Napi horoszkóp (2022. október 27.): az Ikrek áldást kap, a Szűz elengedi a múltat

Forrás: Shutterstock -
áldás napi horoszkóp horoszkóp október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak legyen óvatos minden információval, mert nagy a megtévesztés esélye! Napi horoszkóp következik a csütörtöki napra minden csillagjegynek.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy ismerősöd kezd másként viselkedni veled szemben. A viszonyotok változik, és téged ez egy kissé zavarba ejt, mert kezded elveszíteni az irányítást. Pedig most éppen azt kellene megtanulnod, hogy hagyd magad sodortatni az árral.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma az elfogadás és a megbocsátás lehet az elsődleges az életedben. Remélheted, hogy ez ma sikerülni fog. A szerényeknek és a szelídeknek könnyebb, mert nem harcolnak feleslegesen.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma minden lehetőséged megvan arra, hogy végre boldognak érezhesd magad. Ha mégsem így van, akkor az okokat magadban (is) kell keresni. Fájdalmas a szembenézés, de az egyetlen lehetőség a továbblépésre.

Forrás: Shutterstock

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Olyan helyzetbe kerülhetsz a mai napon, amelyben az emberismeretedre nagyobb szükséged lesz, mint valaha. Tisztán látsz dolgokat, használd fel jóra a tudásodat. Sokat segíthetsz most másoknak is ezzel a képességeddel.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Rajtad múlik, hogy egy kitörőben levő családi veszekedésnek az elejét tudod-e venni, vagy még inkább olajat öntesz a tűzre. Ha az első felcsattanást megállod, akkor nagy valószínűséggel békében és szeretetben telik a délután.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Véletlenül a tudomásodra jutnak bizonyos információk, de eszedbe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallottad, vagy akár kifejezetten neked is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye. Ne te legyél a tévedés forrása!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.