Heti horoszkóp 2023. március 27-április 2.: Ez egy igazán ragyogó hét lesz

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amilyen csodás fényszögekkel búcsúzik a március, még pompásabbak köszönt be az április. S ez most egyáltalán nem tréfa. Csodaszép hétre, nagyszerű lehetőségekre számíthat mindenki.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Víz és tűz kettőssége hatja át ezt a hetet. Előbbi neked túl szentimentális, s éppen ezért az ilyen típusú családtagok fognak leginkább irritálni. Pedig nem a másik stílusával kellene foglalkoznod, hanem azzal, amit mond. A tűz téged lelkesít. Különösen lelkesítő napok: kedd, péntek, szombat és vasárnap. Érdemes ezekre a napokra időzítened a fontosabb és nehezebb akcióidat. A siker garantált.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Pénteken együttáll uralkodó bolygód, a Vénusz és az Uránusz a Bika jegyében, amely az egész hetedet meghatározza. Váratlanul zseniális ötleteid támadhatnak: a semmiből találsz megoldást a problémákra. Nem baj, ha érzelmi alapon döntesz. Az sem elkerülhető, hogy türelmetlenül állj mindenhez. Előbbi a víz, utóbbi a tűz dominancia eredménye, vagyis természetes, hogy egyszerre van jelen az érzelem és türelmetlenség.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
Bolygód, a Merkúr a Kosban jár, és rendkívül jól érzi magát. Ahol aktuálisan jár a bolygód, te is pontosan úgy érzed magad. A Kosban élénk, gyors, találékony, de kissé türelmetlen is. Kedden a Jupiterrel együttállva mindez felfokozódik. Vigyázz, ne válj agresszívvá! Barátokat veszíthetsz, ha sürgetsz másokat. Hétvégén már az április kezdődik, amikor kiengesztelhetsz bárkit, ha megbántottad volna.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Ez a te heted lesz. Neked kedveznek az égi folyamatok kedden és csütörtökön. Ekkor mindent megoldhatónak látsz. Közben a tűz energia is intenzív lesz, ami a cselekvéshez szükséges energiát hozza. Zseniális, ha megvan a megoldás és a megvalósításhoz szükséges energia is. Szombaton vége az első negyedévnek. Ez arra jó, hogy egyenleget készíts: mi sikerült eddig? És mi nem...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Nem lesz okod panaszkodni. Ragyogó konstellációkkal búcsúzik a március, és még ragyogóbbakkal kezdődik az április. Szuper fényszögek lesznek kedden, pénteken, szombaton és vasárnap. A tűz jegyekben járó bolygók feltüzelnek téged, amelynek köszönhetően legyőzhetetlennek érzed magad. Ez jól hangzik, csak arra figyelj, hogy a tüzeddel nehogy megégess valakit! Vagyis vigyázz az érzékeny emberekre!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Jól indul a heted, de a vége nem ilyen kecsegtető. Azt hiszed, ha te becsületesen teszed a dolgod, akkor elismerik a munkádat. Azt hiszed, ha korrekt vagy, akkor mások is azok veled. De sajnos olykor csalódnod kell. Ettől elmehet az életkedved, és ilyenkor morcos, sőt kibírhatatlan leszel, amit leginkább a közeledben lévők szenvednek el. Legyél megfontolt, mert vasárnap estére ebből sértődés lehet... - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.