A különc Vízöntő, akinek az ágyáig az agyán vezet az út

Forrás: Shutterstock/Gpointstudio -
csillagjegy horoszkóp magazin tulajdonság Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő (január 21-február 19.) nem kevesebb teret vesz a vállára, mint a világ megreformálását, amihez intellektusa abszolút adott. Nézzük, mit érdemes tudni erről a levegő jegyről!

Igazságérzet, tiszta szándék, a Vízöntő ezekkel érkezett az életbe, és egy jó szociális közegben haláláig vele is maradhatnak. Előzékeny és egyenes ember, akinek érzelmi intelligenciája rendkívüli. Tőle távol áll a cselszövés, fondorlat, valamint a ravaszság. Nincs benne hatalom- és becsvágy, nem akar senkit legyőzni, és mások szabadságával visszaélni.

A magabiztos

A Vízöntő nem alkalmas arra, hogy az árral ússzon, szereti saját maga eldönteni, merre menjen. Amennyiben meghozott egy döntést, attól nemigen lehet eltéríteni, ahogy szinte lehetetlen – konkrét tények és bizonyítékok hiányában – meggyőzni, hogy másként lásson bizonyos dolgokat.

A Vízöntő nem alkalmas arra, hogy az árral ússzon

Forrás: Shutterstock/Gpointstudio

A kívülálló különc

Köszöni szépen a külvilág nyújtotta impulzusokat, de ideje nagy részét a saját kis világában tölti. Ezt ne tévesszük össze ezt a szűklátókörűséggel, épp ellenkezőleg. A Vízöntő szereti halmozni az ismereteket és új dolgokról álmodni. Innovatív és egyedi gondolkodásának köszönhetően olyan ötletekkel állhat elő, ami senki másnak nem juthatott volna az eszébe.

Lehetséges, hogy épp valami számodra nagy jelentőséggel bíró dolgot mesélsz el neki, az arcán mégsem látsz reakciót. Ez nem neked szól, ne vedd magadra, épp csak befelé figyel. A Vízöntő sokszor képtelen jelen lenni a mostban, ezzel együtt kell elfogadni, szeretni és tisztelni.

A szerethető

A Vízöntő okos, barátságos, nyitott és közvetlen ember, aki nagyszerű társaság tud lenni. Mindig szívesen segít, ad tanácsot vagy támogat. Ahhoz, hogy megélhesd a Vízöntő igazán jó emberségét, bizony neked kell a türelmesebbnek lenned, aki megértő és túllát a felszínen. Ez a csillagjegy ugyanis nehezen tudja értelmezni a non-verbális jelzéseket, így, ha szeretnél tőle valamit, azt konkrétan kell megfogalmaznod.

Sokak számára lehet vonzó, mert

  • egyedi a gondolkodásmódja és a stílusérzéke,
  • kimondja, amit gondol, de sose nyersen tálalva,
  • sokat agyal, mégse válik sótlanná, kifejezetten üdítő a vele való diskurzus,
  • elbűvölő és átható a tekintete.

Kivel alkot jó párost?

A levegő jegyek - aVízöntő, Ikrek, Mérleg - mind jól kijönnek egymással. Hiszen okosak, mindenről van véleményük, és szeretik elemezni a helyzeteket. Könnyen megtalálják egymásban azt a fajta intellektuális kihívást, amitől a kapcsolatuk pezsgő és izgalmas lehet.

A Vízöntő életébe az agyán vezet az út. Lehetsz szép, vonzó, elbűvölő, ha ugyanis mentális síkon nem tudod felkelteni az érdeklődését, akkor nem jelentesz számára kihívást, és nem élvezheted sokáig a társaságát.

Testiség szempontjából az Oroszlán tüzes és a Vízöntő kreatív oldala szinte az egész Földet felemésztő egyveleget képes alkotni. Ők a abszolút tökéletes szerető-pár!

A különc Vízöntő, akinek az ágyáig az agyán vezet az út Forrás: Shutterstock/Wavebreakmedia

Mivel fogj meg egy Vízöntőt?

Szereti a kalandot, az utazást és a szabadtéri tevékenységeket, de ezekkel csupán egy rövid románc erejéig tudod megfogni. Amennyiben potenciális partnerévé szeretnél válni, ahhoz bizony elengedhetetlen, hogy legyél érdeklődő, nyitott gondolkodású és rendelkezz véleménnyel olyan témákban is, mint a globális helyzet, a politika, a társadalmi kérdések és az igazságosság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.