Napi horoszkóp (2022. december 19.): a Skorpió elemében van, a Szűz új megvilágításban látja a dolgokat

Forrás: Shutterstock -
december napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő ünnepi hangulatban van, a Halak nagyot lép előre. Napi horoszkóp következik hétfőre minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon feszült légkör vesz körül a hétfői napon, és ezért nem is csoda, hogy nehezen megy most neked a munka. Figyelj oda azonban a szavaidra. Most különös jelentősége van annak, hogy mit és hogyan fogalmazol meg. A jó szó aranyat ér!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Apróbb nézeteltérések válthatnak ki a vártnál is hevesebb reakciókat belőled. Mielőtt végképp összevesznél mindenkivel, inkább menj ki a helyiségből, és kérj egy kis gondolkodási időt. Hamar lehiggadsz, és akkor tisztábban látsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn olyan dolgokra is szokatlanul hevesen reagálhatsz, amik felett rendes körülmények között simán átsiklottál volna. Talán a saját lelkedben kellene keresni az okokat, ahelyett, hogy a külvilágot hibáztatod. Úgy hamarabb találsz gyógyírt is.

Forrás: Shutterstock

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vigyázz ma arra, milyen tanácsot adsz! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mondasz, akkor könnyen eshetsz a saját csapdádba, és akkor valamiféle számonkérésnek teheted ki magad a végén. Hangsúlyozd, hogy a döntés és a felelősség nem a tiéd!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ünnepi hangulatban vagy hétfőn, lehet, hogy a munkatársakkal elő-karácsonyozol, vagy a téli szabadság kezdete esik mára. Otthon persze sok lesz a dolgod, de örömödet leled benne. Ne szabj gátat alkotó kedvednek, ereszd szabadjára a fantáziádat!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma végre a feladatok végére juthatsz - már ami a munkát illeti. Az otthoni feladatokban épp ellenkezőleg, még csak az elején tartasz. Ma beszerezhetsz mindent, ami még hiányzik a listádról.

Ide kattintva elolvashatod az összes jegy napi horoszkópját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.