Heti horoszkóp 2022. szeptember 26-október 2.: Ez egy csodaszép hét lesz

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A heti horoszkóp szerint csodaszép bolygóállások támogatnak bennünket az utolsó szeptemberi héten.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét elején csupa olyan emberrel lesz dolgod, akik számodra irritálóan finomkodva fogalmaznak. Te jobban szereted az egyenes beszédet, még akkor is, ha az kicsit nyers. Miközben bosszankodsz, lemaradhatsz az igazán fontos információkról, szóval butaság lenne csak a stílussal foglalkoznod. A hét második felében valaki elrabolhatja a szívedet... Ebből féltékenység is lehet, ha párkapcsolatban élsz...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Szeptember utolsó napjaiban is lesznek remek fényszögek az égen, amelyek kifejezetten kedvezőek számodra. Ezzel párhuzamosan egy nagyszerű bolygóháromszög azt mutatja, hogy a pénzügyeid egyre jobban alakulnak. Természetesen ettől még nem szabad fölöslegesen szórni a pénzedet. A hétvége közeledtével kicsit gyászos lehet a hangulatod, mert búcsúzik a szeptember...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Ritkaság, s éppen ezért van nagy jelentősége annak a bolygóháromszögnek, amely kedden és szerdán rajzolódik ki az égen: Ikrek Mars, Mérleg Hold és Vízöntő Szaturnusz. Ettől valósággal szárnyakat kapsz! Ráadásul csütörtökön a Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Mérlegbe, ami számodra szintén előnyös. Egyszóval nem lesz okod panaszra. Csak vigyázz hétvégén a fontos kapcsolataidra!

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindjárt véget ér a szeptember. Mit is fogadtál meg erre a hónapra? Van még pár napod, hogy megcsináld, de legalábbis elkezdd. Most kivételesen ne a megérzéseidre, hanem a józan eszedre hallgass! Hét elején ebben segítenek a föld jegyben járó bolygók (Szűz Vénusz, Szűz Merkúr, Bak Plútó). A hét közepén kapcsolódj bele a beszélgetésekbe, mert fontos információkhoz juthatsz. Hétvégén aktív kikapcsolódást érdemes választani, ha igazán jót akarsz magadnak!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Olyan érzésed lesz ezen a héten, mintha most kezdődne valami, nem pedig véget érne. Igaz, hogy a szeptember búcsúzik, de indul az új hónap, az október. Ez ragyogó új kapukat nyit meg előtted. De ne siettesd az időt, és ne szaladj előre! Élvezd ki, amit a jelen tartogat. Tölts minél több időt a természetben, mert most megnyugtat, feltölti a lelkedet.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A Szűzben járó Vénusz és Merkúr a legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik a Bakban járó Plútóhoz. Ez azt jelenti, hogy most egyáltalán nem esik nehezedre megújulni, megújítani valamit. Kicsit tavaszi érzéseid lesznek ettől. Igazán szerencsés vagy, örülj neki! Csütörtökön a Vénusz, a kis szerencse bolygója kilép a jegyedből, s először azt érezheted, hogy elhagyott a szerencséd, de erről szó sincs. Köszöntsd az októbert a hétvégén - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.