Heti horoszkóp 2022. november 21-27.: sok örömet tartogat a következő időszak

heti horoszkóp horoszkóp magazin ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon meghökkentő lehet, hogy már alig több mint egyetlen hónap van csak hátra az évből. S bizony a következő hétvégén kezdődik az adventi időszak, vasárnap már az első gyertyákat gyújtjuk meg a koszorúkon. Eljött tehát a várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka. S mi mindent jelez még a heti horoszkóp? Íme!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Ez a hét az előzőnél is nyirkosabbnak és csapadékosabbnak ígérkezik, amit a vizes jegyekben járó bolygók jeleznek: Skorpió Nap és Hold, Halak Jupiter és Neptunusz. Számodra jó hír, hogy a Nap kedden reggel átlép a tüzes Nyilasba, és szerdán éjjel újhold lesz a Nyilasban. Ettől felélénkülsz. Hétvégén ne felejtsd el, hogy vasárnap kell az első gyertyát gyújtani az adventi koszorún...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


Minden azon múlik, mennyire mész bele adok-kapokba. Ezen a héten lesznek vitás helyzetek, amelyek ürügyet szolgáltatnak összezördülésre. Amennyiben ezeket kikerülöd, felesleges feszütlségeket úszol meg. Egyszerű a dolgod: ne reagálj! Persze könnyű ezt mondani, megtenni jóval nehezebb. November utolsó hétvégéjén kitűnő, békés hangulatban leszel. A Bak Hold neked kedvez.

Minden azon múlik, mennyire mész bele adok-kapokba Forrás: Shutterstock/Just Life

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


A hét során olyan emberekkel találkozhatsz, akik meg vannak győződve a saját igazukról, és ezt lármásan képviselik. Gondold át, érdemes-e nekik ellentmondani! A bolygók szerint nem most kellene vitába bonyolódnod. Szerencsére lesznek olyanok is, akiktől tanulhatsz az életről és önmagadról egyaránt. Hétvégén a Bak Hold azt tanácsolja, lassulj le, csendesedj el.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Hétfőn és szerdán szuper fényszögek segítenek neked, ha nagyobb kihívás előtt állsz. Időzítsd ide a komolyabb ügyeidet! Ezzel párhuzamosan a munkádban jöhetnek új emberek, eszközök. Ezek segítségével eredményesebben haladhatsz. Használd őket! A hétvége szóljon a szerelemről, a párkapcsolatról! Akkor is, ha már van párod, és akkor is, ha még keresed...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Hetek óta erre vártál: kedden reggel a lép be a Nap a Nyilasba. Neked ez inspirációt és optimizmust hoz. A szerda éjjeli újhold pedig új ötleteket. Sziporkázni fogsz még csütörtökön is. Csillagszóró szerűen pattognak a jobbnál jobb kreatív tervek. Ezeket rögzítened kellene, nehogy eltűnjenek! November utolsó hétvégéje, advent első vasárnapja: most kell az első gyertyát gyújtani.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Kedden a Nyilasba lépő Hold és a szerdai újhold ingatlanügyeidet átsegítheti a holtponton. Új lendületet kapsz, miközben ez elvon a karriered építésétől. Jól tennéd, ha nem hanyagolnád el a munkádat és a jövőd tervezését sem. Érthető, ha békés családi fészekre vágysz, de ez nem zárja ki, hogy haladj a célod felé. Hétvégén kiegyensúlyozott leszel. Senki és semmi nem tud kibillenteni.

A többi csillagjegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.