Heti horoszkóp 2022. október 10-16.: Nagyon jó és nagyon kellemetlen eseményeket jeleznek a bolygók

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyrészről varázslatos fényszög ragyogja be a hetet, és segít a jegyeknek. Másrészről viszont durva ellentétek lehetőségét is jelzi a heti horoszkóp. Óvatosnak, megfontoltnak kell lenni ahhoz, hogy elkerülhessétek a nagyobb konfliktusokat, veszekedéseket.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Valaki olyasmit mondhat neked a hét során, ami kiveri nálad a biztosítékot. Egy szerdai Merkúr-Jupiter szembenállás sajnos az egész hetedre rányomja a bélyegét, vagyis több konfliktussal is számolnod kell. Ez az egész ugyanakkor arról szól, hogy végre meg tudd oldani a nézeteltéréseket anélkül, hogy bárkit megsértenél és/vagy sérüljön az illető. A hétvégéhez közeledve erre egyre jobb esélyed lesz egy mesteri bolygóháromszögnek köszönhetően.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Sajnos munkahelyi szóváltásba keveredhetsz ezen a héten. Olyan bolygószembenállás lesz az égen, amely szerint itt az ideje, hogy felszínre kerüljenek az ellentétes nézőpontok. Az is látszik, hogy neked ebben most nem jut aktív szerep. A legfontosabb, hogy megőrizd a türelmedet! Hidd el, hamar elcsendesednek az indulatok hullámai. A hét második felében jó híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan. Ez garantáltan feldobja a hangulatodat.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
Három napon keresztül számodra szuper bolygóháromszög áll össze az égen: Ikrekben járó Hold, a Mérlegben tartózkodó Nap, Merkúr, Vénusz és a Vízöntő Szaturnusz. Ez a bolygókapcsolódás egészen biztosan megszépíti az egész hetet! Valósággal szárnyalni fogsz. Olyannyira, hogy még a szombati munkanap sem keserít el. Most mindent sokkal optimistábban látsz, ilyen lelkiállapotban érdemes célokat kitűzni, terveket készíteni, kommunikálni. Semmit se halogass! Ez a te heted lesz.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Saját érdekedben maradj ki minden vitából ezen a héten. Olyan erős bolygószembenállás lesz az égen, amivel szembe menni egyszerűen ostobaság lenne. Vagyis a legjobb, ha semleges álláspontot képviselsz. Ha nem megy, akkor próbáld húzni az időt! Minél később nyilvánítasz véleményt, annál kedvezőbb helyzetben teheted meg. A szombati munkanap arra is jó, hogy utolérd magad a munkában. Ezután viszont a vasárnap a pihenésről, a lustálkodásról szóljon!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Ez a hét számodra az információk fontosságáról szól. Most tényleg nyisd ki a szemedet és a füledet is! Jó lenne, ha nem maradnál le semmiről. Szerencsére van a közelben valaki, aki mindig képben van, kövesd a példáját! Mindezt egy hatalmas bolygóháromszög mutatja, amely támogat téged. Lesz egy másik konstelláció is az égen, amely ugyanakkor óvatosságra int a közlekedésben. Félni nem kell, elég, ha éber és tudatos vagy.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Bolygód, a Merkúr kedden kilép a Szűzből. Innentől úgy érezheted, mintha ismét rendetlenség lenne körülötted. Aggódsz, mert már nem tartozik a fennhatóságod alá az, amit fontosnak tartasz. Rá kell jönnöd, hogy ez nem így van, szóval fölöslegesen ne pánikolj! Fontosabb, hogy átgondold, átszámold a pénzügyeket! Egy meglehetősen kedvezőtlen bolygószembenállás szerint hamar mínuszba kerülsz, ha nem fogod vissza a költekezést - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.