Heti horoszkóp (április 25. - május 1.): Elég az álmodozásból, itt az idő cselekedni!

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a hétre ezt tartogatják számodra a csillagok.

Kos

A Kos jegy szülöttei kritikus gondolkodásmódjukkal képesek arra, hogy sorsdöntő, nehéz döntéseket hozzanak meg a héten. A következő napok arra is alkalmasak lesznek, hogy összegezzék az elmúlt időszak történéseit, és levonják belőle a tanulságokat. Számos kérdés foglalkoztatja őket, ebben az időszakban pedig mindenre választ kapnak. Ne féljenek segítséget kérni a barátaiktól, mert nem csak, hogy hamarabb megoldódik a kihívásuk, de végre arra is rájönnek, hogy valójában milyen sok emberre számíthatnak.

Bika

A Bikák sikereket érnek el a karrierjükben. Már régóta dolgoznak egy fontos projekten, és egy olyan kérdést sikerül megoldaniuk, amely hosszú ideje fejtörést okozott az egész csapatuk számára. Ha képesek fókuszálni, akkor nagyobb léptekben tudnak előre haladni az életükben. A csillagjegy szülötteinek életében feltűnhet egy olyan barát, akiről már régóta nem hallottak, most viszont egy új fejezetet nyithatnak a kapcsolatukban.

Ikrek

Egy olyan területet fedezhetnek fel, melynek teljesen a megszállottjává válhatnak. Lehet, hogy ez a tevékenység a kreativitáshoz kötődik, de az is előfordulhat, hogy csak furcsa kíváncsiságot ébreszt bennük. Fontos tudniuk, hogy nem lesz könnyű feladatuk. Az új ismereteket minél jobban elsajátítják, annál több lehetőségük nyílik a karrierjükben. A következő időszakban a munkaidejük rugalmasabb lesz, és egyre többet fognak otthonról dolgozni.

Forrás: Shutterstock

Rák

A jegy szülöttei olyan fontos információkhoz jutnak, melyek végre megoldanak egy visszatérő problémát. Ez lehet egy eldugult lefolyó, vagy kihívás a céges számítógéppel, ám a lényeg, hogy ne csüggedjenek, mert minden idejében a helyére kerül. Nem elégedettek az informatikai tudásukkal, ezért késztetést érezhetnek arra, hogy beiratkozzanak egy tanfolyamra. Ám ez nemcsak abban fog segíteni, amit várnak tőle, de művészi és kreatív oldaluk is előtérbe kerülhet.

Oroszlán

A héten egy olyan barátjukkal találkozhatnak, aki régóta fontos szerepet tölt be az életükben. Nemcsak nosztalgiázni fognak, hanem könnyen lehet, hogy a beszélgetésük inkább üzleti kérdésekről fog szólni. Megosztják egymással ötleteiket, terveiket, lehetőségeket, és azonnal kirajzolódik számukra, hogy okkal kellett találkozniuk. A héten olyanokkal is érdemes lenne összefutniuk, akik befektetéssel kapcsolatban tudnak támogatást adni.

Szűz

A Szűz jegyűek fontos vizsgák előtt állnak, és a jó eredmények érdekében érdemes lenne új, hatékonyabb tanulási módszert találniuk. A hét közepén szánjanak időt a felkészülésre, a gyakorlásra, mert a befektetett energia garantáltan megtérül. Használják ki idejüket a tanulásra, a fejlődésre, ha pedig kész vannak minden teendőjükkel, akkor tegyenek pontot a végére, és adják le beadandóikat, vizsgáikat. Ne sajnálják maguktól az énidőt: alkossanak, írjanak és tanuljanak kedvükre!

Mérleg

Itt az idő, hogy a Mérlegek óriási lépést tegyenek önmaguk felé, és ne hátráljanak meg a körülmények változásától. Lehetőségük nyílik rá, hogy ötleteiket és javaslataikat végre megoszthassák a főnökükkel, aki nyitott, engedékeny lesz, és azt fogja mondani: vágjunk bele! Végre azt érezhetik, hogy megbecsülik és elismerik őket a munkahelyükön, és ez a megbeszélés teljesen átformálja majd a nézőpontjukat, valamint a pozíciójukhoz való viszonyulásukat.

Forrás: Shutterstock

Skorpió

A következő napokban szóba kerülhet, hogy a Skorpió és kedvese szintet lépjen a párkapcsolatában. Például kivennének egy albérletet, vagy megvásárolnák az első közös otthonukat; azonban jó tanács: ne akarják siettetni a dolgokat! A csillagjegy szülötteinek megjön a kedve az alkotáshoz. Lehet, hogy pólót szeretnének tervezni, vagy készíteni egy különleges tortát, a lényeg, hogy engedjék szabadjára fantáziájukat!

Nyilas

A Nyilasok levelező-fiókja teljesen megtelt, így arra kényszerülnek, hogy szelektáljanak beérkező e-mailjeik között. Közben rájönnek, hogy több fontos levelet figyelmen kívül hagytak, mely csak utólag derül ki, hogy hiba volt. Húzzák ki ezt a feladatot is a teendőik közül, hogy új dolgok léphessenek az életükbe. A napokban valaki olyan tesz náluk látogatást, aki komoly lehetőséget fog felkínálni. Igazi örömnek néznek elébe, sőt az illetővel szoros barátságot is köthetnek.

Bak

A következő napokban muszáj rendbe tenniük a pénzügyeiket. Érdemes táblázatot vezetniük bevételeikről, kiadásaikról, hogy sokkal tisztábban lássák költekezési szokásaikat. Ha szeretnének befektetni, akkor csakis felkészülten tegyék, és szerezzék meg előtte a megfelelő tudást, különben óriási bukás lesz a vége. Szervezzenek a héten kirándulást! Nem érdemes otthon ülniük, hiszen a héten olyan kalandban lehet részük, melyet vétek lenne kihagyni!

Vízöntő

A Vízöntőknél most otthonuk rendbetétele lesz a legfontosabb, például meg kell olajozniuk a nyikorgó ajtókat, vagy ablakot pucolniuk, így érdemes rászánni az időt a nagytakarításra. A héten több nagyobb beruházásra is sor kerülhet. Lehet, hogy megtetszik nekik egy csúcs szuper porszívó, vagy dizájn bútorokat rendelnek otthonukba, azonban figyelniük kell a költéseikre. Könnyen elszaladhat velük a ló, ezért érdemes takarékos üzemmódba kapcsolniuk.

Halak

A Halak jegy szülöttei sokat lesznek egyedül, mert csak úgy tudnak befejezni egy projektet, ha most elzárkóznak a külvilágtól. Régóta szeretnének belefogni vállalkozásba, befektetésekbe, de ez eddig mindig csak az álmodozásról szólt. Itt az idő, hogy cselekedjenek és megvalósítsák önmagukat! Ha kreatív területen dolgoznak, akkor az energiák kedveznek nekik, és a héten több ötletüket meg fogják valósítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.