Napi horoszkóp (2022. szeptember 30.): a Bikának vállalni kell a vitát, a Mérlegre meglepetés vár

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő végre igazán örömteli nap elébe néz, az Ikrek pedig sikert arat. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jó a kedved egy régi barátság miatt. Talán volt némi viszály az utóbbi időben kettőtök között, de mivel beláttad a barátod igazát, és ezt el is mondtad neki, számíthatsz arra, hogy minden olyan lesz, mint rég. Vagy még jobb.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma már nem várhatsz tovább: végre őszintén meg kell mondanod a véleményedet valakinek. Lehetséges, hogy emiatt veszekedésbe is kell bonyolódnod, de ez a kulcsa annak, hogy fejlődj, továbblépj. Ezzel a másiknak is segítesz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai napon legszívesebben ki sem mozdulnál az otthonodból, de sajnos ma nem engedhetsz meg magadnak efféle luxust. Ha azonban egyszer elindulsz, a régi erőd visszatér, és már senki nem tudja megállítani a lendületedet. Sikeres leszel, bármit is teszel.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 30.): a Bikának vállalnia kell a vitát, a Mérlegre meglepetés vár Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy kicsit magaddal is kellene foglalkoznod, mielőtt magadra veszed a világ gondját és terheit. Ápold egy kicsit a lelkedet, például úgy, hogy reggel egy kis meditálással, ellazulással kezded a napot.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Te jobban kedveled az aktivitást a passzivitásnál: hát a mai napon lesz alkalmad igazán tevékenynek lenni. Szinte hajnaltól alkonyatig megállás nélkül lótsz-futsz, szaladsz, ügyeket intézel. Estére csak óvatosan tervezz bármit is, hogy le lehessen mondani.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne idegeskedj azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ráadásul csak a negatív energiákat hozod be vele az életedbe. Persze nehéz nem gondolni a fehér elefántra... De ha mondjuk töprengés helyett cselekszel, akkor máris kizökkensz a negatív gondolatiságból.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.