrehozott bonyodalmakat ügyesen kivédheted. Szívügyek terén 8-a után várhatsz változást. Sok sikert!

Bika

A bolygók decemberben izgalmas állásokkal bolondítják meg mindennapjaidat, ugyanakkor élvezni fogod a sürgést-forgást, a sok programot és akár pluszfeladatokat is szívesen magadra vállalsz, nem fogod őket nyűgnek érezni. Az égi mozgások hatásai arra sarkallhatnak, hogy erősen koncentrálj a munkádra az év utolsó havában, így szerencsésen alakulnak a dolgaid, és nem mellesleg anyagilag is jól járhatsz. Családi ügyekkel összefüggésben feszültségek léphetnek fel 1-je és 10-e között, talán épp amiatt, hogy sokat dolgozol, és minden mást háttérbe tolsz. Igyekezz rálelni az egyensúlyra, vagy legalábbis erre törekedj, mert kedvesed vagy családtagjaid úgy érezhetik, keveset foglalkozol velük. Ha még keresed az igazit, hipp-hopp rálelhetsz...

Ikrek

Elérkezett az év vége. December hava nem lesz kegyes hozzád, nem engedi meg a láblógatást, tüsténkedned kell, és ha alkalmanként úgy véled, rendezted függő ügyeidet, valahogy mindig felbukkan egy következő tennivaló a semmiből. Energiatartalékjaid folyamatosan csökkennek, és nehéz lesz most az utántöltés. Még te is észreveszed magadon, hogy hajlamossá válhatsz a túlköltekezésre, ami persze az ünnepek miatt nem is meglepő. Ugyanakkor ne lőj túl a célon, fontos, hogy körültekintő légy, ez a te érdeked, nem másé! A karácsony nem azt jelenti, hogy hajszolsz bizonyos dolgokat: költségekbe vered magadat, netán hitelt veszel fel! Észszerű döntésekre van szükség, mert az új esztendő első két hava hozhat teljesen váratlan kiadást. Szerencsére többletbevételekre is számíthatsz, így végül egyensúlyba kerülhet minden.

Rák

Meglehetősen felfokozott, mozgalmas, döntésekkel, végül pedig érzelmekkel teli december vár rád. Jó lesz minden nap, bár belefáradsz a rengeteg tennivalóba. Új szerelemre vagy barátokra találhatsz, merd megélni a jelent, mondj igent minden meghívásra, menj társaságba, és nem fogod megbánni, hogy kimozdulsz a komfortzónádból. A külvilág számára vonzó és izgalmas egyéniség leszel, a kedvesség és jó szándék, amit sugárzol, hozzád hajtja azokat az embereket, akikkel egymás társaságát keresitek, saját tudtotokon kívül. Anyagi ügyeket illetően készülj fel a vártnál nagyobb kiadásokra, hisz bár megtervezheted, mennyi a karácsonyi költések megengedett mértéke, mégis túllépheted azt.

Oroszlán

Szeretteid, otthonod, családi életed kerülnek fókuszba, az év utolsó havában ez persze érthető, egyben pedig fontos is, hisz az ősz folyamán kevés figyelem jutott a szeretett emberekre. Mindezt most pótolhatod könnyedén. Ha most töröd a fejedet valamilyen izgalmas és hosszú távra szóló befektetésen, azt ne siesd el, ráér 2019-ben is. December középső harmadában úgy érezheted, hogy viharfelhők gyülekeznek a fejed felett, és ennek az az oka, hogy rengeteg teher nyomja a válladat, így pedig nehéz helytállnod. Lazításra lenne most szükséged elsősorban, főleg arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsd magadban, hanem engedd el. Keresd az arany középutat a munka, a család és a saját vágyaid között.

Szűz

Az adventi készülődés mozgósít téged, több időt és energiát kell belefektetned különféle feladataid elvégzésébe, hogy minden összeálljon karácsonyra. Az elmúlt hónapok nyugalma hirtelen tovatűnik, emellett a család és a barátok is igénylik a figyelmedet. Vajon helyt tudsz állni decemberben? Kollégáidra, beosztottjaidra, ismerőseidre vagy épp feletteseidre több figyelmet kell most szánnod, ha az év legünnepibb időszakát békességben akarod tölteni. Legyél körültekintő a közlekedésben, mert fokozott balesetveszély áll fenn december középső harmadában. Tüsténkedésed és szorgalmad szerencsére nem hiábavaló, anyagilag kedvező időszak ez a gyarapodáshoz és jó befektetésekhez.

