5 csillagjegy, melynek szülöttei reménytelenül romantikusak

Forrás: Shutterstock -
asztrológia Oroszlán csillagjegy Kos csillagjegy Halak csillagjegy romantika horoszkóp magazin Szűz csillagjegy csillagjegyek Rák csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A romantika mindenkinek más jelent, és az is egyénenként változik, kinek mekkora rá az igénye. Vannak olyan csillagjegyek, akik a hátuk közepére kívánják az egészet és olyanok is akadnak, akiknél egy gyertyafényes vacsora nélkül elképzelhetetlen az udvarlás.

Az asztrológia szerint a csillagjegyünk azt is meghatározza, hogy mennyire vagyunk romantikus alkatok. Aki a következő 5 csillagjegy valamelyikében született, nem kell a szomszédba mennie tanácsért, ha egy meghitt estéről van szó.

Halak

A Halak egy rendkívül gondoskodó, érzékeny és empatikus csillagjegy, aki egy percig sem szeretné, hogy rosszul érezze magát az, akit szeret. Az érzelmei irányítják, hajlamos rá, hogy egyedi és varázslatos világot teremtsen maga és partnere köré. Szerelmét szívesen meglepi gyertyafényes vacsorával, levendula illatú habfürdővel vagy kézzel írt versekkel, levelekkel. A Halak a legromantikusabb csillagjegy, álmodozó természetéhez ugyanis hozzájön egy jó nagy adag fantázia és kreativitás is. Mellette nem lesz hiány szerelemből, odafigyelésből, cserébe viszont jól kell bánni az érzékeny lelkével.

A Halak szívesen meglepi szerelmét egy gyertyafényes vacsorával Forrás: Shutterstock

Rák

A másik megrögzötten romantikus csillagjegy a Rák. Hűséges és elkötelezett partner, aki a szerelem megszállottja. Mindig szem előtt tartja partnere boldogságát, jó hallgatóság, vele órákig lehet lelkizni, vagy akár a csillagos ég alatt romantikázni. Zsigerből jön nála a figyelmesség, mivel nagyon intuitív, azonnal megérzi a párja hangulatingadozásait és aktuális vágyait. Vele tényleg egy tündérmese az élet, csak össze ne törjük az érzékeny lelkét és szívét, mert akkor gyorsan felveszi páncélját és visszavonulót fúj.

Szűz

Bár a Szűz első látásra inkább jégkirálynőnek tűnik, mint romantikus léleknek, az álarc mögött egy érző szív dobog. Bár lassan oldódik fel a szerelemben, ő az egyik legegyüttérzőbb és legalázatosabb ember, akivel valaha találkozhatunk. Mint mindenben, a párkapcsolatában is igyekszik maximumot nyújtani, egyfolytában figyeli, hogyan tehetne a párja kedvére, legyen az egy nehezen beszerezhető koncertjegy vagy egy romantikus hétvége kettesben. Ő a legapróbb részletekre figyel, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. Nincs szüksége Valentin-napra ahhoz, hogy programokat szervezzen, mivel rendkívül odaadó, így egy egyszerű hétköznapon is igyekszik párja kedvébe járni.

A Szűz lépten-nyomon figyeli, hogyan tehetne párja kedvére Forrás: Shutterstock

Kos

A Kos fejjel megy a falnak, ha halálosan szerelmes. Szenvedélyesen romantikus, számára ilyenkor nem létezik más, csak a szeretett partner. Hajlandó bármekkora távolságot megtenni, hogy kedvesét láthassa, drága ajándékokkal halmozza el, gyertyafényes vacsorára, hangulatos moziestre invitálja. Számára nincs akadály és unatkozni sem lehet mellette. Imádja az őrültségeket és általában olyan partnert keres maga mellé, aki folyamatosan inspirálja ebben.

Oroszlán

Az Oroszlán tűzjegy, akárcsak a Kos, így tőle sem áll messze a szenvedély. Ha szerelmes lesz, akkor megmutatja nagyvonalú oldalát: kényezteti partnerét, ahogy csak tudja. Az Oroszlánokat nem kell félteni, ha arról van szó, hogyan élvezzék az életet. Szívesen utaznak el romantikus wellness-hétvégére párjukkal, a legjobb éttermekben vacsoráznak, és persze nem maradhatnak el a drága ajándékok sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.