Heti horoszkóp (2023. január 30-február 5.): Nagyszerűen indul, de rázósan végződik a hét

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifejezetten vidáman ér véget a január, és február is kedvező lehetőségekkel indul. A hétvégére ugyanakkor igencsak nehéz helyzeteket jeleznek a bolygók. Vasárnap a telihold sem könnyíti meg az életünket...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Január utolsó napjaiban és február első napján sok fontos információra tehetsz szert, ha nyitott füllel és szemmel jársz. Megéri... A hét második felében reménytelennek tűnhet valami, amit terveztél. Ne idegeskedj: nem biztos, hogy végleg elveszett a lehetőség. Február első hétvégéjére rányomja bélyegét a telihold, ami gyerekes témák miatti civakodást hozhat...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Jól indul a heted, aztán hamar felgyorsulnak a dolgok. Úgy érezheted, nem tudsz kellően gyorsan reagálni. Félsz, hogy lemaradsz valamiről, pedig erről szó sincs. Ha ilyesmin frusztrálod magad, akkor tényleg le fogsz fagyni. Bízz jobban a képességeidben! A hét vége felé és a hétvégén nem leszel a legjobb formában. Gyengélkedhetsz. Lehet, hogy többet kéne pihenned.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn, kedden és szerdán téged támogató konstellációk lesznek az égen. Fogd be a vitorládba a kedvező szeleket! Nem kell karrieristának lenned, hogy megkeresd azt a helyet, ahol megbecsülnek, megfizetnek. A bizonytalanságnak vegyél egy "oneway" jegyet Balira! Hétvégén a telihold óvatosságra int az utakon. Ne siess, és ne siettess senkit! Akkor nem lesz baj.

Heti horoszkóp 2023. január 30-február 5.: Nagyszerűen indul, de rázósan végződik a hét Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön és pénteken leszel elemedben. Előtte úgy tűnhet számodra, hogy rajtad kívül mindenki pontosan tudja, mit kell tennie, hogy elérje a célját. Ne kezdd el sajnálni magad, mert az leblokkol téged! A hétvégéd akkor lesz nagyszerű, ha vidám társaságba mész. Még tart a farsangi időszak. Csak a pénzedre, a kiadásaidra ügyelj – javasolja az Oroszlán telihold.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Fura érzésed lesz a hét során többször is. Mintha téged elfelejtettek volna megkérdezni arról, hogy mit szeretnél. A párod, a főnököd és a családod is helyetted dönt. Meg vannak győződve, hogy tudják, neked mi kell. Ne sértődj meg rajta, inkább lásd meg, hogy jót akarnak! Hétvégén felpörögsz és visszaveszed az irányítást. Csak arra vigyázz, hogy ebből ne legyen vita!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hét első felében párhuzamosan több szálat kell tartanod a kezedben. Több ügyet neked kell megoldanod a munkádban. Bosszankodhatnál, hogy a többiek nem segítenek, de ne feledd a mondást: „Néma gyereknek anyja se érti a szavát." A hét második felében javul a tendencia. A hétvégén lesz telihold, ami az egészségedre nincs jó hatással. A prevencióra fókuszálj!

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.