Napi horoszkóp 2022. december 13.: a Halak gyógyító ereje megnyilvánul, a Szűz békül

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő most képes a rosszat is jó irányba fordítani.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Az Oroszlán Hold nagyon bátorrá tesz. Persze benned egyébként sincs hiány tűzből, szenvedélyből, és most ez határozott kiállással párosul. Ma sok mindent elérhetsz, sok mindent keresztülvihetsz ezzel az elszántsággal.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Kellemes napra számíthatsz. Amit eddig alkottál, az bizalommal és elégedettséggel tölt el. Csak egyet kellene még megtanulnod: dicsérj meg másokat is, ha azok jól teszik a dolgukat. Ne fukarkodj a jó szóval!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Ha nem fogalmazod meg azt, hogy pontosan mit is szeretnél kapni a kapcsolatodban, akkor nem csodálkozhatsz azon, hogy nem történik meg magától a dolog. Beszélj a pároddal, és mondd el neki őszintén a terveidet, vágyaidat.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Nehéz lesz veled zöldágra vergődni kedden. A szavaid, mint éles nyilak hullanak a téged körülvevőkre. Meg is makacsolod magad valamiben, pedig most épp ellenkezőleg: az együttműködésre kellene törekedni. Szelídülj meg!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
A közelmúltban történt valami az életedben, ami talán a várva várt fordulatot is elhozhatja neked. De nem várhatsz csupán a sors közbenjárására; valamit neked is tenned kell, hogy ezt előmozdítsd. A mai nap komoly lépést tehetsz ez ügyben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Közeleg a karácsony, ne őrizgess haragot a szívedben! Ha valamelyik régi ismerősöd békejobbot nyújt, s fel akarja frissíteni a rég elveszett barátságot, hagyd magad kiengesztelni. Meglátod, ezután te is könnyebbnek fogod érezni a lelkedet - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.