Hogyan befolyásolja az életünket az aszcendensünk?

Forrás: Shutterstock -
blogbejegyzés ezoterika horoszkóp magazin aszcendens bolygó ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik minden nap elolvassák a horoszkópjukat és hisznek benne, hogy a sorsuk tényleg a csillagokban van megírva. Mások távol tartják magukat a spiritualitástól, és úgy vélik, hogy a csillagjegy semmit sem befolyásol. De, mi a helyzet az aszcendenssel?

A legtöbben valami bonyolult és érthetetlen dologra gondoltunk, amikor a csillagjóslás és a spiritualitás kerül szóba. Pedig az aszcendens jelentése és hatása sokkal egyszerűbben értelmezhető, mint azt gondolnánk.

Hiszen az aszcendensünk a horoszkópunk első pillanata, az az óra és perc, amikor megszülettünk. Az aszcendens jelentése a felkelő jegy, azaz azt a csillagjegyet jelöli meg, ami a születésünk pillanatában a keleti horizonton éppen feljövőben, vagy más néven emelkedőben volt.

Az ezoterikus világ, és az asztrológia azt mondja, hogy azok a bolygók és bolygóállások határozzák meg az életünket, a külvilággal való kapcsolatunkat, amik a születésünk órájában és percében uralkodtak. Nem csak lelkünkre, de testünkre is hatással lesznek, ezért érdemes odafigyelnünk rájuk, hiszen egyes szituációkban nagy segítséget nyújthatnak nekünk.

Az aszcendensünk legfontosabb jellemzője, hogy egy nap alatt mind a tizenkét állatövi jegyet bejárja, és egy-egy jegynél mindössze körülbelül egy-két órát időzik. Az aszcendens számításnál ezért nagyon fontos, hogy órára és percre pontosan tudjuk, hogy mikor születtünk. Akár egy-két perc tévedéssel is rossz számítást kapunk, amivel tévesen határozzuk meg az aszcendensünket.

Az aszcendensünk a horoszkópunk első pillanata, az az óra és perc, amikor megszülettünk Forrás: Shutterstock

Abban az esetben, ha percre pontosan ismerjük a születésünk idejét, nagyon könnyű dolgunk van. Hiszen nem kell mást tennünk, mint az adatokat beírni egy direkt erre a feladatra kitalált kalkulátorba, ami egy kattintás után tű pontosan megmondja, hogy a világrajövetelünk másodperceiben melyik csillagkép volt emelkedőben.

Az aszcendens minden ember életének a harmincas éveiben lesz meghatározó. Ez a legtöbb esetben teljes mértékben különbözik a csillagjegyre jellemző tulajdonságoktól. Mutatjuk, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek rád akkor ha

Kos az aszcendensed:


Az életed minden területén az energia és a szenvedély visz előre. Élettel teli személy vagy, aki dinamikus életet él, gyorsan hozol döntést és a tettek embere vagy.

Bika az aszcendensed:


Mindig két lábbal állsz a földön! Racionális, türelmes és stabil ember vagy, de ha dühbe gurulsz nincs senki aki megtudna állítani.

Ikrek az aszcendensed:


Extrovertált, nyitott és beszédes ember vagy, aki remek kommunikációs készségekkel rendelkezik. Kíváncsiságodnak köszönhetően folyamatosan keresed a szellemi kihívásokat.

Forrás: Shutterstock

Rák az aszcendensed:


Egy igazán családcentrikus ember vagy, akinek mindig az otthon és a család szeretete az első és a legfontosabb. Nagyon érzékeny és gondoskodó vagy, aki hajlamos az álmodozásra is.

Oroszlán az aszcendensed:


A legjellemzőbb tulajdonságod, hogy mindig tele vagy önbizalommal és imádod, ha ezt a környezeted is alátámasztja.

Szűz az aszcendensed:


Igazán meggondolt és kimért viselkedésű személyiség vagy, aki sosem hamarkodja el döntéseit. Szellemi képességeid kiválóak, remek vitapartner vagy, és a legtöbb esetben mindenkit meggyőznek az érveid.

Mérleg az aszcendensed:


Az igazságosság és a harmónia szeretete jellemez a leginkább. Kedves természet vagy, aki nagyon sokat ad az igényes megjelenésére is.

Skorpió az aszcendens:


Mindennél jobban vonzódsz a hatalomhoz, és a szenvedély vezérel. Könnyen elragadnak az érzelmeid, de az is előfordul, hogy elzárkózol a világ elől.

Nyilas az aszcendensed:


Elsősorban a nyitott gondolkodás és a tolerancia jellemez. Becsületes, mindig jókedvű és őszinte ember vagy.

Forrás: Shutterstock

Bak az aszcendensed:


Gyakran konzervatív és közömbös vagy, tetteidet a praktikusság, az üzletiesség jellemzi.

Vízöntő az aszcendensed:


Spontán és kreatív személy vagy, akinek mindig van egy új, megvalósítása váró ötlete.

Halak az aszcendensed:


Nyíltszívű és érző ember vagy, aki mindig szeretettel fordul mások felé és pillanatok alatt képes alkalmazkodni a szokatlan, ismeretlen helyzetekhez is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.