Napi horoszkóp (2022. augusztus 15.): az Oroszlán jó híreket kap, a Szűzért rajong valaki

Forrás: Shutterstock -
augusztus napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mars és a Plútó fényszöge miatt ma jó döntéseket hozunk, és ügyesen intézzük az ügyeinket. A szerelemben kerüljük a féltékenykedést, a hatalmi harcokat! Napi horoszkóp hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint pezsdítő nyugtalanság vesz erőt a Kos jegyűeken a Mars és a Plútó fényszöge miatt: ami eddig nyomasztott, most örömödet is lelheted benne. Különösen, ha látod beérni munkád gyümölcsét. Aktivitásod most zseniális ötletességgel párosul.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Legyél kedvesebb a kollégáiddal! Nagyon sokat mérgelődsz, és ha nem is személyre szólóan, akkor is megbánthatod őket, negatív irányba terelheted a munkahelyi hangulatot. Ezzel pedig önmagadnak sem teszel jót, saját magadat is hátráltatod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Munkádban a szokottnál is jobban szükség lehet ma a találékonyságodra. Rengeteg a teendőd, ezért az idődet és az energiádat is jobban kell beosztanod. Egy mesteri húzással pedig két legyet üthetsz egy csapásra, pont a legjobbkor.

Forrás: Shutterstock

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy barátod szorulhat a segítségedre a mai napon. Hozzád hasonlóan érzékeny, és kissé bezárkózó alkat, ezért nem beszél a gondjairól. Te azonban olyan kifinomult antennákkal rendelkezel, hogy rögtön megérzed, ha baj van.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A kedvességed, a figyelmességed sajnos nem elegendő ahhoz, hogy mindenkit meggyőzz a környezetedben. De elég egy pont, egyetlen ember, hogy rá alapozva belevághass nagy reményű terveidbe. Aztán megy minden, mint a karikacsapás.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Anyagi biztonságod érdekében mielőbb érdemes lenne a tettek mezejére lépned. Nemcsak a tiéd minden gond, ezt végre a társaddal is meg kell értetni. A munkát és a költségeket is igazságosan kell megosztanotok. Vessetek ma számot!

Kattints ide, és olvasd el az összes jegy napi horoszkópját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.