Napi horoszkóp 2022. december 22.: az Ikreket váratlan öröm éri, a Kos kibékül valakivel

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön nagyon kedvező energiák hatnak ránk, és szinte minden csillagjegynek hoznak valami örömtelit. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ma az élet egyfajta elégtétellel szolgálhat a számodra: valaki bocsánatot kérhet tőled, akitől már nem is reméltél ilyesmit. Sőt, talán már el is feledted a vétket. Annál nagyobb élmény lehet ez a gesztus a részéről.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A párod egyik rokona már most az idegeidre megy, pedig a karácsonyi ünnepek alatt huzamosabb időt kell majd vele tölteni. Nyugtasd szíved-lelked szelídítő fűszerekkel: szerecsendió, fahéj, sáfrány. Ezek most úgyis aktuálisak.

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Váratlan, de mégis kellemes esemény szakíthatja meg a mai napra tervezett dolgaidat. Hirtelen elő-karácsonyi hangulatba ringatnak, talán még valami ajándékot is kaphatsz. Ne feledd el viszonozni valahogy!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Megérdemelsz egy kis kényeztetést: ha lehetőséged van rá, menj el fodrászhoz, vagy kozmetikushoz! Ne hidd, hogy ez elpazarolt idő, vagy pénz lenne. Szépnek és kipihentnek lenni jóság a családod felé is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Egész nap csak rohangálsz, jössz-mész, intézkedsz. Elvileg a karácsonyra készülsz, de a szeretet ünnepe mintha csak ürügy lenne, és a végén már nem is találod a lényeget. Pedig a lényeg a szeretet. Nem a küzdés maga.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ma nem tűröd magad körül a rendetlenséget. Soha nem látott vehemenciával látsz neki, hogy rendet teremts magad körül. Ha azonban selejtezésre kerül sor, kérdezd ki a családtagjaidat is. Nem biztos, hogy nekik is felesleges, ami neked az.

A többi jegy napi horoszkópjáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.