Ilyen a stílusod a csillagjegyed szerint - 2. rész

megjelenés Bak csillagjegy Mérleg csillagjegy csillagjegy Halak csillagjegy Skorpió csillagjegy horoszkóp magazin stílus Nyilas csillagjegy vízöntő csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stílus maga az ember – vallotta Buffon grófja, aki a XVIII. század egyik ismert francia természettudósa volt. De vajon azt sejtette-e, hogy a horoszkópunk is nagyban befolyásolja, milyen a stílusunk?

Buffon grófja úgy vélte, hogy a személyiség, sőt a gondolatok is közvetlenül megnyilvánulnak az ember stílusában, s ha így nézzük, akkor bizony nem elképzelhetetlen, hogy a csillagjegyünk is befolyásolja, milyen a stílusunk.
Egy Oroszlán stílusa például – személyiségéből fakadóan – biztosan fenséges, míg egy Szűz zárkózott, visszafogott jelleméből adódóan inkább a szolid elegancia híve. De vajon milyen a Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak stílusa?

A Mérleg stílusa

A Mérleg nyugodt, egyensúlyra törekvő, akárcsak a stílusa, amely vonzó, harmonikus, mégis izgalmas. Bár nagyon ügyel rá, hogy a megjelenésében minden passzoljon mindennel, ugyanakkor állandóan becsempész egy olyan darabot is az öltözékébe, amely felejthetetlenné teszi. Imádja keverni a különféle anyagokat és a fényűzést sem veti meg.

A Mérleg ügyel rá, hogy a megjelenésében minden passzoljon mindennel Forrás: Shutterstock

A Skorpió stílusa

A Skorpió jegyben születettek kifürkészhetetlenek, egész lényüket átjárja az ösztönösség és a kendőzetlen szexualitás. Nem csoda tehát, hogy a stílusuk sem éppen csipkefinomságú, sokkal inkább érzéki és erőteljes. Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy a Skorpió közönséges, sokkal inkább azt, hogy pontosan tudja, mi teszi igazán ellenállhatatlanná.

A Nyilas stílusa

A Nyilas lelkes, életvidám, szabad és spontán, pont úgy, mint a ruhatára és az egész megjelenése. Ő az, akit nem lehet korlátok közé szorítani, akár az életéről, akár az öltözködéséről beszélünk. A hétköznapokban általában csak felkapnak valamit – ami persze kifogástalanul mutat rajtuk a nemtörődömségük ellenére is –, ám ha valahol úgy igazán meg kell jelenni, akkor bizony beleadnak apait-anyait egyaránt... a hatás pedig biztosan nem marad el.

A Bak stílusa

A Bak méltóságteljes és mértéktartó élete minden területén, így a stílusát illetően is. Ennek ellenére mégsem mondhatjuk, hogy unalmas, mert bár a klasszikus megjelenés áll hozzá a legközelebb, szereti a stílusát kicsit feldobni némi csavarral. Például egy rafinált szabású, „mutatok is meg nem is" szoknyával vagy egy vadító bőrruhával, amihez decens blézert párosít.

A Bakhoz a klasszikus megjelenés áll közelebb Forrás: Shutterstock

A Vízöntő stílusa

A Vízöntő nyughatatlan, vad és öntörvényű, igazi forradalmár, aki az öltözködésével is demonstrálja, hogy milyen is ő valójában. Éppen ezért a külseje sokszor merész, sőt bizonyos esetekben meghökkentő, már-már polgárpukkasztó. Előszeretettel visel megosztó mintákat vagy ruhadarabokat, amelyeket szívesen kever klasszikus vagy vintage elemekkel. Egy biztos, észrevétlen semmiképpen sem marad!

A Halak stílusa

A Halak jegy szülöttei vonzóak, érzékiek, ugyanakkor van bennük valami megfoghatatlanság. Ez jellemzi a ruhatárukat is: könnyed, lenge anyagok, vízként a testük körül kavargó anyagrengetegek. Imádják a sejtelmes, romantikus öltözékeket, amelyek kissé bohémek mondjuk szabásban, mégis klasszikusak a színüket illetően – avagy fordítva. Gyengéik a statement kiegészítők.

Ha tetszett a cikk, olvasd el az első részét is, ahol a Kos, a Bika, az Ikrek, a Rák, az Oroszlán és a Szűz stílusát mutattuk be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.