Napi horoszkóp (2022. április 21.): a Hold a Bak jegyébe lép, és megvilágítja, mit kell rendbe tenni

Fotó / -
Bak napi horoszkóp horoszkóp április Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas sorsa új irányt vesz, a Vízöntő lezár magában valamit. Cikkünkből kiderül, mit tartogatnak a csillagok a mai napra. 

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma, habár kissé meginogsz a hitedben, mégsem ér csalódás. Ha támadás ér valahonnan, az csak felhívás a győzelemre, szellemi téren akár a meggyőzésre. Ez a szellemeddel és a személyiséged tüzével nem lehet neked probléma.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A mai napon hatalmas lendülettel veted bele magad a munkába. Habár a környezeted ebben nem mutatkozik partnernek, téged most még az sem zavar, ha magányosan kell munkálkodnod. Legalább van alkalmad önállóan kidolgozni a gondolataidat.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthetnek újra benned. Azonban feledd el a rossz emlékeket. A sors most más irányt vesz, amihez a múlt csak kiindulás. Az újban az elmúlt rossz is más értelmet nyerhet.

Fotó /

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Bak Hold kitisztítja előtted a képet, most világosan látod, hogy mi az, ami nehézséget okozott az elmúlt időszakban. Javítani is tudsz ezeken, mert most vagy annyira tudatos, hogy átlásd nemcsak a másik hibáit, hanem azt is, te mit hibáztál el, és most tudod is korrigálni azt.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valaki segít neked, ami nagyot lendíthet az előrejutásban. Egy régi, kopottá, vagy kényelmetlenné vált köteléket viszont végképp megszakíthatsz. Ehhez elsőnek meg kell bocsátanod. A megértés már fél megbocsátás...

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hiába adott egy rokonod, vagy ismerősöd jó szándékkal tanácsot, mégsem ért célt vele. Magánügyekben talán bölcsebb is, ha a saját fejed után mész. A más útján, hiába jó, nem találod meg a saját kibontakozásodat. Szerelemben főként nem!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide, ha a heti horoszkópodra vagy kíváncsi, azt pedig ide kattintva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.