Napi horoszkóp 2022. szeptember 26.: a Rák nagyot lép előre, a Skorpió keresi az igazi útját

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újhold hatását most érezzük csak igazán: minden, amibe a most következő napokban belekezdünk, sikeres lehet.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Anyagi, szakmai és magánéleti téren is fejlődhetsz, ha hallgatsz arra a bizonyos belső hangra. Nem tehetsz mindent a saját jóérzésed ellen. Van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem. Ilyen lehet egy kezdődő kapcsolat is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ideje lenne végre belátnod, hogy ha körülötted minden változik, átalakul, akkor te sem állhatsz többé ellen ennek a változásnak. Sőt: van, aminek végre elébe is kellene menned. Akkor te lehetnél végre az, aki diktál!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ingerülten kezded a hetet, mert kicsit unod már a dolgos hétköznapokat. Szeretnél valami mást csinálni, de ahhoz még nagyon sok penzumot kell letudni. A legjobb, ha nem tologatod tovább a nehezét. Még ma vágj bele! Nem lesz olyan borzasztó!

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te mindig is alapvetően sikerorientált voltál, de most aztán tényleg rajtad múlik, hogy túl tudsz-e lépni a saját korlátaidon, vagy megragadsz egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedd össze minden erődet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Még alig kezdődött el a hét, máris tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhatsz ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés körülötted. Ha meg kell beszélni valami munkahelyi ügyet, remekelhetsz. Ha előadást kell ma tartanod, biztos a siker. Tapsot arathatsz mindenhol.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon elkedvetlenítő lehet neked ez a hétfői munkanap, különösen, ha a nap sem akar kibújni a fellegek mögül. De mihelyst beérsz a munkahelyedre, új hírek várnak, kihívást, új lehetőséget jeleznek a csillagok. Ragadd meg őket - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.