asztrológia horoszkóp hétvégi ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreket pozitív energiák ölelik körbe a hétvégén, a Vízöntők számára pedig adódik mód az előrelépésre, esetleg akár pénztárcájuk gyarapítására is. A Halak végig szárnyalni fognak, csak legyenek nyitottak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szombaton kellemes lesz minden, jó emberek vesznek körbe, egész nap mosolyogsz, a megszokottnál is jóval vidámabb leszel. Nyitottan állsz minden és mindenki előtt, befogadsz új ismereteket, örömmel mondasz igent váratlanul adódó programokra, új emberek megismerésére. Ez egy könnyed, stressztől szinte teljesen mentes hétvége, úgyhogy ne aggódj és ne keress a látszólag jó dolgok mögött buktatókat – mert nincsenek! Vasárnap este örömmel konstatálhatod, hogy minden a lehető legjobban alakult. Addig is nem teszel rosszat azzal, ha beiktatsz olyasmit is, ami hirtelen adódik. Egy buli, egy randimeghívás...

Bika

Ezen a hétvégén új oldaladat mutatod meg a világnak, és ha kell, hát tiszta erőből nekiszaladsz bármilyen falnak, hogy lyukat üss azon. Meggondolatlanságra leszel hajlamos, ami akár problémákat is okozhat. Ne játssz a tűzzel, nem érdemes megégetni magadat. Kapcsold össze a hevességedet és a benned lobogó tüzet némi racionalitással. Erre van szükség ahhoz, hogy az, ami felkelti a figyelmedet, hamarosan céllá formálódhasson. A titkos vágyért mindent meg kell tenned, ami jó, de ne kapkodva vagy tervezés nélkül! A látszat néha csal, és bár meglátásod szerint nagy zsákmányra tehetsz szert, azért ne rugaszkodj el a valóságtól.

Ikrek

Ezen a hétvégén minden rendben lesz és vasárnap este elégedett leszel. Jó hír, hogy különösebben erőlködnöd sem kell a sikerért, az elismerésért, ráadásul pozitív energiák ölelnek körbe. Amennyiben komoly feladatod adódik, azt vállald fel, ne halogass semmit. Időben vedd észre, mekkora szükség van logikai készségedre! Több alkalommal is te tudsz megoldani különféle élethelyzeteket, amik váratlanul bukkannak fel. Emellett nem dőlhetsz be a mézesmadzagoknak, ugyanis megeshet, hogy egyesek érzelmi téren próbálnak befolyásolni, hogy valamilyen hasznot húzzanak belőled. A vegyes energiák miatt gondold át minden döntésedet.

Rák

Ezen a hétvégén – mindent egybevetve – kifejezetten jól alakulnak a dolgok, meg sem érzed a sok tennivaló között az átmeneti energiaveszteséget. A Hold – fogyása ellenére is – feltölt és folyamatosan energetizál. A Merkúr segít a háttérből, javítja a kommunikációt, megnöveli az esélyeidet arra, hogy valami jó dolgot alkoss otthon, egy rokonnál vagy épp emberi kapcsolatok terén. Új barátság megalapozására van esély, gyarapíthatod a tudásodat, tapasztalatokra tehetsz szert. Kifejezetten emelkedett kedélyállapot jellemez mindkét nap, és meglehetősen energikus is vagy. A legjobb feltételek adottak a sikerhez.

Oroszlán

Ezen a hétvégén többször megesik, hogy a te véleményed merőben ellentétes lesz másokéval. Sokan alkalmazkodást várnának tőled, de te ne visszakozz! Bátran állj ki a saját elképzeléseid mellett, ha azt tartod jónak, élhetőnek. Nem kell alkalmazkodnod bármi áron csupán a béke kedvéért, mert az már inkább meghunyászkodás lenne. Ha nem tetszik egy kompromisszumos javaslat, hát ne fogadd el – legfőképpen akkor ne, ha az mások érdekeit szolgálná. Igyekezz átgondoltan érvelni a saját elképzelésed mellett! A lényeges döntéseket ne hirtelen felindulásból hozd meg.

Szűz

Ezen a hétvégén kiszámíthatatlan lesz a pillanatnyi hangulatod, leszel lent és fent, sokan követni sem tudják majd, épp merre jársz. Alkalmanként még önmagadat is nehezen tudod lekövetni. Szombat reggel és délelőtt sok bonyodalom nehezíti az utadat, amibe belefogsz, az eleinte nem vagy csak nyögvenyelősen halad, vagy épp kétszer annyi időt von el tőled, mint máskor. Ám talán épp ez a helyzet az, amit időben érdemes átgondolni, hátha a sors azért gördít eléd akadályt, hogy gátoljon egy hiba elkövetésében. Aztán a Jupiter a végén mégis rád mosolyog, mert érkezik egy jó hír, és minden pozitív irányba fordul.

