Egy pillantás a csillagokra - Éves horoszkóp

csillagok éves horoszkóp csillagjegy horoszkóp magazin ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eláruljuk, hogy mit tartogat a 2022-es év a csillagjegyek számára.

KOS 03.21. - 04.20.
Amikor március 21-én a jegyedbe lép a nap és hivatalosan is megkezdődik a tavasz. Egy igazán mozgalmas Szaturnusz év után 2022 uralkodója a Jupiter lesz! A Jupitert a boldogság bolygójának tartják, amely önbizalmat és reményt ad mindannyiunknak. Neked, kedves Kos, viszont egy tüzes extra adag jut az önbizalomból. A magyarázat: a Jupiter a jegyedben lesz egészen őszig. Ez azt jelenti, hogy bármit is tervezel, az menni fog. Valószínűleg annyira jól fognak alakulni a dolgok, hogy le kell mondanod dolgokról, találkozókról. Miért? Azon egyszerű oknál fogva, hogy csak két karod, két lábad és egy fejed van. Aktivizmusoddal 2022 az alkímia igazi éve lesz – hosszú idő óta a legjobb év!
Az október 9-i telihold sikert hoz számodra.

BIKA 04.21. - 05.20.
Bikaként a Vénusz a te abszolút planetáris múzsád, és az is marad, amelytől nagyon sokat lehet tanulni. Főleg, ha az értékekről van szó! Az újév még sok mindenre megtanít majd. Hogyan tudd körültekintőbben és jobban felhasználni az erőforrásaidat, hol érdemes spórolni, hogyan tudod jobban befektetni a pénzed, és megtanít lendületesebben élni. Fontos: ez nem csak a pénzről szól! Sokkal jobban a saját energiafelhasználásodról. A Bika pedig vezetővé válik ebben a témában. Készülj fel tehát, arra hogy tanítóvá válj, és mutass példát. A Jupiter nagyszerűbbé, boldogabbá, szeretetteljesebbé és mindenekelőtt sokkal élvezetesebbé teszi az életed. Gondold végig, hogy bizonyos dolgok mennyire okoznak neked örömöt és élvezetet: és mérlegelj, hogy tényleg szükséged van-e rájuk. Bízz az érzéseidben. Számodra a november 19-e lesz egy természetfeletti, varázslatos nap.

Forrás: Shutterstock

IKREK 05.21.- 06.21.
Az újév semmit sem változtat azon a nagyszerű képességeden, amilyen kecsesen, tudatosan ki tudod fejezni a dolgokat. Gyorsabban és jóbban gondolkodsz, mint mások, ezért ezt használd ki. Mondd k,i amit gondolsz, ha kell, humorral. Szüksége van a világnak a hangodra és az önkifejezési képességedre; most jobban, mint valaha. 2022 a Jupiter éve, egy olyan év, amely felerősíti dolgokat, és a hangodat is fel kell erősítened. A Jupiter a végső boldogság bolygója éppen ezt a boldogságot hozza el neked. Május 11-től október végéig különösen szerencsések lesznek az Ikrek. De nem szabad mindent egyszerre akarni. Az újhold a jegyedben május 30-án fehér vásznat hoz neked – fesd le a legszebb álmaidat!

RÁK 06.22. - 07. 22.
Az újév boldogsággal és örömmel teli időszakot hoz neked március 21-től. A tavasz kezdetével hivatalosan is egy Jupiter-évben vagyunk. A Jupiter-évek különösen kedvezőek a klasszikus asztrológiában. Azonban addig még van egy-két Szaturnusztól kapott vizsgád. De ne aggódj: mint az állatöv drámakirálynője, éld meg és szeresd azt az abszolút képességedet, hogy érzed és érzékeled mások szükségleteit. Tanulj meg végre jó társa lenni önmagadnak, és hallgass a belülről jövő, egyre hangosabb belső hangra, és akkor semmi baj nem történhet. Nyáron ez a hang felerősödik, csak hallgass rá és csodás napjaid lesznek.
Június 29-én hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A te szíved egyszerűen nagyobb, mint másoké. Ez egy olyan tény, amellyel valószínűleg nem is vagy tisztában, egyszerűen azért, mert természetednél fogva tele vagy szeretettel, együttérzéssel és nagylelkűséggel – akárcsak egy igazi Oroszlán! Az új év számodra egy nagy kaland, egy nagy szafari az ismeretlenbe. Még ha nem is felejtesz el minden problémát egyszerre, és a kozmikus centrifugálás kellős közepén jársz, ez a Jupiter-év hihetetlenül sok örömet fog hozni neked. Az Oroszlánok számára ez azt jelenti, hogy különösen 2022-t várhatják – mert a Jupiter hihetetlen mértékben visszaadja az életörömöt az életedbe. Szívedbe besüt a nap. Kérlek, soha ne felejtsd el ezt, sugározd fényedet a világra, és légy áldás az emberiség számára.
A februári telihold egy nagyon különleges évet hoz számodra.

Forrás: Shutterstock

SZŰZ 08.24. - 09.23.
2021-re az volt a feladatod, hogy meg kellett tanulnod vigyázni magadra. A saját és mások igényeire való odafigyelés nagy része volt időbeosztásodnak korábban, de magaddal sosem foglalkoztál eleget. Ha még nem sikerült megtanulnod vigyázni magadra, mert mások problémáival voltál elfoglalva, akkor március 21-ig időt ad az univerzum, hogy bepótold ezt. Addig is a Szaturnusz a felelős, mielőtt a Jupiter átveszi az év uralmát. A Jupiter- évben már nem foglalkozhatsz a problémáiddal, mert nagyon nagy tervei vannak veled Jupiternek. 2022-ben még sok a tennivaló, és még többet kell elérned. Jutalmak, előléptetések és nagy lépések várnak rád. Végre kilépsz a háttérből, és elkezdesz ragyogni. Erősségeid visznek előre, uralkodó bolygód, a Merkúr suttogja neked a jó ötleteket, a Jupiter pedig lehetővé teszi, hogy terjeszkedj. Tehát gyorsan végezz a múlt felszámolásával, mert csodálatos éved lesz!
Szeptemberben új ötletek és lehetőségek tárulnak eléd.

