Napi horoszkóp 2022. december 12.: az Ikreknek boldog napja lesz, a Vízöntőt meglepi a sors

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánnak sok tudatosságra lesz szüksége ahhoz, hogy el tudjon kerülni egy konfliktust. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Érdekes tapasztalások segítik vasárnap, hogy másképp gondolkodj valamilyen fontos témáról, mint korábban. Érdemes másokkal is megosztani a tapasztalatokat, az élményeket, mert a beszélgetés során új értelmet nyernek az események...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Csodálatos nap áll előtted, minden ügyedben kedvező fordulat várható. Nem valószínű, hogy a szádba fog repülni a sült galamb, de még a rossz is jó fordulatot vehet. Meg kell tanulnod másként értékelni a dolgokat.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nagyon elégedett lehetsz kedden magaddal: minden úgy alakul, ahogy remélted és vártad. Ám a barátokat sem kellene elhanyagolnod a feladatok mellett. Még akkor sem, ha az egyikőjük nem viselkedett túlságosan szépen a közelmúltban... Gondolj a szép napokra vele kapcsolatban!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A szokásosnál is érzékenyebb lehetsz hétfőn, de ezzel együtt az intuíciód is erősebb. Munkahelyeden talán jobb, ha egyedül dolgozol, így legalább nem veszed át a többiek rezgését. Társaság helyett este is inkább elvonulásra, szemlélődésre szólítanak az égiek.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Tudatosítanod kellene magadban, hogy a téged ért támadásra hajlamos vagy azonnal dühödten reagálni. Ez persze érthető, de vedd figyelembe, nem biztos, hogy szándékosan akar bántani, megszólni a másik. Reagálj hétfőn higgadtan, és vita helyett kezdeményezz tisztázó beszélgetést!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Olyasmiken tépelődsz, amin már rég túl kellett volna tenned magad. Ha ezzel most felhagysz, még nagyon jó napod lehet. A sors is bizonyítja, hogy néha csak egyszerűen el kell engedni azokat a dolgokat, amiket nem tudsz megoldani - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.