Ők az állatöv legnagyobb manipulátorai: így tévesztenek meg ezek a csillagjegyek

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy manipuláció Skorpió csillagjegy horoszkóp
Bár a céljai elérése érdekében szinte mindenkivel előfordul, hogy manipulál másokat, de vannak, akiknek ez nehezére esik, ők általában nem is járnak sikerrel. Bizonyos állatövi jegyben születettek azonban a megtévesztés mesterei címet is megkaphatnák, ugyanis szuggesztivitásukkal szinte bárkit, bármiről meggyőznek. Nézzük, melyek ezek a csillagjegyek! 

Bika

A makacs Bika olyan kitartóan ostromol, hogy egy idő után "áldozata" feladja és enged az akaratának. Mivel uralkodó bolygója a Vénusz, így nagyon kedves és hízelegni is képes a célja elérése érdekében. Ráadásul praktikus típus, így egészen biztosan fel tud sorakoztatni olyan gyakorlati dolgokat, amellyel meggyőz az igazáról. A Bika birtokló jegy, ám ez nem csak az emberekkel való viszonyában igaz, elképzeléseit is nagyon nehezen engedi el, és azokat tűzön-vízen keresztülviszi.

Ikrek

Az Ikrek kommunikációs képessége messze a legjobb az állatövi jegyek között. Éleseszű és rugalmas, tekintve, hogy uralkodó bolygója a Merkúr, a kommunikáció planétája. Kiváló szellemi képességeit sose rest bevetni, ha a meggyőzésről van szó, az agya és a nyelve is gyorsan forog, így amire észhez térsz, már igent is mondtál neki. Másik fegyvere a humor, amit szintén gyakran bevet a siker elérése érdekében.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Az Oroszlán konkrétan vezetőnek született. Lenyűgöző és rendkívül karizmatikus, ha valahová belép, mindenki azonnal odafigyel rá: ezt igényli és imádja is. Mivel kiskorától kezdve megszokta, hogy a világ a lábai előtt hever, a vereség nem szerepel a szótárában, addig megy, amíg nem az övé az utolsó szó. Ha főnök, akkor a tekintélyénél fogva is ragaszkodik a véleményéhez, és elvárja, hogy az elképzelései szerint cselekedjenek. Tűz jegyűként rendkívül szenvedélyes, lelkesedése pedig másokat is magával ragad.

Mérleg

Egyetlen állatövi jegy szülötte sem képes úgy hízelegni, mint a Mérleg. Intelligens és diplomatikus típus, biztosan nem erőszakkal győz meg, ehelyett elmagyarázza, miért lesz neked jó, ha mellé állsz. Elhiteti veled, hogy te vagy a legfontosabb ember a világon, de ezt azért teszi, hogy elérje a célját. Bár elképzeléseit úgy ismerteti, hogy azt hidd, van választási lehetőséged, de valójában nincs. Úgy csűri-csavarja a mondandóját, hogy a végén azt hiszed, te győzted meg őt.

Skorpió

A Skorpió manipulációs technikája felülmúlhatatlan. Úgy hálóz be, hogy észre sem veszed, és ehhez az érzelmi zsarolást is beveti, ha kell. Ha ellenérveid támadnak, pillanatok alatt kiforgatja a szavaidat. Erős szuggesztív energiáival hat rád, és képes a vesédbe látni, így mindig tudja, mit kell mondania, hogy úgy érezd, szinte a "lelki társaddal" beszélgetsz. És egy "lelki társnak" vajon ki mondana nemet?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.