Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem illenek egymáshoz

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp magazin csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az asztrológia szerint a szerelem meg van írva a csillagokban, hisz egyes csillagjegyek fő személyiségvonásai már engednek arra következtetni, hogy két ember mennyire illik egymáshoz. Vannak csillagjegyek, akik már papíron is remek párost alkotnak, de vannak olyanok is, akik nagyon nehezen viselik el egymást hosszútávon.

KOS

A Kos csillagjegyű emberek rendkívül impulzívak és hirtelen természetűek, ezért az érzékeny Halaknál és Rákoknál gyorsan kiverik a biztosítékot. Bár eleinte vonzónak találják a Kos határozottságát, hosszú távon sértőnek érezhetik a viselkedését és frusztráltak lesznek attól, hogy a Kos folyamatosan pörög és menni akar ide-oda.

BIKA

A Bika egy rendkívül stabil csillagjegy, melynek leginkább a nagyzoló Oroszlánnal gyűlik meg a baja. Az Oroszlánnak sok figyelemre, bókokra és egoerősítésre van szüksége, amit a Bika soha nem fog neki megadni. Mind a két csillagjegy szeretné a kapcsolatban átvenni az irányító szerepét, az Oroszlán uralkodni akar, a Bika pedig birtokolni szeretné a párját, ami lássuk be, nem túl szerencsés párosítás.

IKREK

Az Ikrek egy nagyon szociális, kissé felszínes, szabadelvű csillagjegy, akit eleinte lenyűgöz a Skorpió, hosszútávon azonban képtelen elviselni. A Skorpió heves, birtokló csillagjegy, ráadásul magas elvárásai vannak egy párkapcsolatban, ami egy idő után megfojtja a csapongó Ikreket, arról nem is beszélve, hogy a Skorpió érzelmi mélységeivel sem tud nagyon mit kezdeni.

RÁK

A Rák egy nagyon érzékeny és családszerető csillagjegy, akinek a legnagyobb fejtörést a Vízöntő okozza. A Ráknak nagy szüksége van a biztonságra, amit a Vízöntő – akinek minden csillagjegynél nagyobb igénye van a szabadságra – nem tud neki megadni. A Rák gyakran úgy érzi, hogy a barátok, munka mögött csak a második helyen áll a kapcsolatban, ráadásul a Vízöntő arra sem alkalmas, hogy hosszasan lelkizzenek az apró-cseprő problémákról.

Forrás: Shutterstock

OROSZLÁN

A melegszívű, extrovertált Oroszlánhoz a Bak illik a legkevésbé. A szabadságszerető Oroszlán megőrül a Bak féltékenységétől és attól, hogy birtokolni akarja őt, ráadásul az sem szerencsés, hogy a Bak nehezen mutatja ki az érzéseit és nem hódol be az Oroszlán előtt. Az már csak hab a tortán, hogy az Oroszlán imád költekezni, luxusban élni, míg a Bak inkább a fogához veri a garast.

SZŰZ

A Szűz szereti a rendet, a tisztaságot és úgy általában a rendezettséget az életében. Épp ezért a Nyilas egy idő után ki tudja kergetni a világból öntudatlansága, rendetlensége és szabadság vágya miatt. A Nyilasnak imponál a Szűz szervezettsége, de azt nem bírja elviselni, ha őt is szűk keretek közé akarja terelni.

MÉRLEG

A Mérleg a legtöbb csillagjeggyel jól kijön, kivéve a Szűzzel. A Szűz túlságosan kritikus a Mérleg számára, míg a Mérleg ingatagsága és döntésképtelensége az őrületbe kergeti a precíz és hatékony Szüzet. Arról nem is beszélve, hogy a romantikus és állandóan szerelmes Mérleg nem igazán tud mit kezdeni a Szűz érzelmi ridegségével.

SKORPIÓ

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb és legveszélyesebb csillagjegy, melyhez a Mérleg illik a legkevésbé. A Mérlegek rendkívül kacérak, imádnak fűvel-fával flörtölni és a középpontban lenni, ami megőrjíti a Skorpiókat, akik szeretnek uralkodni a párjuk felett és szeretik birtokolni őt.

Forrás: Shutterstock

NYILAS

A tüzes és kalandvágyó Nyilas számára a Bak jelenti a legnagyobb kihívást. Míg a Nyilas szereti a spontaneitást, a kalandokat és a szabadságot, addig a Bak inkább a lényegre törekszik, gyakorlatias, megfontolt és nehezen mutatja ki az érzelmeit.

BAK

A sziklaszilárd Bak számára a társasági, csapongó Ikrek egy igazi rémálom. A túl sok fecsegés, pörgés és a csapongás összezavarja és bizalmatlanná teszi a biztonságra törekvő Bakot, aki nem viseli jól a változásokat. Ő az a típus, aki mindig befejezi azt, amit elkezdett.

VÍZÖNTŐ

A legnagyobb szabadságigényű csillagjegyet, a Vízöntőt leginkább a Skorpió bosszantja fel. A Skorpió rendkívül féltékeny és szeretné birtokolni a partnerét, ami nagyon felbosszantja a Vízöntőt. Arról nem is beszélve, hogy a Vízöntő nem egy lelkizős típus, nem erőssége az érzelmek kimutatása, míg a Skorpió hajlamos az érzelmi mélységek megélésére.

HALAK

A hiperérzékeny Halak számára az Ikrek és a Mérleg a legnehezebb párosítás. A Halaknak fontos a hűség és a szerelem, míg az Ikrek és a Mérleg örömmel flörtöl másokkal, ráadásul egyikük sem éppen a megbízhatóságáról és a hűségéről híres.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.