Heti horoszkóp 2023. június 12-18.: Az újhold sok mindent új megvilágításba helyez

Forrás: Shutterstock -
Szűz heti horoszkóp újhold horoszkóp
A vasárnapi Ikrek újhold sok mindent egészen új megvilágításba helyez. Újíthattok is sok mindenben, ha akartok. Addig viszont számolni kell néhány rázósabb nappal is...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Amilyen lendületesen indul ez a heted, annyira be fog lassulni minden szerdától. Ez hihetetlen módon kihozhat a sodrodból. Megint megtapasztalhatod, hogy minél inkább sietnél, annál többen totyorognak előtted. Nem sürgetheted sem az embereket, sem az időt. Péntektől javul a helyzet, majd jön egy vidám hétvége, ami egyrészt az Ikrek holdnak és a vasárnapi újholdnak, másrészt a tanév végének köszönhető.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ez a júniusi hét több felismerést tartogat a számodra. Különösen tanulságosnak ígérkezik a szerda és a csütörtök. Járj nyitott szemmel és füllel! Előre nem tudhatod, mikor látsz vagy hallasz olyasmit, ami utolsó puzzle-darabként segít, hogy összeálljon a kép. Mindezt hétvégén meg kell emésztened. Nem azért, mert kellemetlen, hanem azért, mert nagy előrelépés esélyét hozza neked.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Szuper hét elé nézel, végre minden a kezedre játszik. Sikerek várnak rád akkor is, ha vizsgázol és akkor is, ha tárgyalsz. Egyetlen dologra kell ügyelned: az időzítésre. Akkor kérdezz, akkor beszélj, ha meggyőződtél róla, hogy a másik tud figyelni! Ez csütörtökön látszik a legrizikósabbnak egy Merkúr-Szaturnusz fényszög szerint. Azt követően az újholdas hétvége újításra ösztönöz. Ne fogd vissza magad!

Heti horoszkóp 2023. június 12-18.: Az újhold sok mindent új megvilágításba helyez Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Megszeppenve figyeled, hogy egyesek milyen széles gesztusokkal magyaráznak a hét elején. Aztán a hét közepén mások megvetően néznek rád, mert te még nem tömted tele a naptáradat programokkal egész nyárra. Ha ezekre odafigyelsz, akkor érezheted magad rosszul. Ha megengeded, hogy mások másképp szervezzék az életüket, akkor jobb lesz a közérzeted. A hétvégét mindenképpen töltsd a szabadban!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Elképesztően jó passzban leszel a hét elején. Annyira fel leszel pörögve, hogy két nap alatt négy napi munkát el tudsz végezni. Ennek csak akkor van értelme, ha szerdától lelassulsz, máskülönben túlfeszíted a húrt, és lerobbansz megint. Ismerned kellene már a teherbíró képességedet. Ez a júniusi hétvége kicsalogat a természetbe. Kiülhetsz a kertedbe vagy elsétálhatsz víz mellé kedved szerint.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Lesz, akit bosszant a higgadtságod a hét legelején. Ne törődj vele, csak haladj a saját tempódban! Szerdától téged igazolnak a tények és az eredmények, amitől lehetnél gőgös, de ne legyél! Jobban jársz, ha folytatod a megkezdett utat. Mindenki vonja le a saját tanulságait! Fókuszálj inkább a vasárnapi újholdra, ami remek lehetőséget hoz neked, hogy újragondold a jövődet és a karrieredet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.