Mérleg

Való igaz, hogy adódnak olyan órák vagy egész napok, amikor az egyetlen élhető megoldás az, ha homokba dugod a fejedet, a csillagok arra inspirálnak, hogy szánj időt régi ügyeid lezárására még az új esztendő beköszönte előtt. Például, ha bármilyen jellegű tartozásod van, akkor készülj fel arra, hogy ezt ki kell egyenlítened, akár a most érkező többletbevételből. A pénzügyek szinte egész decemberben fókuszban lesznek. Közben tartsd szem előtt, hogy sok különféle életterületen is helyt kell állnod, a családod pedig egyenesen követeli a figyelmedet. Egy semmiből előbukkanó munkalehetőség elgondolkodtat? Használd ki, mondj igent, megéri, ha bevállalsz valami új dolgot!

Skorpió

A 2018-as esztendő utolsó hetei vegyes hatásokat rejtenek. Az első napokban megfigyelhető konstellációk különösen az érzelmeidre és a más emberekhez való viszonyulásodra lesznek erőteljes hatással. Megtörténhet, hogy kicsit magányosabb leszel decemberben, mint az év eddigi részében az jellemző volt rád. Az adventi időszak és a karácsony most nem hoz lázba, sokat törődsz önmagaddal, akár annak az árán is, hogy baráti és rokoni kapcsolataidat átmenetileg mellőzöd. A pénzügyeket illetően viszont kifejezetten szerencsés leszel, sokat dolgozol, és ez nem is marad eredménytelenül. Ám, néha érdemes lenne határvonalat húzni a munka és a magánélet között.

Nyilas

A december első napjait uraló bolygóállások erővel és energiával töltenek fel. Használd ki azon lehetőségeket, amelyek most adatnak meg, de tudatosan ne vállalj el olyan feladatokat, amelyekről tudod, hogy nem tartoznak a hatáskörödbe vagy csak túl sok áldozat árán valósíthatók meg. Örülj annak, amikor külső segítséget kaphatsz, és hab a tortán, hogy a szellemi fejlődés sincs gátolva. Ebben az időszakban barátaid és támogatóid fókuszba kerülnek az életedben. Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg, akik szerencsét és változást hozhatnak neked. Ha vállalkozó vagy, anyagi gondjaid adódhatnak, ha túl könnyedén bánsz a pénzzel. Nem javasolt semmilyen hitelfelvétel!

Bak

Az elmúlt hónapok látszólagos nyugalma most megszakadni látszik, a lelked kibillenhet az egyensúlyból, így decemberben kifejezetten feszültté válhatsz, és alkalmanként konfliktusokba bonyolódsz. Csak karácsonyra találsz ismét békére, ugyanakkor az is látszik, hogy rengeteg függő ügyet ki tudsz pipálni. Visszatalálsz a helyes útra, örömteli megnyugvás és harmónia költözik ismét a mindennapjaidba. Az új esztendő megérkezése előtti két-három napon vidám, kiegyensúlyozott leszel, így a problémák csak feladatoknak tűnnek, és ha adódik rá mód, besegítesz másoknak. Javallott kikapcsolódni, pár napra elutazni, összeállítani a jövő év legfontosabb tennivalóit.

Vízöntő

Jegyedhez illeszkedve nem akarsz megpihenni, megint töröd valami érdekességen a fejedet, a december számodra csak egy átlagos hónap, amelyből a lehető legtöbbet akarod kihozni. Ugyanakkor a kapkodás, a sietség egyáltalán nem ajánlott, hát légy alapos és körültekintő, mert könnyen dönthetsz elhamarkodottan jelentős ügyekben. Összességében a Jupiter megsegít, kellemes hátszelet biztosít, és ha elsietsz pár döntést, biztosan kihúz a bajból. A változtatás iránti igényed érthető, ám közben a magánéletedre is fókuszálnod kellene. Ha most kapsz különleges, izgalmas és kedvező munkaajánlatot, ne futamodj meg!

Halak

Elfáradtál a novemberi hajtásban? Sebaj! Töltsön fel energiával és jó kedvvel az a tudat, hogy egy kifejezetten szerencsés és egyben kiegyensúlyozott időszakot hoz a december hava, sok kellemes pillanattal. Ugyanakkor készülj fel arra, hogy december 7-e és 11-e között adódhat pár nehéz, illetve leterhelő helyzet, és fontos, hogy ne veszítsd el a türelmedet, ha valami nem jön össze elsőre vagy épp könnyedén. Akár munkahelyi, akár otthoni ügyekről legyen szó, kipattanhat néhány konfliktus, és ezeket csak toleranciával és empátiával fogod tudni kezelni, megoldani. Szélsőséges esetben akár egy szakítás, felmondás, költözés, munkahelyváltás is terítékre kerülhet. Az igazad bizonygatása helyett inkább köss békét mindenkivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.