Napi horoszkóp (2022. szeptember 21.): a sors átírja a Skorpió terveit, a Szűz legyen őszinte

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr még hátrál, és hozhat jónéhány kanyart az életünkbe; de segítő fényszögek is hatnak ránk, ezért végül talán jobban is alakulnak a dolgaink, mint vártuk... Napi horoszkóp szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Igazságérzeted most nem ismer határokat, ebből következően adódhatnak konfliktusaid a munkahelyeden. Azért gondold meg, megéri-e minden harcot megharcolni? Ma jobb lenne, ha a békére törekednél!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hiába mondod el a problémáidat a barátodnak: ő nem úgy fog reagálni a panaszaidra, ahogy azt elvártad volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadni a véleményét. Kívülről tisztábban látja a helyzetedet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagy dolgok várnak rád, amik azonban próbára teszik a türelmedet és az alkalmazkodóképességedet. Valamilyen speciális munkában kell részt venned, amiben megmutathatod alkotókészségedet, találékonyságodat.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 21.): a sors átírja a Skorpió terveit, a Szűz legyen őszinte Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A retrográd bolygók régi ügyeket hozhatnak vissza. Lehet, hogy emiatt veszekszel a pároddal is. Szerencsére te az a fajta ember vagy, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy kisebb kudarcot élhetsz át ezen a napon, de hamar túlteszed magad rajta. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak a kesergést. Nagy terveid vannak, és a buktatók csak megerősítenek. A bizalmat azonban újra kell tanulnod.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Valamit elhallgattál, vagy folyamatosan elhallgatsz a társad elől. Ha valamilyen régi baj árnya kísért, akkor ideje végre világossággal elkergetni ezt a kísértetet. A kibeszélés az első lépés a megoldás felé. Aztán jöhet a többi.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.