Mérleg

Természetes, hogy szombaton messzire kerülnéd a munkát és a leterhelő feladatokat. A jelentős munkákat még a gondolataidba sem akarod beengedni, nemhogy nekikezdj egy ilyennek. Inkább lazsálnál, találkoznál kedves emberekkel? Igyekezz ezen dolgozni, ám ha mégis valamilyen úton-módon beférkőzik életedbe valamilyen szakmai dologgal kapcsolatos tennivaló, mérlegelj, és csak akkor kezdj neki, ha tényleg lehet valós haszna. Ettől függetlenül törekedj a kikapcsolódásra, menj társaságba, mert sok örömöt lelhetsz az emberi kapcsolatok építése és szépítése során!

Skorpió

Amennyiben a szombati napod munkával, netán tanulással telik, akkor könnyen adódhatnak nehézségeid. Meglehet, hogy összezördülsz emberekkel, kollégákkal, vagy épp a főnökkel. Ha nincs ilyesmiről szó, akkor is könnyen megeshet, hogy valamely családtagoddal, egy baráttal vagy akár egy ismeretlennel rúgod össze a port. Vértezd fel magadat minden eshetőségre, és akkor az előbb felsoroltak jelentős része elkerülhető, így pedig te lehetsz a nap nyertese, aki okosan kezel minden vitahelyzetet. Vasárnap már a Hold és a Jupiter is segíti a béke megtartását, támogatják terveid megvalósulását, olyan emberekkel találkozhatsz, akik sok érdekes információt osztanak meg veled.

Nyilas

Ezen a hétvégén ingadozik a kedélyállapotod, vegyes hatások érnek, így ezekre te is különféleképpen reagálsz. Adódnak emelkedett és kevésbé kellemes pillanatok, a harmóniát nehéz lesz megteremteni. Megeshet, hogy szinte mindent jóval sötétebbnek gondolsz, mint amilyen, így pedig lehet, hogy nem látsz meg valami fontos, előremutató dolgot. A valódi gond az, hogy tartasz a lényeges változástól, nem akarod elfogadni, hogy bizonyos dolgok akkor is tovatűnnek, ha te magad bármit megteszel azért, hogy ez ne történjen meg. Érzelmek terén összpontosíts a szép dolgokra, az apró kellemetlenségeken pedig ne bosszankodj hosszan.

Bak

Ez a hétvége kedved szerint alakul, leterhelő vagy fárasztó dolgok aligha esnek meg veled. Apránként teljesen feltöltődsz, örömforrásokra lelsz, ez elégedettségre ad okot. Mindemellett persze akad bőven fontos vagy épp halaszthatatlan tennivalód, de energiatartalékaid kitartanak, úgyhogy bátran vállalj fizikai jellegű munkát otthon, esetleg egy barátnál, rokonnál! Szeretteiddel mindkét nap során légy türelmes és kedves, beszélgess velük sokat, figyeld reakcióikat, és a feltett kérdésekre válaszolj legjobb tudásod szerint. A békéért és kiegyensúlyozottságért neked kell tenned, és mások örömmel követnek téged!

Vízöntő

Az előtted álló hétvégén a Jupiter épp annyi többletenergiát biztosít számodra, amellyel eredeti terveid megvalósításához közelebb kerülsz. Hab a tortán, hogy talán még további izgalmas lehetőségek is megmutatkoznak számodra – így hát semmit ne hagyj veszni, semmire ne legyints átgondolás nélkül. Ne riadj meg semmilyen jelentős kihívástól csupán azért, mert hétvége van. Valamilyen formában adódik mód az előrelépésre, esetleg akár pénztárcád gyarapítására is. A folyamatosan érkező hírek igen kecsegtetők, ám maradj a realitás talaján, így a lehető legtöbbet tudod kihozni a helyzetből. Ha akadnak intő jelek, azokat kezeld megfelelően.

Halak

Halak születési jeggyel egész hétvégén szárnyalhatsz. Minden lehetőséget képes leszel megragadni és azokból a lehető legtöbbet kihozni. Kedélyállapotod emelkedett, sokat fejlődhetsz, akár szellemileg vagy épp anyagilag. A most megszerezhető tapasztalatokat hosszú távon tudod kamatoztatni. Légy nyitott mindenre! Alkalmazkodj a változó körülményekhez. Reagálj gyorsan a kérdésekre, így könnyedén veszed az akadályokat, időben észreveszed a gödröket, és akár másoknak is besegítesz, ha elakadnak. Ha adódik valamilyen azonnal elrendezendő feladat, ne utasítsd vissza és ne is halaszd jövő hétre azt. Ne légy türelmetlen, ne rohanj sehová, lassan járj, és időben célba érsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.