MÉRLEG 09.24. - 10. 23.
Az a tény, hogy Mérleg vagy, természetesen nem véletlen: az univerzum küldött téged a világba, hogy békét és harmóniát hozhass mindannyiunknak, biztosítsd az egyensúlyt, és diplomáciai képességeiddel több emberséget mutass másoknak. Meghozod az egyensúlyt, amelyre ennek a bolygónak annyira szüksége van! Ez nagy munka, különösen nehéz időkben. De nem vagy egyedül. 2022-ben hihetetlen erőt kapsz. Hat hónapon keresztül (május közepétől október végéig) mikor a Kos a jegyeddel szemben áll, erőd hihetetlen növekedését fogod érezni. Használd ezt az extra erőt, hogy valóban tudatosan a világ javáért dolgozz. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, az apróságok is számítanak!
Április 16-án a telihold a Mérleg jegyében van, különleges nap vár rád.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Nem szeretnél változtatni, pont jó úgy minden, ahogy van. Pedig a változás az élet mozgatórugója. A Skorpiók pedig e téren a mesterek, egy új korszak alapítói. Ezt az értékes fejlődési teret nem tarthatod csak meg magadnak. És erről szól a következő éved is. Arról, hogy képes vagy-e változást elérni. Szó szerint túl tudsz-e nőni önmagadon, megtanulsz-e megbocsátani és magad mögött tudod-e hagyni a múltat. Egyébként a május közepétől októberig tartó időszakban különösen szerencsés leszel.
Május 16-a meghatározó nap lesz számodra az évben.

Forrás: Shutterstock

NYILAS 11.23. - 12.21.
A Jupiter az a csillag, amely 2022. március 21-étől – az asztrológiai év hivatalos kezdetétől – uralkodik. Ez a te időszakod lesz! Mert a Jupiter a te uralkodó bolygód! Ezen a ponton a horoszkóp véget érhet, mert ez tényleg hatos a kozmikus lottón, és ez nem olyan gyakran fordul elő. A Jupiter-év egy tökéletes esztendőt ígér. Sok kisebb-nagyobb utazáson veszel részt kívül-belül egyaránt. Látóköröd mintha magától kitágulna, a továbbképzések nagy sikereket ígérhetnek, és valóban sok mindent elérsz egyedül. Az univerzum irányításával pedig hirtelen megnyílnak azok az ajtók, amelyeket már évek óta próbálsz kinyitni. Csak ne felejtsd el azt, hogy nincs mindenkinek ekkora szerencséje.
November 23-án minden kívánságod teljesülni fog.

BAK 12.22. - 01.20.
Teljesen rendben, hogy olyan ember vagy, aki nem szereti szétkürtölni az élete eseményeit, és inkább szívesebben osztja meg azt csak egy kisebb csoporttal. Bakként te vagy az állatöv minimalistája. De tartsd szem előtt mindig a csúcsot, fókuszálj rá. Minden, amivel foglalkozol, az sikeres lesz, és növeli az önbizalmad. 2022 egy ambiciózus Jupiter-év lesz számodra, ami a maximalizmusodról fog szólni. Emiatt ki is kell lépned a komfortzónádból. Ami azonban még ennél is fontosabb, az az, hogy elkezdesz fókuszálni saját magadra, figyeled, hogy mit üzen a belső hangod. A Jupiter egyenesen a szerelmi paradicsomba visz, de csak akkor, ha le tudod küzdeni a félelmeidet. Ne agyalj annyit.
Számodra a január hoz majd változásokat az életedben.

VÍZÖNTŐ 01.21.- 02.19.
Teljesen felgyorsul az életed. De legyél nagyon óvatos. A kevesebb néha több. 2022 jól fog folytatódni, mert amikor Jupiter március végén átveszi a jogart a Szaturnusztól, az igazán pozitív lesz számodra! A Jupiter és a Vízöntő remek párosítás, a Jupiter imádja az ötleteidet, még a legőrültebbeket is. A Jupiter biztosítja, különösen május közepétől, hogy úgy élj, és azt csináld, amit szeretsz: viszont, ha nem élsz a lehetőséggel, a szerencse elpártol tőled.
Augusztus 12-e egy tökéletes nap lesz számodra, tarts egy partyt és hívj meg mindenkit!

HALAK 02.20. - 03.20.
A Halak jegyében születettek annyira odafigyelnek mindenre, hogy még a fű növekedését is hallják. Az intuícióid teljesen legendásak, az együttérzésed pedig az abszolút szuperfegyvered a gyakran fantáziátlan és érzelemmentes hétköznapok ellen. De tulajdonképpen egy csodákkal teli évre számíthatsz: az állatöv fél évre melléd állítja depresszióellenes bolygóját, a szerencsebűvölő Jupitert. A Jupiter a maga jegyében valóban nagy megtiszteltetés, boldogság, amelyet dédelgetni kell. Januártól május közepéig és az év utolsó két hónapjában igazán fürdesz majd boldogságban. A március 2-i Újhold idején minden kívánságod teljesül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.