Napi horoszkóp 2022. szeptember 8.: világmegváltó ötleteket ad a Vízöntő jegyében járó Hold

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bolygók jelzése alapján számos kérdésre választ kaphatunk csütörtökön, valósággal úgy érezhetjük, hogy most esik le a tantusz.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hatalmas a meggyőző erőd, amelynek köszönhetően csütörtökön bárkit könnyedén leveszel a lábáról. Igen, még a párodat is. Most biztosan elérheted nála azt is, amiért az elmúlt hónapokban teljességgel hiába küzdöttél. Ebben higgy!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön a szokásosnál is önfejűbbnek tűnsz. Ne gondold, hogy mindent jobban tudsz a másiknál, mert ez egyáltalán nem igaz. Törekedj inkább az együttműködésre, és hallgasd meg figyelmesen a másik javaslatait is!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold a Vízöntő jegyében jár, és ad néhány világmegváltó ötletet. Ha mindent nem is valósíthatsz meg, de néhányat átültethetsz a gyakorlatba is, amivel jelentős javulást, áttörést érhetsz el. Az estét érdemes lenne társaságban tölteni, most nagy élvezetet jelenthetnek a hosszas eszmecserék.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Közös programot akarsz szervezni, de ehhez figyelembe kell venned a társad vágyait is a sajátodon túl. Ha olyasmire akarod őt rávenni, amihez neki semmi kedve, azzal csak mindkettőtöknek, és a programnak is ártasz. Ha közös nevezőre juttok, egészen biztosan jól sikerül az este.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Örök optimistaként, történjen veled bármi, képes vagy pozitívan látni a lehetőségeket és magadat is. Ez nagyon jó tulajdonság, de valamikor figyelembe kellene venned a realitásokat is. És néha nem árt beismerni a kudarcot. Ez lehet ugyanis az új kiindulópontja valami sokkal jobbnak...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön munkahelyi viták nyugtalanítják a lelkedet. Különösen az egyik kollégával való viszonyod borzolja az idegeidet. Szerencsére nincs köztetek feloldhatatlan ellentét, csak próbáld meg a másik oldaláról is egy kicsit megközelíteni a problémát. Rájössz, neki is van némi igaza, nemcsak neked...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.