Napi horoszkóp 2022. július 7.: garantáltan csupa jó dolog sül ki a spontaneitásból!

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold és a Vénusz fényszöge beragyogja a csütörtöki napot.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint egy pletyka zavarba hoz: valakit beavattál a titkodba, és ezzel megindítottál egy lavinát saját magad ellen. Ha ez így van, akkor valójában azzal a zavarral szembesülsz kívül, amit önmagadban élsz meg. De az irányítás most is a te kezedben van.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge hat a mai napon, ami beragyogja az egész délutánodat, estédet. Romantikus energiák hatnak most rád, szervezz programot a pároddal, vagy legalább este üljetek ki valahová egy kicsit beszélgetni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha segítséget adsz egy elesett embernek, azzal épp annyit érsz el, ha nem többet, mintha te kapnál segítséget. Nagyot nőhetsz, és közben az önbizalmad is megerősödik. Ráadásul jó pontnak számít ez a karmában is. Kell ennél több?

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold fényszöget alkot a Vénusszal, ami igazán kedvező bolygóállás. Csak hagyd magad sodortatni kicsit az eseményekkel, mert most garantáltan csupa jó dolog sül ki a spontaneitásból! Semmilyen téren ne fogd vissza az energiáidat!

Forrás: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha a problémáid már az álmaidban is üldöznek, akkor ideje gondolkodni a megoldáson. Ha valami zavar, és nem találod a kiutat, akkor az megköti az alkotó erődet is. Lehetséges, hogy csak valami radikális megoldás segít. Ideje dönteni!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha eddig egyedülálló voltál, akkor most reménykedhetsz abban, hogy a sors küld neked egy társat. Legyél bizakodó, mert csak akkor vesznek észre, ha te is mersz látszani, de akkor annál nagyobb sikert aratsz. A félénkségeden kell úrrá lenned. Merj csábos lenni- írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.