Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legmozgalmasabb hete lesz. Hétfőn éjjel a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek a változások téged újításra ösztönöznek. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami arra sarkall, hogy átértékeld a barátságról alkotott elképzeléseidet. Szombaton bolygód, a Mars a Rákba lép és innentől segít lecsillapítani az indulatokat, és sokkal türelmesebbé tesz téged.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten három bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap belép a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, míg szombaton Mars a Rákban folytatja égi útját. Ezekből téged a Plútó jegyváltása érint a legerősebben. Készülj fel, hogy június 10-ig megváltozhat a főnököd személye, vagy a hierarchia feletted! Pánikra nincs okod. És persze közben ne feledd, hogy vasárnap hajnalban át kell állítanod az órádat.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Inspirálóan hat rád, hogy hétfői Nap a Kosba lép, majd kedden újhold lesz a Kos jelében. Új szövetségeseket találsz. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami merésszé tehet téged. Kockázatos terveket kezdesz szövögetni. Szombaton a Mars kilép az Ikrekből hét teljes hónap után. Ez a változás hirtelen üresség érzetét keltheti, de utána lehiggadsz és rájössz, hogy kapkodás nélkül egyszerűbbé válik az életed.

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap Kosba lépése és a Kos újhold azt eredményezi, hogy az asztalra csapsz, és felállsz a munkahelyeden. Ez tőled szokatlan, de időszerű. Eddig tűrtél, mostanra viszont betelt a pohár. Vigyázz, mert szombaton Mars belép a Rákba és olyan agresszív stílust hozhat magával, ami – enyhén szólva – nem tesz népszerűvé! Ügyelned kellene rá, hogy ne szerezz ellenségeket...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem lesz időd unatkozni. És sajnos arra sem lesz sok időd, hogy feldolgozd a téged érő hatásokat. Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legfordulatosabb hete. Hétfőn a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz ugyanitt. Ez a tavasz ígéretét hozza neked (is). Csütörtökön a Plútó a Vízöntőbe lép, ami gyökeres változást szimbolizál a szerelmi életedben. Innentől bármi megtörténhet...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy hét alatt három nagy bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. A keddi újhold és a vasárnap hajnali óra átállítás csak hab a tortán. Mindez sokkolóan hathat rád. Nem szereted, ha csőstül jön a változás, holott téged egyik égi esemény sem frusztrál különösebben. Ha idegeskednél, tedd fel a kérdést: valójában mi a gond?

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.