Heti horoszkóp 2023. november 13-19.: Ez a hét egészen különleges lesz…

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Egészen különleges lehetőségeket jeleznek most a bolygók. Csodaszép napokra számíthatunk ugyanis a második novemberi héten. Érdemes élni a kínálkozó, s talán vissza nem térő lehetőségekkel. S hogy mi mindenre számíthattok? A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hétfői újhold és a pénteki dupla támogató fényszög valódi érzelmi árvizet hozhat magával. De nem ezért lesz jó heted, hanem mert a korai sötétedés és ködös idő ellenére téged új ötlet lelkesít. Tőled függ, ez konkrétan mivel kapcsolatos: utazás, lakásfelújítás, ünnepi készülődés. Hétvégén a levegős jegyekben járó bolygók szerint ki kellene szellőztetned a fejedet.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nemcsak tavasszal lehetsz szerelmes. Ez a hét például bővelkedik olyan lehetőségekben, amelyek szinte biztosan megdobogtatják a szívedet. Akkor is, ha van már kedvesed, és akkor is, ha még keresed őt. Csoda fényszögek lesznek az égen hétfőn, pénteken és szombaton. Szerencsére emellett tudsz a munkádra is koncentrálni. Vasárnap az anyagi helyzeted, illetve a munkád alakulása jobban izgat...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Ki leszel szolgáltatva egész héten. Legalábbis úgy érezheted, hogy mások ambíciójától, ötleteitől, kedélyétől függsz. Van ebben valami a bolygók szerint is, mert most tényleg nem rólad szól az, ami az égen zajlik. De természetesen közvetett módon hat rád, vagyis neked is jó, ha a környezeted jól érzi magát a bőrében. Szombat déltől jön el a te időd...

Ez a hét például bővelkedik olyan lehetőségekben, amelyek szinte biztosan megdobogtatják a szívedet Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn szimpla, pénteken dupla szuper fényszög kedvez neked. Bátran hallgass a megérzéseidre, mert most pontosan vezet az intuíciód. Persze nem kell a józan eszedet megtagadnod. Csütörtökön, pénteken és szombaton a racionalitás is bekapcsol. A kettő együtt olyan döntéshez, lépéshez ad erőt, amit eddig nem hittél volna. Így lesz, mit ünnepelni a hétvégén.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Semmi szégyellni való nincs abban, hogy fontos számodra a családod. És nem csak az, hogy velük harmonikus legyen a kapcsolatod, hanem az is, hogy támogassanak egy ötleted kivitelezésében. Erre remek alkalom nyílik ezen a héten. Bátran kérd ki a véleményüket, de ne feledd, a döntést neked kell meghoznod! Hétvégén ne rágódj tovább! Lazíts, bulizz, élj!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hét első felében elborzaszt, hogy egyesek mennyire kitárulkoznak, és azzal igazolják a kirohanásaikat, hogy ők fel merik vállalni az érzelmeiket. Szerinted mindez tipikus hiszti, az önfegyelem hiánya. Most okosabb lenne, ha megtartanád magadnak a véleményedet. Hiábavaló lenne győzködni bárkit. A hét második felében elcsitulnak a kedélyek, és te is jobban leszel.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.