Napi horoszkóp 2022. október 29.: a Skorpió megérzi a közelgő változásokat, a Mérleg ne kockáztasson

ezoterika napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő felvállalja a véleményét, a Halak megbocsájt valakinek. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ha unalmasnak találod a mai napot, annak csakis te lehetsz az oka. Az élet számtalan kalandja hív, hívna. Csak el kellene indulnod. Győzd le a lustaságodat, és lépj ki a házból!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Ma is, mint mindig fontos neked, hogy kiállj az igazságáért. A harcosságodat már megszokták, ám egy valamivel mégis meglepheted a támadóidat. A szokásosnál is higgadtabban érvelsz. Ma legyőzhetetlen leszek a vitákban.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, jó lenne, ha a hétvégét végre pihenésre használnád. Látogasd meg a barátaidat! Az utóbbi időben nagyon is elhanyagoltad őket. A tudásodat is gyarapíthatod valamilyen formában.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A párod szeretne örömet szerezni neked, valamire készül, és ez sikerülni is fog neki. Az ismerőseid körében kitörő vitákból maradj ki! Ha nem akarsz felmorzsolódni a sokszor teljesen felesleges küzdelmekben, a legjobb, ha a visszavonulást választod. Ez most a nyerő taktika.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Te irigylésre méltó helyzetben vagy, nem csoda, ha szép számmal akadnak is irigyeid. Persze lehet, hogy ugyanakkor mégis elégedetlen vagy a saját állapotoddal. Ma meg is mutatkozik ez valamilyen módon.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Használjátok ki a hosszú hétvégét, tervezzetek valami nagyobb kimozdulást a pároddal, családdal. Még egy napos kirándulás is jobb, mint a semmi. Az új élmények összekovácsolnak titeket.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.