Heti horoszkóp 2023. október 23-29.: Részleges holdfogyatkozás

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp részleges holdfogyatkozás horoszkóp
Nagyon szépen kezdődik a hét, és sajnos most annál problémásabban végződhet. A Bika telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagáljunk. Amint elmúlnak a viharfelhők ismét kitisztul az ég...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Munkaszüneti nappal indul a hét, majd érzelmi árvízzel folytatódik. Kedden és szerdán a víz dominancia szentimentális és érzékeny hangulatot hoz magával. Mindenki (te is) hajlamos lehet a sírásra. Több csapadék is hullhat ezekben a napokban. A hét második fele ugyanakkor visszaadja a lendületedet. Ám hétvégén két nap alatt öt bolygószembenállás óvatosságra int. Az egyik egy részleges holdfogyatkozás...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, a hosszú hétvége utolsó napján pihenned kellene. Gyűjts erőt, hogy el tudd viselni azokat az embereket, akik folyton tőled várják a megoldást. Ők is pontosan tudják, mit kellene tenni, de lusták, és úgy gondolják, könnyebb rád hagyni. A hétvégén öt bolygószembenállás lesz, amelyet már a hét közepétől érzel. Fokozatosan nő benned a feszültség, épp ezért jó lenne, ha nem robbannál fel, és nem bántanál meg senkit.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn elemedben leszel. Ha kipihented magad az elmúlt két napban, választhatsz aktív programot. Ezek után könnyebb lesz kedden felvenni a munkafonalát. Sajnos meg kell küzdened az érzelmekkel, csak utána célozhatod meg az emberek értelmét. A munkahelyeden sem lesz könnyű dolgod. Győzködés helyett hagyd az időre a dolgot! Hétvégén kímélő étrendet válassz, ha jót akarsz magadnak!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfői lustálkodás után meglepően lelkesen ugrasz fejest a teendőkbe kedden. Köszönheted ezt annak a nagyszerű égi jelenségnek, ami keddtől csütörtökig segít a jó közérzet és a remek szellemi képességek kiaknázásában. Majd egy kis csend után a hétvégén óriási fejtörést okoznak a gyerekek, vagy gyerekes felnőttek. Ne feledd, nem téged akarnak bosszantani!

Forrás: Shutterstock

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Időzített bombán ülsz. Hétfőn még élvezd a hosszú hétvége utolsó napját, de keddtől vértezd fel magadat! A hétvégi feszült bolygóállások családi és/vagy munkahelyi nézeteltérést jeleznek. Őrizd meg a higgadtságodat, és tudd, senki sem miattad tesz dolgokat, hanem azért, mert arra hajlamos, vagy arra képes! Segíts nekik! Vigyázz rájuk! Kritika helyett biztasd őket!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Élvezd ki a hosszú hétvégét, de utána járj nyitott szemmel és füllel! A bolygók keddre és szerdára valami fontos információt jeleznek. Kár lenne lemaradnod egy ilyen remek lehetőségről. Ráadásul arra kell rájönnöd, hogy azok, akik eddig irritáltak, nem is olyan idegesítőek. Ezek után a hétvége arra jó, hogy átértékelj pár dolgot az életed több területén.

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.