Napi horoszkóp 2023. június 24.: Szent Iván különleges napot jelez szombatra

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp jegy Szent Iván
Szombaton Szent Iván napja lesz, amely egészen különleges energiákat, lehetőséget rejt. Éld meg a hétvége első napjának örömeit, és élj mindazzal, amit a sors tartogat mára...

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Szombaton szép napra számíthatsz. Végre szert tehetsz arra, amire már oly régóta vágyakoztál, de legalábbis ígéretet tesznek erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a mai napi pozitív energiájának, és persze annak is, hogy hiszel abban, amit el akarsz érni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Szombaton lehetőséged nyílik bocsánatot kérni azoktól az emberektől, akiket az utóbbi időben megbántottál. Erős és határozott a természeted, ami rendjén is van, ám ez időnként akaratlanul is súrlódásokhoz vezethet. Persze azokat a kapcsolatokat is átértékelheted, amelyekben téged sértettek meg.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Kettősségre hajló természeteddel szörnyen zavarba hozhatsz valakit szombaton. Szép szavakkal, szinte hízelgőn kezded a mondandódat, a végén mégis a másik fájó pontjára tapintasz. Ha nem akarod, hogy ezt bántásnak érezze az illető, akkor ezt is mondd el neki.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A Nap és a Merkúr a Rák jegyében jár. Tőled szokatlan módon a családban végre kiállsz a saját érdekeidért, és most ezt úgy teszed, hogy el is jutnak a többiekhez a szavaid. A Szűz Hold viszont egy kicsit hajlamosíthat a kekeckedésre. Erre azért mindenképpen figyelj...

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


A magánéletben nem lehet okod panaszra, kezdesz magadra találni az elmúlt napokat követően. Párodat szinte kenyérre lehet kenni, minden várakozásodat felülmúlja, ahogy veled és családtagokkal viselkedik. A gyerekes programok szombaton különösen jól sikerülhetnek.

Forrás: Shutterstock

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


A Szűz jegyében jár a Hold, amelynek köszönhetően a természet ereje most különös erővel hat rád. Igazán feltölt, ha kertészkedhetsz, kirándulhatsz, vagy csak tehetsz egy nagy sétát erdőben, tóparton. Számodra az ilyen jellegű program felér egy meditációval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.