Heti holdnaptár (április 19-25.): Meglehetősen intenzív napok követik egymást

asztrológia Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen intenzív napok követik egymást, egész héten növőben lesz a Hold, a Nap már a Bikában jár, a Mars pedig április 23-án bekopogtat a Rák ajtaján. Az erős hátszelet használjuk fel otthoni feladatokra, hivatalos ügyek elrendezésére, de akár önmagunk vagy épp a kert szépítgetésére. Igyekezzünk végére járni a függőben lévő ügyeknek! Aki kellően merész, az új fába is vághatja a fejszéjét. Vasárnap reggeltől szépen lassan elkezdhetjük elengedni azokat a nyavalyáinkat, amiket magunkkal cipelünk jó ideje. Április 27-én érkezik a Telihold, ezért is fontos, hogy sok jó dolgot cselekedjünk meg ezen a héten.

2021. április 19., hétfő a ♋ban (Növő hold, Rák)

Ez egy olyan nap, amikor javallott társaságba menni, ismerkedni. Ezzel szemben viszont nem érdemes kapkodni. Elsősorban a saját feladatainkkal törődjünk, s tartsuk magunkat a kitűzött célokhoz.

2021. április 20., kedd az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

A kevesebb ma biztosan több! A növekvő Hold erővel tölt fel, de vigyázzunk ezekkel az energiákkal! Nem szabad haragra gerjedni, vitákat kezdeményezni. Inkább kevesebb feladatot vállaljunk, de azok legyenek jól kivitelezettek.

2021. április 21., szerda az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Az aktivitás ma is fontos, de inkább ne kezdjünk új feladatba, a függő ügyeket pipáljuk ki sorban. Keressük az emberek társaságát, legyünk sokat a családtagjainkkal, beszéljünk meg időpontot online csevegésre.

2021. április 22., csütörtök az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Feltétlenül folytassunk komoly és elmélyült beszélgetéseket, bővítsük ismereteinket, tanuljunk valami újat, hallgassunk hangos könyvet. Még olyan emberekkel is folytassunk eszmecseréket, akik nem szimpatikusak

2021. április 23., péntek a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Leterhelő nap, több lesz mindenből: feladatokból, erőből, akaratból, vitákból, értetlenségből. Elsősorban arra kell összpontosítani, hogy a saját feladatainknak a végére érjünk.

2021. április 24., szombat a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Annak ellenére, hogy ez egy mozgalmas, energikus nap, tele reménnyel és vágyakozással, mégis érdemes mértéket tanúsítani minden helyzetben. Ha túlzottan akarunk valamit, az épp az ellenkező eredményt hozhatja.

2021. április 25., vasárnap a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Legyünk okosan mértékletesek, és inkább kevés feladatot vállaljunk magunkra, s ott teljesedjünk ki, remek eredményekkel. A kapkodás kerülendő, a tervezettség ajánlott! Aki lassan jár, ma messzire elér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.