Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét egészen káprázatos és szerencsés fordulatokat tartogat. Nagy lesz a jövés-menés az égbolton. A Vénusz és a Jupiter a szerencsét hozza meg, míg a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge a kommunikációt támogatja. Éljetek a kivételes lehetőségekkel!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Semmi okod nem lesz panaszra, mert a február mozgalmasan búcsúzik, a március pedig szerencsésen kezdődik. Csütörtökön együttáll a Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Kosban. Szóval tényleg melléd szegődik a szerencse. Csak arra ügyelj, hogy ne növeld az irigyeid számát, szóval ne dicsekedj! Március első hétvégéje az Oroszlán Holdnak köszönhetően kalandosnak és eseménydúsnak ígérkezik.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


Kapaszkodnod kell, mintha egy sífelvonón vagy libegőn ülnél. Erős hatások érnek, amelyek kibillenthetnek az egyensúlyodból. Az égi folyamatok nem akarnak veled kiszúrni, csupán arra tanítanak, hogy tőled függ, mibe kapaszkodsz, miben, illetve kiben hiszel. Vedd körbe magad jó emberekkel! Hétvégén törődj a családoddal! Látogasd meg a szüleidet, és öleld meg őket!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


Tudsz róla, milyen szerencsés vagy? Olyan barátaid vannak, akik drukkolnak neked és alig várják, hogy a segítségüket kérd. Az egész hétre kihat egy csütörtöki Vénusz-Jupiter Kosban történő együttállása. A Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója: vagyis ez egy ritka együttállás. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb horderejű. Hétvégén élj társasági életet!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Sejthető volt már, de március első napjaiban lesz nyilvánvaló, hogy a munkahelyeden személyi és/vagy pozícióbeli átrendeződések lehetnek. Ez téged nem érint kellemesen, legalábbis első látásra. Csütörtökön együttáll a Kosban a Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója, ami szerencsét hoz neked is. Szóval ne aggódj! Ezeket az izgalmakat hétvégén ki kell pihenned...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Ha egy jó tündér azt mondaná, hogy teljesíti egy kívánságodat, akkor vajon mi lenne az? Csütörtökön együttáll Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója, ami felér egy csodával. Persze nem kell csodára várnod, csak fogalmazd meg, mi motivál, mi lelkesít! Ennek adj energiát, és valami jó történik veled. Hétvégén lepd meg magad valamivel – javasolja az Oroszlán Hold.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Amit elsőre veszteségként élsz meg ezen a héten, később értelmet nyer. Az élet soha semmit nem vesz el tőled azért, hogy büntessen. Inkább arra akar rávenni, hogy kicsit engedj a kontrollmániádból. Ez nehézkesen megy most. Pedig szerencsés események is várhatóak, hiszen csütörtökön együttáll Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója. S hogy mit hoz neked? Hétvégén összeáll a kép...

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)


Nehéz eldönteni, hogyan fogod megélni azt a találkozást, ami ezen a héten vár rád. Egy Vénusz-Jupiter együttállás sokkolhat. Akkor is, ha Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója. Saját érdekedben ne kritikának fogd fel azt, amit a másik mond! Szerencsés lehetnél, ha a jó szándékot látnád/hallanád meg. Ha nem kell dolgoznod hétvégén, akkor lazíts, kapcsolj ki!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)


Ledöbbensz azon, hogy máris vége a februárnak, pedig szinte csak most kezdődött ez az év. Nem lesz időd hosszan merengeni, mert megy tovább az élet, és neked fel kell venned a tempót, ha nem akarsz lemaradni. Csütörtökön és pénteken nagyszerű konstellációk segítenek ebben is. A hétvégéd sem lesz lustálkodós. Meghívást kaphatsz, amit kár lenne visszautasítani...

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)


Szerencsés vagy. Jó lenne, ha tudnál róla. Ebben siet a segítségedre egy Vénusz-Jupiter fényszög. Vénusz, a kis-, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója. Szóval a szerencse hatványozottan jelen lesz az életedben ezen a héten. A többi tőled függ. Szerencsére te alapvetően optimista ember vagy ezekben a vészterhes időkben is. Ha így gondolkodsz, bizonyosan jó lesz a hétvégéd is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.